Cautare

277 de rezultate pentru "marina dina" (3.77 secunde)
Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare Marina "Grigore Antipa" din Constanta, ecosistemul Marii Negre continua sa fie amenintat prin adaosul de poluanti, in mod special ingrasaminte chimice (nutrienti).
Astfel, printre navele militare construite in cunoscutul santier galatean se numara 4 pentru Marina Militara Olandeza si se preconizeaza constructia celui de al 5-lea vas pentru acelasi benficiar.
400 de euro lunar cistiga Florentin Petre la Dinamo, de 25 de ori mai putini bani decit ia Neubert de la Steaua Metodele Marinei americane Pentru ca nu putea antrena fizic soldatii de pe submarine, Marina SUA a apelat la benzile TRX, iar in scurt timp trupele respective au devenit cel mai bine pregatite din intreaga armata americana.
Marina (17 iulie). ... Marina (17 iulie) Frati cu Circovii de Iarna, Circovii de Vara (numiti si Circovii Marinei) sunt divinitati periculoase, care trimit stihiile naturii sau animalele daunatoare asupra oamenilor care nesocotesc sarbatorile. ... Marina este protectoarea sufletului copiilor morti.
O lingura de seminte de susan , 150 ml apa, sare marina. ... 50 gr pene integrale, un mugure mediu de andiva, 2 linguri ceapa tocata marunt, 2 linguri ulei masline extravirgin, sare marina, piper.
Marina Scupra, condusa pe ultimul drum, marti, 1 iulie. ... Marina Scupra, condusa pe ultimul drum de sute de oameni, printre care artisti de renume, alaturi de care iubita artista a urcat pe scena in timpul spectacolelor.
Deflagratia ar fi fost produsa, cel mai probabil, de o mina marina. ... O a doua mina marina ar pluti in deriva, iar Fortele Navale Romane au pregatit o echipa de scafandri specializati in situatii de acest gen pentru a evalua situatia si, daca se confirma, sa neutralizeze mina.
Senatorul PRM Carol Dina a sustinut ca in urma aplicarii unei asemenea masuri beneficiarii si perdantii vor fi grupuri sociale diferite. ... Va fi un adevarat flagel pentru marea majoritate a populatiei“, a mentionat Carol Dina.
Partidul Romania Mare Despre ce se intimplaa la acest partid ne-a vorbit senatorul PRM Carol Dina. ... Asta este altaa poveste", a precizat Carol Dina.
Despre acest subiect senatorul Carol Dina sustine ca "liberalul a fost cu siguranta turnator". ... Daca nu erau probleme, europenii ar fi spus acest lucru", a declarat Carol Dina.
Despre acest subiect senatorul Carol Dina sustine ca "liberalul a fost cu siguranta turnator". ... Daca nu erau probleme, europenii ar fi spus acest lucru", a declarat Carol Dina.
In acest fel consilierii ar putea sa stabileasca un program de masuri prin care sa impuna Combinatului Siderurgic sa-si fac datoria”, a declarat senatorul PRM de Galati Carol Dina. ... Din aceasta obligatie redusa s-a realizat numai 18%”, a declarat Dina.
Din Comisia de ancheta fac parte Marius Marinescu (PD), Serban Stratila (PNL), Vasile Dan Ungureanu (PSD), Radu Catalin Mardare (PSD), Carol Dina (PRM), Gheorghe Constantin (PC) si Fekete Szabo Andras (UDMR).
"Rebelul" Carol Dina De departe, la capitolul prezenta si loialitate, senatorul PRM Carol Dina poate fi numit chiar cel mai "rebel" membru al Parlamentului, el votand la doar 18% dintre initiativele partidului si fiind pe primul loc printre senatorii care au votat de cele mai multe ori "altfel" decat majoritatea grupului parlamentar de apartenenta.
Senatorul Carol Dina, presedintele judetenei PRM, a declarat ca va analiza foarte atent situatia inainte de a se alia cu vreun partid.
Farul Constanta, campioana SuperLigii, a debutat cu o victorie in sezonul 2023-2024, 1-0 cu Hermannstadt, la Sibiu, in direct la Digi Sport 1. Gica Hagi s-a declarat impresionat de calitatile mijlocasului Constantin "Dina" Grameni.
Salvarea vine din cer Dar, la ora 16.10, prin perdeaua de ploaie si nori, ce se deschidea scurt ca sa se inchida iar, am vazut cum scaparea ne vine din… Cer.
Urcand la bordul navei scoala "Mircea” seful statului a trecut prin aproape toate compartimentele velierului neuitand sa viziteze si hamacul unde s-a odihnit in perioada cand a participat la marsul de instructie, in calitate de student al Institutului de Marina Constanta.
tot la Institutul de Marina Militara! ... Acesta a mai explicat ca si el a facut Institutul de Marina, cu fratele sau, asa ca stie "mersurile", mai exact ca Institutul, fiind institutie de invatamant militara, se afla in grija unui ofiter de contra-informatii.
O alta sesizare face referire la anomalia promovata de Universitatea Saguna, care a introdus in cursuri de marina, fara nici o aprobare din partea Autoritatii Navale, dar si la situatia nefiresca generata de existenta a doua institute superioare de marina.
google-analytics.com