Cautare

373 de rezultate pentru "mariana sumanaru" (3.51 secunde)
Cercul Militar National gazduieste in perioada 25 iunie - 7 iulie 2013, in Sala Foaier, cea de-a sasea expozitie personala a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu.
48 a avut loc vernisajul celei de-a saptea expozitii personale a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu . ... Dragi prieteni, Pentru mine este a patra expozitie personala pe care o deschid distinsei arhitecte, pictoritei, intr-o definitie artistei Maria Sumanaru Pavelescu, iar pentru Domnia sa este a saptea manifestare, a saptea expozitie personala.
Cele mai recente lucrari ale pictoritei arhitect Maria Sumanaru Pavelescu il fac pe privitor sa se intrebe ce secret al fortei creatoare a descoperit remarcabila artista.
Cercul Militar National va gazdui in perioada 25 iunie - 7 iulie 2013, in Sala Foaier, cea de-a sasea expozitie personala a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu.
48 va gazdui, intre 18 si 31 martie 2015, cea de-a saptea expozitie personala a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu, ale carei lucrari au fost expuse de-a lungul timpului si in paisprezece expozitii de grup.
Procurorul din dosarul Ridzi redeschide cercetarile in Gala Bute Mariana Alexandru a reluat, practic, de la zero dosarul galei profesioniste de box finanțate din bani europeni. ... E vorba de Mariana Alexandru (foto), procurorul DNA care a instrumentat deopotriva dosarul Zambaccian si cazul MTS - 2 Mai.
Discutie de maxima importanta vineri, la sediul Organizatiei Judetene a PD-L Constanta, intre senatorul Mircea Banias (foto) si primarita PSD a orasului Cernavoda, Mariana Mircea (foto), in timp ce in " holul" sediului de partid asteptau cuminti alegatorii care erau programati la audiente.
Mariana Bitang, ce detine in prezent functia de consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale, o va inlocui pe Monica Iacob Ridzi la conducerea Ministerului Tineretului si Sportului.
Mariana pozeaza ca o pustoaica de 16 ani, cu sanii la vedere! ... Putini stiu insa cum arata soacra Briliantului, doamna Mariana, mama Sandrei.
Primarita orasului Cernavoda, social-democrata Mariana Mircea (foto), se confrunta cu o situatie mai putin placuta:
Mariana Panu si sotul ei, Dumitru Panu, de la firma Memphis, merg frecvent la diverse targuri traditionale din Bucuresti, dar si din tara. Mariana Panu a fost profesoara de chimie, iar acum e pensionara si, ca sa-si ocupe timpul liber s-a apucat de aceasta afacere frumoasa:
Stiuta fiind apropierea dintre politistul Emilian Nicolae si candidata PSD la primarie, Mariana Mircea, ne-am ferit sa cream prea multa valva, in toiul campaniei electorale, pentru ca demersurile noastre sa nu para a fi venit din partea actualului primar.
Cunoscutii antrenori ai lotului feminin de gimnastica Mariana Bitang si Octavian Bellu au devenit de la inceputul acestui an consilieri de stat la Cotroceni, avand ca atributie promovarea sportului. ... Tot in Constanta, Mariana Bitang isi mai cumparase in 2004 un teren de 746 mp.
Mariana Deleanu, producator din Rucar, Arges participa in acest week-end cu produse din carne afumate, telemea, cas, cascaval si branza de burduf, la targul mesterilor populari organizat in Piata Prefecturii de Zilele Municipiului Calarasi.
Primul an de mandat a fost greu si pentru Mariana Gaju (foto), primarul din comuna Cumpana. ... La capitolul realizari, Mariana Gaju se lauda cu doua proiecte importante:
000 de cetateni din Cernavoda, depuneau o solicitare de declansare a procedurii de referendum pentru schimbarea primarului Mariana Mircea. ... Tot atunci, primarul orasului Cernavoda, Mariana Mircea, afirma: ... In cursul zilei de azi, el urmeaza sa ajunga si pe masa primarului Mariana Mircea.
Mariana Campeanu si-a depus demisia din functia de ministru al Muncii, dupa o discutie cu premierul Victor Ponta, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.
Bellu si Bitang parasesc lotul de gimnastica Mariana Bitang si Octavian Bellu au decis sa paraseasca lotul national de gimnastica feminina al Romaniei. ... Eu si Bellu suntem in discutii cu federatia si cu ministerul pentru a stabili noi coordonate privind colaborarea pe viitor", a declarat Mariana Bitang pentru GSP.
Astroloaga Mariana Cojocaru i-a prezis sfarsitul lui Adrian Iovan, insa la aflarea acestei predictii, pilotul a avut o reactie neasteptata. ... Mariana Cojocaru a declarat la emisiunea Wowbiz ca in urma cu ceva timp i-a prezis lui Adrian Iovan faptul ca ar urma sa sfarseasca.
Mariana Gancila din comuna Stoenesti, judetul Arges, participa la Targul de Craciun organizat in curtea MTR cu produse naturale. ... In general, produsele pe care le folosim la zacusca sunt luate o parte de la noi din gradina, iar o alta parte din zona Topoloveniului, ne-a spus Mariana Gancila.
google-analytics.com