Cautare

1602 de rezultate pentru "marian" (4.91 secunde)
Portarul craiovean de la ALRO Slatina, Marian Mecea (foto), se bucura de pasul facut in vara, cand a ales sa evolueze pentru trupa lui Daniel Mogosanu, si spera sa-si treaca in cont cat mai multe realizari cu formatia de pe malul Oltului.
Alina Mungiu si 7 ONG-uri cer PNL sa-l retraga pe Marian Munteanu din cursa pentru Primarie: Are simpatii fasciste Desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al Partidului Național Liberal pentru Primaria Generala a Bucurestiului starneste reactii din zona ONG-urilor.
Marian Ionescu de la Directia 5 a fost lovit de o masina Marian Ionescu se indrepta cu motocicleta spre casa, in cartierul Pipera, cand a fost lovit de un bolid de lux. ... Marian Ionescu a fost ranit usor, dar a ajuns la spital pentru investigatii, informeaza stirileprotv.ro.
Marian Dan Mocanu si Marian Popescu sunt candidatii social-democrati pentru colegiile din diaspora. Marian Dan Mocanu candideaza pentru Senat, in colegiul Europa-Asia, iar Marian Popescu pentru Camera, in colegiul Uniunea Europeana.
In urma deciziei de ieri a Biroului Executiv al PSD Bucuresti, in lupta cu Adriean Videanu pentru Primaria Capitalei a fost trimis actualul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie.
Marian Vanghelie se da in vant dupa tablouri de pret, luand exemplu, probabil, de la seful sau de partid, Adrian Nastase.
Senatorul VALER MARIAN l-a interpelat pe ministrul Administratiei Si Internelor, Gabriel Berca.
Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, „baronul“ PSD Marian Oprisan (foto), s-a ales cu o amenda contraventionala de la Politia Rutiera dupa ce si-a parcat neregulamentar masina. ... Subofiterul a fotografiat masina parcata nergulamentar si a intocmit un proces-verbal in lipsa ce ii va fi trimis lui Marian Oprisan acasa.
FARCAS) In noaptea de 8 spre 9 Iulie 1996, plutonierul de politie Marian Mancu si paznicul voluntar Maricel Rusu isi faceau rondul prin satul Certesti, judetul Galati. ... Dom' Marian, Satana!. ... dom' Marian, ati vazut Satana?. ... Marian Mancu a povestit a doua zi patania unor sateni.
Marian Popa continua razboiul pe care l-a inceput in Consiliul Local. ... Consilierul local independent Marian Popa le cere liderilor formatiunilor politice care au reprezentanti in Consiliul Local sa ia initiativa in ceea ce priveste scandalul aparut in jurul comisiei de urbanism si al presedintelui acesteia, Eugen Gavan.
Demis miercuri din functia de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, pesedistul Marian Oprisan a convocat ieri-dimineata o sedinta cu sustinatorii sai din judet, insa la iesire a fost intampinat de noul presedinte al CJ, liberalul Eduard Lambrino, si el insotit de sustinatori.
Tribunalul Judetean Vrancea a admis ieri solicitarea PSD de incetare a mandatelor a sase dintre cei sapte consilieri PSD Vrancea care au trecut de la PSD la PNL si PD si care se numara printre cei ce au votat hotararea de inlocuire a lui Marian Oprisan de la sefia CJ.
Presedintele PNL Vrancea, deputatul Nini Sapunaru (foto), a anuntat ca astazi Delegatia Permanenta Teritoriala a PNL ar putea decide ruperea Aliantei PNL-PD la nivelul judetului Vrancea pe motiv ca repunerea in functie a pesedistului Marian Oprisan este sustinuta de prefectul PD, Ion Oprea.
Curtea de Apel Galati a respins vineri recursul formulat de filiala galateana a Partidului Conservator (PC) impotriva deciziei Tribunalului Galati privind mentinerea in functie a consilierului local Marian Popa, hotarirea fiind definitiva si irevocabila.
Organizatia PNL Medgidia si candidatul acestei formatiuni politice pentru functia de primar, Marian Iordache, solicita demiterea din functie a comisarului Vasile Daogaru.
Daca ar fi sa-i dam crezare lui Marian Butnaru (foto), seful Autoritatii Rutiere Romane (ARR) Constanta, institutia pe care o conduce nu face parte din "hora" descentralizatelor.
, in sedinta de consiliu, urmare a vacantarii a patru locuri de consilieri si validarea altor patru mandate, contracandidatul sau de la alegerile locale, liberalul Marian Saracila (foto) a reusit sa obtina functia de viceprimar.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a intrebat, luni, la sedinta BPN, pe colegii sai ce stiu despre ministrul Muncii, pentru ca este plecat de cateva saptamani in concediu, apoi i-a reprosat lui Marian Sarbu absenta indelungata in timp ce reprezentantii FMI se aflau in tara.
Catalin Voicu, fost general SPP, este cunoscut pentru relatiile apropiate cu presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie. ... Catalin Voicu, fost general SPP, este cunoscut pentru relatiile apropiate cu presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie.
Vicepresedintele PSD Marian Sarbu este de parere ca lui Geoana nu i se pot pune imputa toate greselile deoarece in PSD au existat decizii colective la care au participat toti liderii, inclusiv Ion Iliescu.
google-analytics.com