Cautare

106 de rezultate pentru "margareta" (5.02 secunde)
Lansarea albumului Providenta al artistei Margareta Paslaru La 29 martie 2018 are loc lansarea albumului de autor Providenta al indragitei si apreciatei soliste de muzica usoara Margareta Paslaru, prilej cu care artista aniverseaza 60 de ani de activitate. ... Muzica si o parte din texte sunt semnate de Margareta Paslaru.
Muzeul Municipiului Bucuresti o sarbatoreste pe Margareta Paslaru printr-o expozitie dedicata / AMOSNEWS Muzeul Municipiului Bucuresti o sarbatoreste, printr-o expozitie de afise, pe Margareta Paslaru, artista care a revolutionat muzica usoara romaneasca prin cei 58 de ani de cariera artistica.
Margareta Paslaru este cantareata, compozitoare si textiera romana de muzica usoara, interpreta de muzica populara si actrita de teatru si film. ... Impreuna cu Vlad Batca, Ileana Pop realizeaza transmisii televizate de la Casa de Cultura, in care apare si Margareta Paslaru.
Margareta Racovita nu mai este, de ieri, membru in Consiliul de Administratie (CA) al SIF Oltenia. ... La acea data, candidati au fost Margareta Racovita si Gheorghe Bica, fostul sef al IPJ Dolj, un apropiat al presedintelui Dinel Staicu.
Marcos Antonio, Chef-ul bucatar, ale carui radacini culinare se intind pana la Casa Regala a Spaniei, a pregatit un meniu regal de la opt Curti Regale ale Europei, Retetele folosite de Chef Antonio au fost sintetizate in cartea de bucate lansata de Alteta Sa Principesa Margareta.
S-a distrat alaturi de Antonio Banderas, Arnold Schwarzenegger, Nicole Kidman, Matt Damon, apoi a plecat in Corsica, cu un vas de croaziera, alaturi de binecunoscuta Irina Margareta Nistor.
Vestea ca tatal scenaristului si actorului Nae Caranfil s-a stins din viata a fost data de Irina-Margareta Nistor pentru News.ro. ... M-a format, a spus criticul de film roman, Irina Margareta Nistor, potrivit News.ro.
Margareta Paslaru a lansat recent albumul Cum sa te las, dedicat supravietuitorilor de la Colectiv, cu prilejul intalnirii lunare din fata clubului, la sapte luni dupa tragedie. ... Ne onoreaza gestul doamnei Margareta Paslaru.
La eveniment participa fostii presedinti ai tarii Ion Iliescu si Emil Constantinescu, premierul Victor Ponta, Avocatul Poporului - Victor Ciorbea, Patriarhul Daniel, principele Radu, principele Nicolae si principesa Margareta, presedintele Academiei Romanie, Valentin Vlad, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, precum si fostii presedinti ai Senatului, alaturi de fosti si actuali senatori.
Potrivit comunicatului, sedinta de CA a fost convocata la solicitarea administratorilor Dinel Staicu, Margareta Racovita si Florian Teodor Buzatu.
Neasteptata este si colaborarea cu criticul de film Irina Margareta Nistor, care isi face simtita inconfundabila prezenta atat pe materialul audio, cat pe cel video.
Astfel, principesa Margareta si principele Radu l-au primit la Castelul Savarsin pe regele Simion al II-lea al Bulgariei, insotit de regina Margareta, precum si pe printul Lorenz al Belgiei, insotit de printesa Astrid.
Alaturi de Principesa Mostenitoare Margareta au fost alaturi si surorile sale Maria, Sofia si Elena. Singura absenta a fost Principesa Irina, care a anuntat zilele trecute ca nu va participa la funeralii.
Dincolo de acestea stau insa tunurile imobiliare ale soacrei sale, Margareta Costea (cunoscuta pentru isprava de a-si fi falsificat dosarul de revolutionar) si afacerile dubioase ale sotiei, Mihaela Geoana. ... la sediul declarat al firmei, strada Jean Monnet, numarul 69, apartamentul 1, domiciliaza Margareta Costea, soacra liderului PSD.
Actionarii au decis cu majoritate de voturi ca functiile de executie sa fie preluate de un comitet director format din doua persoane, acestea fiind Florian Teodor Buzatu si Margareta Racovita. ... Vasile Salapa (presedinte), Tudor Ciurezu (vicepresedinte) si membrii Dinel Staicu, Florian Buzatu, Gheorghe Blidaru si Margareta Racovita.
Dinel Staicu, alaturi de cei doi care urma sa ia locul directorilor, Margareta Racovita si Teodor Buzatu, au convocat CA si au hotarat retragerea mandatelor de directori lui Vasile Salapa si Tudor Ciurezu, la intoarcerea acestora din concediu. ... In locul lui Salapa a fost numita in functie Margareta Racovita.
Managerul Marian Nicola a investit si în agroturism, prin Pensiunea „Cristian“ de la Perisor, care a luat anul trecut distinctia „Margareta de Aur“, pentru promovarea traditiilor locale.Marian Nicola se poate lauda ca si-a condus afacerea catre o cota de piata „frumusica“ în regiunea Olteniei.
Managerul Marian Nicola a investit si în agroturism, prin Pensiunea „Cristian“ de la Perisor, care a luat anul trecut distinctia „Margareta de Aur“, pentru promovarea traditiilor locale.Marian Nicola se poate lauda ca si-a condus afacerea catre o cota de piata „frumusica“ în regiunea Olteniei.
Unanimitate pentru Dinel In alta ordine de idei, patru dintre administratorii SIF Oltenia - Teodor Buzatu, Gheorghe Blidaru, Vasile Salapa si Margareta Racovita - au fost amendati de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) cu cate 2.000 de lei pentru ca nu au fost de acord cu convocarea AGA pentru a pune in discutie mandatul de administrator si presedinte al lui Dinel Staicu.
Mesajul Familiei Regale, dupa moartea Cristinei Topescu Vestea mortii premature a jurnalistei Cristina Țopescu a fost primita cu nespusa tristețe de Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei si de Alteta Sa Regala Principele Radu.
google-analytics.com