Cautare

1621 de rezultate pentru "maria irina stanciu" (4.09 secunde)
Prima statuie a Reginei Maria, plina de controverse: ... Prima statuie a Reginei Maria a fost dezvelita, la inceputul lunii decembrie, in Parcul Izvor din Capitala, aflat in apropierea Palatului Parlamentului. Initiativa i-a apartinut primarului sectorului 5, Daniel Florea, care a vrut sa o aduca pe Regina Maria acasa.
Raluca Kelemen, Stefania Bostina, Andreea Taivan, Livia Ciuca, Iulia Andrei (capitanul echipei ), Iulia Matei, Oana Maria Buca, Andreea Codreanu, Norica Pirvulescu, Cristina Mitrache, Maria Gherman, Bianca Curment, Elena Sirbu, Roxana Stanciu, Ana Iacob si Bianca Falcoe.
Corneliu Vadim Tudor s-a intors in uralele aplaudacilor sai in fruntea formatiunii politice pe care a fondat-o, invocand necesitatea salvarii partidului de actiunile “impostorilor“ Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu, vanduti PSD.
Dupa cum era de asteptat, Consiliul a decis si excluderea lui Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu, confirmand astfel anuntul facut de Vadim Tudor inca de pe vremea cand era doar presedinte de onoare.
Fostul presedinte al PPRM, Corneliu Ciontu, sustine ca sapte deputati i se vor alatura in Grupul popular independent din care va face parte si Anghel Stanciu.
“Am solicitat Biroului Permanent sa ia act ca grupul s-a infiintat la 6 iunie, si el exista conform prevederilor legale“, a declarat Anghel Stanciu.
Deputatul PSD Anghel Stanciu a cerut de mai multe ori ca parlamentarii sa ia o pauza dupa finalizarea articolelor din proiectul de buget, o data din motive tehnice, pentru ca ministrii sa fie anuntati sa vina la dezbateri, iar alta data ca parlamentarii sa se consulte pe tema anexei 1 referitor la sumele care sunt acordate cercetarii.
In aceste conditii, atributiile primarului au fost preluate de viceprimarul Crisan Stanciu, care ne-a declarat ieri ca nu poate conduce o comuna de 12.000 de locuitori de unul singur. ... Este o situatie de care nu mai auzit nimeni in tara", ne-a declarat viceprimarul Crisan Stanciu.
(STANCIU DORU MIHAIL : ... pen inceteaza procesul penal pornit la plangerea prealabila a partii vatamate Stan Marilena, cu domiciliul in Bucurest (adica impacarea partilor) 10291/4/2005, Plangere penala directa - simpla (STANCIU DORU MIHAIL :
presedintia Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, persoana cu calitati profesorale precare (asemenea Aspaziei!), dar cu un bun instinct al supravietuirii la varf, a fost plasata in arest la curte pentru nu mai putin de 9 ani.
Iese Stanciu, intra Raul Costin. ... 16 Stanciu suteaza de la 20 de metri, pe langa poarta Rapidului. ... Borjan - Papp, Anderson, Constantin, Paito - N‘Doye, Stanciu - Adailton, Wesley, Sanmartean - Temwanjera.
Cu toate acestea, Reghecampf este convins ca jucatorii tineri, precum Gabi Iancu sau Nicolae Stanciu, vor reusi sa se impuna si sa-l faca uitat pe Rusescu.
Si meciul de la Skopje a fost dominat de Steaua, care a mai ratat cateva ocazii clare - in minutul 11, prin Parvulescu, in minutul 29 - Piovaccari, in minutul 30 - Georgievski, in minutul 36 - de doua ori, Stanciu, in minutul 38 - Piovaccari, in minutul 50 - Latovlevici, in minutul 55 - Popa, in minutul 57 - Stanciu, in minutul 75 - Nikolic, in minutul 78 - Iancu si Stanciu - in minutul 82.
Vezi cati spectatori au fost si golurile lui Chipciu si Stanciu! ... Chipciu si Stanciu au marcat cele doua goluri, iar Arlauskis a avut cateva interventii excelente. ... Popa, Stanciu, Tanase - Chipciu.
Stanciu patrunde in careul U Cluj pe partea stanga, ii paseaza lui Adi Popa, care da gol de la 12 metri, cu un sut imparabil la coltul lung.
Cornelia Stanciu - Senior Editor Jurnalul Bucurestiului. Cornelia Stanciu a lucrat timp de peste 3 decenii la Agerpres. Are o vasta experienta jurnalistica.
In cazul lui Gutau se intalneste un intreg portofoliu de metode - folosirea turnatorilor platiti sau santajati sa minta, sentinte la comanda, o indarjire fenomenala a procurorilor de a-l trimite in puscarie, regim de exterminare in arest etc Dupa ce a fost achitat la doua instante anterioare pentru lipsa faptelor, Gutau a fost condamnat la Inalta Curte prin votul faimoasei Livia Stanciu si al inca unui judecator care, intre timp, a murit.
Picos Irina-Maria Cosma Paul Pocora Anca Maria Danaila Dan Hamza Daiana Antohe C.Florin Mihai Matei Gh. ... Irina Opricescu Gh.
Maria Ciobanu si Irina Loghin! ... Maria Ciobanu si Irina Loghin fac un spectacol inedit care va surprinde cu siguranta. Imi doresc sa ne pastram publicul aproape si pe viitor, iar programul O data-n viata, sa ramana aceeasi oaza de bun gust si calitate!, declara Iuliana Tudor.
Iulia Darie, la baza informatician, a deschis de cativa ani, impreuna cu Maria Matei, Atelierul de Creatie Vestimentara MARULIA, situat pe Strada Ziduri intre Vii nr.
google-analytics.com