Cautare

65 de rezultate pentru "margele" (4.84 secunde)
"La targul de la Universitate am adus gubite de dama si de barbat, din lana 100% - la 500 RON, traistute din lana pentru mers la colindat, ciorapi din lana - la 20 RON, cergi din lana - 180 RON serul (1 de pat si 2 de fotolii), camasi traditionale din lada de zestre (care au peste 100 de ani vechime), covorase din lana - la 100 RON, batice din lana - la 25 RON, manusi din lana - la 25 RON perechea, manecari (se pun la camasi, la baieti), siraguri din margele lucrate manual - la 30 RON, bratari din margele - intre 10 - 15 RON, zgardane (de pus la gat) - 10 RON", ne-a spus Maria Zapca.
agatatori din fetru pentru telefonul mobil - 5 RON, cercei din fetru brodat, pandante din fetru brodat - 10 RON, coliere din perle si margele de cristal - 70 RON, bratari din pietre semipretioase pe sarma argintata, bluze din voal - 50 RON, pulovar pentru copii, din lana si acrilic - 40 RON, paturica crosetata 80 cm/80 cm - 40 RON, pandant din margele - 40 RON, flori de organza - 5 RON, bratari din margele tesute - 25 RON, bratari tesute in razboi cu margele de nisip - 15 RON, bascute tricotate - 40 RON, bratari cu cristale tip swarovski - 20 RON, set din bratara si cercei din portelan - 30 RON, gentute crosetate - 40 RON, gentute crosetate pentru telefon - 15 RON.
Vizitatorii pot sa admire si sa achizitioneze de la standul Angelei Avram bijuterii superbe din cristale, dar si din margele. ... Am inceput de la o trusa de margele primita in dar de la fiica mea, Cristina, de 15 ani, si de la fiul meu, Laurentiu, de 13 ani.
"Am adus batice din bumbac - la 30 RON, siraguri din margele lucrate manual - 20 RON, bratari din margele - 5 RON, zgardane (de pus la gat) - 10 RON", ne-a spus Maria Zapca.
Vizitatorii au putut admira si achizitiona de la standul ei bijuterii superbe din cristale, dar si din margele. ... Am inceput de la o trusa de margele primita in dar de la fiica mea, Cristina, de 15 ani, si de la fiul meu, Laurentiu, de 13 ani.
ii traditionale, camasi de femeie si de barbat, catrinti, baticuri din casmir, ciorapi din lana - la 30 RON, prosoape traditionale tesute - la 60 RON, prosoape de canepa tesute in stativ - la 50 RON, manusi din lana traditionale - la 20 RON, fete de masa facute din stergare - la 300 RON, bratari cu margele - la 10 RON, camasi cusute manual pentru fete si baieti - intre 150 - 700 RON", ne-a spus Vera Andronic.
bundita cu margele, din blana de dihor - la 3.000 RON, vesta din bumbac - la 100 RON, brau foarte vechi din lana - la 80 RON, catrinta - la 250 RON, catrinta - la 400 RON, suman - la 600 RON, ii traditionale, camasi de femeie si de barbat, catrinti, baticuri din casmir, ciorapi din lana - la 30 RON, prosoape traditionale tesute - la 60 RON, prosoape de canepa tesute in stativ - la 50 RON, fete de masa facute din stergare - la 300 RON, bratari cu margele - la 10 RON, camasi cusute manual pentru fete si baieti - intre 150 - 700 RON", ne-a spus Vera Andronic.
un ou mare incondeiat, cu margele, costa 100 RON, traistutele traditionale costa 10 RON, iile de dama costa 50 RON si 120 RON, camasile barbatesti din bumbac, cusute manual - 150 RON", ne-a spus Virginica Soldanescu.
ii traditionale, camasi de femeie si de barbat, catrinti, covoare din lana - la 600 RON, baticuri din casmir - la 300 RON, ciorapi din lana - la 10 RON, prosoape traditionale tesute - la 60 RON, prosoape de canepa tesute in stativ - la 50 RON, manusi din lana traditionale - la 20 RON, caciuli din lana - la 30, 40 si 50 RON, fete de masa facute din stergare - la 300 RON, bratari cu margele - la 10 RON, camasi cusute manual pentru fete si baieti - intre 150 - 700 RON", ne-a spus Carmen Hison.
coliere din argila, margele de lemn pictate, bratari de lemn pictate, brose din piele", ne-a spus Cristina Stefanescu. ... Un sirag de margele de lemn costa intre 15 - 20 RON, iar un colier din argila pictata costa 15 RON.
"Am adus batice din bumbac - la 30 RON, siraguri din margele lucrate manual - 20 RON, bratari din margele - 5 RON, zgardane (de pus la gat) - 10 RON", ne-a spus Maria Zapca.
Fac costume populare, braie, totul este lucrat exclusiv cu margele. Fac parte din a patra generatie care lucreaza cu margele.
bratari din piatra de nisip cu lemn, bratari cu margele - la 10 RON, bratari din sfoara de matase, cu pietre - la 10 RON si fete de masa din panza de in - la 250 RON.
Aia functioneaza, cata vreme gaseste aici prosti sa-i plateasca de toata jena, cu cateva margele si sclipici. Cum nu mai scot profitul(urias) scontat, se cara unde gasesc alti prosti sa lucreze pe mai putine margele.
Intr-un mic atelier din Craiova, 19 femei creeaza tricotaje de lux, cu cristale Swarovski, perle, alte pietre si margele, modele sofisticate, dar realizate din materiale naturale, de calitate.
articole din piele, costume populare si curele cu margele.
articole din piele, costume populare si curele cu margele.
Acum este prima data cand am lucrat margele din lemn. ... Deliciul acestui targ l-au facut la aceasta editie colierele colorate din piele, pe care le puteti accesoriza cu inele din piele, si, de ce nu, cu bratari din margele din lemn sau bratari din piele.
Tot pictorul national Grigorescu semneaza si Tarancuta cu margele rosii estimata la o valoare conservatoare, de doar 30.000-50.000 de euro. Reamintim succint fosta Tarancuta cu margele rosii, adjudecata pentru 270 de mii de euro in aprilie 2011.
Am venit cu oua incondeiate, facute din lemn, din margele, tot din lemn, cu motive traditionale. Cele mari, din lemn, sunt la 20 Ron, iar cele cu margele mici sunt la 10 Ron.
google-analytics.com