Cautare

277 de rezultate pentru "marina dina" (7.74 secunde)
Un seism puternic de 6,2 grade pe scara Richter a avut loc sambata dupa-amiaza in zona marina din sudul insulei Creta, din Grecia.
La o zi dupa ce a intrat in cadru in timpul unei emisiuni de stiri in direct, purtand o pancarta pe care scria "Nu Razboiului", criticand astfel invazia rusa din Ucraina, Marina Ovsianikova este de negasit.
El a cerut "claritate deplina" din partea Moscovei in privinta situatiei jurnalistei Marina Ovsianikova.
Costica, de 92 de ani, si Marina, de 79 de ani, s-au casatorit pentru a primi cei 200 de euro pe care statul ii ofera fiecarui cuplu hotarat sa-si oficializeze relatia.
Din primele date, ar fi vorba despre o mina marina. Echipele de interventie sunt in alerta, mai ales ca ar fi depistat o a doua mina, care inca pluteste.
Marina rusa a tras focuri de avertisment asupra unei nave civile in Marea Neagra. Este vorba despre o nava civila cargo sub pavilion Palau care, potrivit autoritatilor ruse, nu a oprit pentru a fi verificata daca transporta marfuri interzise.
Marina Almasan face confesiuni, in exclusivitate, despre copilul pe care l-a tinut ferit de ochii presei! Interviul in care spune tot, fara perdea, chiar acum.
In continuare, dina cauza gravitatii acestei situatii, au fost chemati reprezentantii Biroului Electoral de Circumscriptie nr. 14, precum si presedintii celorlalte sectii din Mangalia.
Candidatul la functia de vicepremier s-a prezentat in fata examinatorilor foarte bine pregatit, fapt ce l-a determinat pe senatorul PRM Carol Dina sa precizeze ca, pentru o clipa, a crezut ca este din nou student.
Dinca a mai spus ca, in ultima sedinta a PDL, premierul Boc a declarat ca oricati revutionari ar iesi in strada, el nu cedeaza. Dina a adaugat ca tocmai aceasta declaratie l-a determinat sa plece din PDL.
El a calificat proiectul de buget pe 2006 ca fiind nerealist si antisocial, afirmand ca acesta nu are nici fond din cauza intreruperii acordului guvernamental cu Fondul Monetar International. La randul sau, senatorul PRM Carol Dina a aratat ca peremistii vor vota impotriva pentru ca bugetul este nerealist.
In plus nu cred ca decizia Curtii are vreo legatura cu faptul ca mai multi judecatori dintre cei ce o compun sint fani PSD", ne-a declarat senatorul PRM Carol Dina.
Elevele lui Berti Vasuica si Pusa Dina (foto) au disputat miercuri si duminica doua partide, pierzandu-le pe amandoua cu 3-0.
Indiferent de certurile din cadrul Aliantei, cele doua partide se vor sustine", ne-a declarat ieri presedintele organizatiei judetene PRM Galati, Carol Dina.
Senator PRM Carol Dina: "Nu am lucrat cu Securitatea. Nu este exclus insaa saa am un dosar de urmaarire. Spun asta pentru caa in fiecare zi mi se intocmea, de o anumitaa persoanaa, o fisaa de activitate.
PC este faaraa importantaa in Parlament pentru a putea face ceva impotriva PD", a spus senatorul PRM Carol Dina referitor la dorinta conservatorilor de a colabora cu toate partidele importante in sensul anihilaarii PD.
"I-am chemat si pe senatorul Paul Pacuraru, pe deputatul Bogdan Ciuca, pe senatorul Carol Dina si pe domnul Eugen Durbaca, presedintele Consiliului Judetului, dar acestia nu au venit.
Senatorul PRM Carol Dina crede caa "va fi interesant de vaazut ce se va intimpla in Parlament, avind in vedere prevederile constitutionale in acest sens".
Senatorul PRM Carol Dina a aratat ca “singurul partid care vrea anticipate este PRM”. “Orice roman trebuie sa inteleaga ca niciun partid politic din tara noastra nu este dispus sa plece de la guvernare in momentul in care Romania va intra in UE.
Carol Dina, presedintele PRM Galati, ne-a precizat ca inca nu s-a luat o decizie de sustinere a unui anumit candidat pentru turul doi.
google-analytics.com