Cautare

277 de rezultate pentru "marina dina" (3.58 secunde)
Un subofiter de marina, in retragere, a contactat publicatia THE MISSISSIPPI PRESS, pentru a relata o observatie pe care nu o putea uita. ... Peste 9 ani, Cataldo s-a retras din Marina.
A fost o abordare confederativa, asa ca am avut oameni din Marina, din DIA, din grupuri de ici si de colo.
Alte agentii, de la marina americana (US Navy), pana la NORAD au facut declaratii chiar mai dure. ... Intre altele, un rol important l-a avut si marina militara (United States Navy - USN), care poseda propria aviatie militara, in principal cea de pe portavioane.
Mark conduce si o companie de efecte speciale, numita FX Models, care avea contracte cu marina militara. ... Patru ani mai tarziu, Marc facuse alte lucrari, pe baza de contract, pentru marina si, cu aceasta ocazie, a avut ocazia sa povesteasca patania sa unui ofiter superior.
Este vorba de Petrica Gheorgiu, fost ofiter de Marina, si de Dobre Boros, fost director adjunct al SPP in perioada 1993-1996. Boros a spus ca l-ar fi vazut pe Traian Basescu scriind note informative, intr-un birou al Institutului de Marina.
Cei doi oameni politici au fost colegi la Institutul de Marina, Stroe neatingand insa performantele profesionale ale actualului sef de stat. ... Eu mi-am umplut manecile cu toate tresele la care imi dadea dreptul calitatea de absolvent al Institutului de Marina", declara la un moment dat Basescu.
"Desi plachete si medalii aniversare sau comemorative cu patriarhi ai Bisericii Ortodoxe Romane au mai aparut in ultimii ani, fara sa existe obiectii fata de punerea in circulatie a acestora, totusi constatam cu surprindere ca recenta initiativa cu caracter comemorativ a Bancii Nationale a Romaniei (BNR) a provocat reactii nejustificate de contestare a personalitatii celor 5 patriarhi romani trecuti la cele vesnice." "Unele dintre opiniile negative la adresa patriarhilor Miron Cristea, Justinian Marina, Iustin Moisescusi Teoctist Arapasu au fost deja respinse de catre istorici bine documentati, iar altele raman doar simple speculatii si acuzatii nefondate, abordari mai degraba ideologice, decat stiintifice", se mai arata in comunicat.
In 1989, Mazare era student la Institutul de Marina Civila. ... Eu eram student, sergent major, in anul IV la Marina.
Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni, luni, pe jucatoarea Marina Erakovic din Noua Zeelanda, locul 129 WTA, venita din calificari, in primul tur al turneului de la Wimbledon.
Ruxandra Burcescu) Acum mai bine de 40 de ani, in 1974, artista Marina Abramovic a facut un experiment extrem de interesant intr-o galerie de arta din Belgrad. ... Cand publicul a intrat in sala, Marina Abramovic ii astepta linistita si tacuta.
Daniela Nane, Marina Constantinescu, Irina Margareta Nistor, Luminita Anghel, Tudor Caranfil, Liza si Viorel Panait, Gabriel Cotabita, Oana Sarbu, Peter Imre si Marina Melescanu, Florentina Fantanaru, Bodo, Anca Radulescu, Carmen Voinea- Raducanu, Naomi si Roxana Guttman, Adina Buzatu, Florentina Opris si Sorin Marcus, dr.
Recunoscuta pentru aparitiile unice si pentru preferintele atipice in materie de accesorii, Iulia Albu a purtat un colier impresionat, din aur de 22k si 18k, care a apartinut uneia dintre cele mai mari colectionare de arta romaneasca, Marina Dimitropoulos, fosta sotie a lui Konstantinos Karamanlis, presedinte al Greciei de doua ori.
Doua dintre surprizele editiei a III-a sunt soprana de renume mondial Irina Baiant, respectiv celebrul interpret italian Francesco Napoli - care a cucerit inimile iubitorilor de muzica buna cu piese precum Marina, Marina, Piano, piano sau Balla, balla.
Festivalul de Teatru Stefan Iordache editia 2018 Editia 2018 a festivalului este dedicata maestrului Horatiu Malaele si o are ca director artistic, ca in fiecare an, pe Marina Constantinescu, critic de teatru si film si jurnalista de televiziune.
- 2008 - Expozitie personala VENETIA, MEMORIA ARTEI, la Institutul Italian de Cultura Vito Grasso Bucuresti - 2008 - Expozitie personala la Galeria Apollo Bucuresti - 2008 - Expozitie personala la Galeria Artelor, Cercul Militar National Bucuresti - 2010 - Expozitie personala la Galeria Uzinexport si lansare Album Teodor Raducan - 2012 - Expozitia SCAR GRAFICA IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2014 - Expozitia SCAR PORTRETUL IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2014 - Expozitie personala retrospectiva de pictura DE LA NATURA LA CONCEPT, la Muzeul National al Taranului Roman - 2015 - Expozitie de grup la U Art Gallery (Uzinexport) Bucuresti - 2015 - Expozitie personala APROAPE DE SOARE la U Art Gallery (Uzinexport) - 2015 - GRAFICA ROMANEASCA INEDITA DIN COLECTII, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2015 - Expozitia SCAR BUCHETUL DE FLORI IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2016 - Expozitia de grup PASI SPRE LUMINA, la Galeria Orizont Bucuresti - 2016 - Expozitia SCAR MARINA IN PICTURA ROMANEASCA, Muzeul National Cotroceni - 2016 - Expozitia de grup DIN LUMEA SATULUI, Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2017 - Expozitia de grup ARTISTI PLASTICI COMENTATI DE PETRE OPREA, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti - 2018 - Expozitie personala retrospectiva TEODOR RADUCAN - 80 ANI, la U Art Gallery Peste 2000 de lucrari ale artistului se gasesc in colectii publice si particulare din tara si din strainatate (Italia, Canada, Elvetia, Algeria, Franta, Grecia, Israel, Germania, Polonia, Malta, Japonia, S.U.A., Suedia, Rusia).
Alain Thiery, de la Institutul mediteraneean de biodiversitate si ecologie marina si continentala, si Fabien Lombard, de la Statia marina de la Villefrance-sur-Mer,si-au indreptat speranta spre meduze.
Cand cuplul a despaturit nota, a gasit un mesaj in limbile engleza, germana si olandeza, care cerea gasitorului sa completeze unele informatii despre locul si momentul in care a gasit sticla, inainte de a o trimite la Asociatia de biologie marina din Plymouth (Marea Britanie).
Mariustuca-ro / Jumatate din fauna marina a diparut, intre 1970 si 2012, din cauza oamenilor (Autoare: ... Aproape jumatate din aceasta populatie marina (49%) a disparut in 40 de ani.
Marina Otelea, asistent universitar la catedra de Fiziopatologie II a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila. ... Marina Otelea. La o ora de la ingerarea cantitatii de bere, studiul a aratat o reducere medie cu 45% a nivelului PAI-1, inhibitor al procesului normal de distrugere a cheagurilor nou formate.
Marina Matau) Te-ai gandit vreodata sa cauti in DEX semnificatia cuvantului femeie? O vezi in fiecare zi. Pe strada, la televizor, in reclame publicitare sau, in fiecare dimineata, in propriul pat.
google-analytics.com