Cautare

1183 de rezultate pentru "maria" (8.04 secunde)
Dupa intonarea Imnului National al Romaniei si cel al Craiovei, de catre Corul Filarmonicii "Oltenia", si luarile de cuvant, a fost inmanat Titlul de Cetatean de Onoare al municipiului Craiova, post-mortem, profesorului doctor Diana Maria Busoi, pentru daruirea de care a dat dovada in intreaga sa activitate profesionala, pentru inegalabilul sau caracter, care va ramane intotdeauna un reper al inaltelor valori ale tinerei generatii.
"Fregata "Regina Maria" a plecat in misiune", pe care o puteti citi in continuare : ... Vineri, fregata "Regina Maria" a plecat in misiune. ... "Pentru a patra oara, fregata Regina Maria pleaca intr-o misiune internationala intr-o zona periculoasa.
Directorul interimar al AJOFM Satu Mare, Maria Gyure Rotariuc, detine doua apartamente de 51 mp si 79 mp in Iasi, respectiv Satu Mare, un teren de 1.000 mp in satul Trusesti din judetul Botosani si un teren de 812 mp in Satu Mare.
Printre calitatile cu care sunt dotate urmasele Evei implicate in mediul de afaceri mioritic se numara abilitatea nativa, seriozitatea, meticulozitatea, simtul organizatoric bine dezvoltat si nu in ultimul rand, curajul de a merge mai departe in situatii critice, este de parere Maria Grapini, cea mai bogata femeie de afaceri din Romania.
Doi judecatori inspectori o vor audia pe Maria Tripadus pentru a vedea daca aceasta l-a lasat in libertate pe Dinu Patriciu din alte motive decat cele legale.
Este cazul SC Maria Trading SRL, care are ca obiect de activitate declarat comertul cu ridicata al animalelor vii si mai putin declarat.
ßi asta pentru ca la noi este cel mai competitiv sa produci in acest sistem, explica Maria Grapini, presedintele Federatiei Patronale a Industriei Usoare (FEPAIUS).
Maria Filip si Vicentiu Iordache, directorii demisionari de la DGFP Dolj, ar fi trimis ANAF faxuri prin care spun ca s-ar fi razgandit si ca raman in functii.
Doi sefi de servicii au preluat atributiile directorilor "demisionari" Maria Filip si Vicentiu Iordache. ... Administratia Finantelor Publice (AFP) Craiova are de ieri noi sefi, numiti in locul directorilor demisionari Maria Filip si Vicentiu Iordache.
Presedintele Patronatului din Industria Usoara "Fepaius", Maria Grapini, spune ca, daca la inceput lohnul era caracterizat prin extin-dere si prin cantitati foarte mari, noul lohn va fi facut dupa alte reguli:
Unii dintre cei mai afectati de aceste noi taxe sunt proprietarii de pensiuni mici si foarte mici, ne-a declarat ieri presedintele de onoare a Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC), Maria Stoian.
La ora actuala este tot mai greu de gasit confectioneri cu indemanarea ceruta de standardele europene, a declarat vineri Maria Grapini, liderul Federatiei Patronale a Industriei Usoare - FEPAIUS, cu prilejul unui seminar inclus in programul manifestarilor conexe ale celei de a XXXVIII-a editii a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX, care se desfasoara in perioada 16-20 mai a.c.
Vicepresedintele Federatiei Sindicatelor Libere din Comert, Maria Calin, ne-a declarat ca organizatia pe care o reprezinta a stabilit in cadrul ultimului congres sa continue eforturile de consolidare a federatiei, sa-si dezvolte structurile proprii si relatiile cu organizatiile similare internationale.
In acest sens vicepresedintele Federatiei Sindicatelor Libere din Comert, Maria Calin, ne-a spus ca unificarea miscarii sindicale, ca forma de eficientizare a luptei sindicatelor in vederea indeplinirii obiectivelor acestor formatiuni - apararea intereselor membrilor de sindicat, dar si dezvoltarea economica si sociala a tarii - reprezinta un deziderat care preocupa marile centrale sindicale reprezentative la nivel national.
In privinta intentiei SNC de a participa, in parteneriat cu Grupul Thales din Olanda, la viitoarea licitatie destinata desemnarii executantului pentru lucrarile de modernizare ale celor doua fregate de tip 22, cumparate in urma cu cativa ani de tara noastra de la Marina Regala Britanica-fregatele "Regele Ferdinand" si "Regina Maria" - precum si pentru intretinerea acestor bastimente pe toata durata vietii lor, seful SNC a precizat ca deocamdata se elaboreaza caietul de sarcini pentru aceasta licitatie, motiv pentru care nu se poate preciza nici valoarea lucrarilor de modernizare si nici durata acestora.
Maria Stavrositu - fosta asociata la Quadro Industries SRLPotrivit site-lui www. ... ro, SC Quadro Industries SRL Constanta ii are ca administratori pe Eugenia Diaconescu si deputatul PD-L, Maria Stavrositu (foto), asociati fiind aceeasi Eugenia Diaconescu si Ecaterina Stavrositu.
Am lucrat acolo un an si jumatate, incepand din 2003, si am plecat cu un gust amar pentru ca la momentul respectiv nu intelegeam ce inseamna un business si de ce lucrurile nu se intamplau asa cum doream eu", a declarat Ana-Maria Cruceru, de 27 de ani, directoare la Casa si Biroul Craiova, care a subliniat ideea ca nu poti conduce o firma daca nu ai experienta ca angajat.
Ferma piscicola, care detinea 2.300 de hectare de luciu de apa, a fost adjudecata in 2003, actiunile societatii fiind cumparate de Maria (Lili) Schutz si de partenerul sau de afaceri, Ion Dascalu, prin copiii acestora, Ionut Dascalu si Oana Schutz.
"Maria Tanase - Cine iubeste si lasa" este titlul emisiunii pe care TVR 2 a difuzat-o sambata, 25 mai, de la ora 17.10, comemorand implinirea a 100 de ani de la nasterea cunoscutei interprete (25 septembrie 1913 - 22 iunie 1963).
Denisa Rogojinaru, Cristina Zanfir, Cana Maletic, Ana Maria Hambele, Ivana Stojadinovic, Ioana Vasinca si Janie Guimond (libero).
google-analytics.com