Cautare

65 de rezultate pentru "margele" (2.99 secunde)
bratari din piele - intre 5 - 15 RON, coliere din lemn, cocos si perle - intre 10 - 15 RON, margele de nisip si elemente metalice, colier din cochilii de melc - la 15 RON, inele din argint - intre 60 - 80 RON, bratari din argint - la 60 RON, bratari cu pietre - la 5 RON, bratari metalice.
cercei din argint si swarovski, margele toho din Cehia si Japonia, de calitate superioara (arata ca niste broderii) - intre 30 - 85 RON, bijuterii din sticla de murano si bijuterii din cristale.
coliere din margele, si farfurii din ceramica pictate. Targul este deschis pana pe 13 aprilie inclusiv, intre orele 10.00 - 20.00.
- Aveam trei ani si stiam ca trebuie sa-mi pun pantofii cu toc, geanta pe umar, imi trageam furoul satinat al bunicii si doua margele la gat.
Mesterul popular Veronica Hojbota din Suceava a adus la Piata Taraneasca din curtea MTR bundite de lana - la 250 RON si 300 RON, ii vechi - la 200 RON si 300 RON, o palarie neagra din fetru - la 50 RON, o palarie de angora - la 50 RON, ciorapi din lana, traistute traditionale diverse modele - la 50 RON si 80 RON, caciuli crosetate din lana, braie traditionale cu margele - la 20 RON, fete de perna lucrate manual - la 50 RON, ne-a spus Veronica Hojbota din Suceava.
viziteaza oamenii doar o data pe an." Victor Borge • "America este un loc unde comercianti evrei vand margele Zen agnosticilor pentru Craciun." John Burton Brimer • "Craciunul din suflet da atmosfera de sarbatoare." W.T.
Ei bine, daca te plimbi pe un drum de tara si vei vedea un musuroi de furnici, te duci in jos la furnici si spui ca le aduci daruri, ca le aduci brelocuri, siraguri de margele, sau ca le oferi cheia energiei nucleare, si le rogi sa te conduca pentru asta la regina lor furnica?
Calculatorul STOP A zis ca noile aparate nu ar fi atractive pentru fumatorii inraiti, ci pentru tineret - pe care il confunda, probabil, cu indienii momiti pe vremuri de misionari cu margele si oglinjoare sclipitoare.
Toate obiectele pe care le-au avut la vanzare au fost confectionate manual, fiecare dintre ei creand un model de martisor, bratari si coliere din piele sau margele, gentute crosetate, cosulete, pernute si icoane.
fusta din lana (o bucata - 95 de lei, doua bucati - 170 lei), portofele din piele (1 - 35 lei, 2 - 60 lei, 3 - 90 lei), inele gablonturi (la 10 lei, 20 lei si 30 lei), portchei din piele - la 10 lei, curele din piele si margele - la 35 lei si coliere din diverse materiale - la 45 lei si 55 lei.
Am adus si bratari Shambala din rasina cu pietre (margele) - la 35 RON, bratari cu rubin inzoisit - la 40 RON si coliere din turcoaz cu accesorii argintate - la 140 RON", ne-a spus Jacqueline Niculescu.
blanuri (de oaie, capra, nutrie), lemn, tabla, arama, margele si uneori chiar si boabe de fasole. Se mai adaugau coarne de vita sau de berbec ca sa sperie spiritele rele.
ca niste minunate zgarzi cu margele), costume populare, traistute si cate si mai cate alte lucruri.
fetru din lana, sinamay, panaj, margele, cristale, dantela, voal si piele", ne-a spus Mihaela Hotaru. Cat costa palariile Miss Hat Palariile ei variaza ca pret, intre 50 RON (din piele intoarsa) - 300 RON (de mireasa).
Inainte am fost manager de magazin la Adidas si am zis ca trebuie sa functionez pe principiul creeaza-ti visul. Lucrez cu pietre, pietre vechi si margele vechi", ne-a spus Roxana Ion. Aceasta are doua fiice:
coliere din melci - la 10 RON, bijuterii din lemn, bijuterii din lemn, precum bratari din lemn - la 10 RON, bratari din margele - la 10 RON, cercei din pietre semipretioase - la 10 RON perechea, cercei din hartie (origami) - la 10 RON perechea", a mai precizat Stelian Popa.
un ou mare incondeiat, cu margele, costa 100 RON, traistutele traditionale costa 10 RON, iile de dama costa 200 si 250 RON, camasile barbatesti din in - 150 RON", ne-a spus Virginica Soldanescu.
traistute traditionale, hamuri calusar - 150 RON (tot ei fac si costumele de calus), set margele colier plus bratara (facute de una dintre fiicele lui).
marame vechi cu fir de borangic - la 450 RON, fota cu fir - 350 RON, fota din catifea cu margele - 350 RON, ii, fote cu fir metalic pe care le purtau femeile instarite la tara, pristornice sau pecetare (care se puneau pe prescuri la biserica) - intre 150 - 250 RON, legatoare (si le puneau pe cap fetele, atunci cand se casatoreau, dar si vase de lut vechi.
In afara de farfuriile pictate, mai gasiti la standul sotilor Carmina si Peter Brancoveanu si bratari superbe, din lemn, peste care sunt aplicate margele.
google-analytics.com