Cautare

67 de rezultate pentru "marcela" (2.55 secunde)
Vicepresedintele liberal al Consiliului Judetului, Marcela Sighinas, ii cere lui Durbaca sa renunte la lupta politica si sa se aseze la masa negocierilor. ... Pentru a demonstra aceasta acuzatie, vicepresedintele Marcela Sighinas a dezvaluit ieri ca Eugen Durbaca nu face altceva decit sa tensioneze relatiile interumane din cadrul administratiei judetene.
„In practica, prima situatie in care s-au aplicat noile prevederi regulementare vizind buletinul de vot si modalitatea efectiva de vot a aparut in sedinta extraordinara a Consiliului Judetului Galati din data de 31 ianuarie 2005, cu prilejul alegerii unui vicepresedinte al Consiliului Judetului Galati, in persoana doamnei Doina Marcela Crista Sighinas, din partea PNL.
In al doilea rind am declansat o actiune in civil, impotriva hotaririi CJ prin care a fost ales vicepresedintele Marcela Sighinas, pe procedura similara.
Vicepresedintele Consiliului Judetului, Marcela Sighinas, a raspuns ieri unor acuzatii venite din partea PSD conform carora PNL si PD isi favorizeaza primarii din judet.
Vicepresedintele liberal al CJ, Marcela Sighinas, a iesit ieri in fata reprezentantilor presei pentru a le demonstra dusmanilor politici ca, dupa alegerile din 2004, in judetul Galati au fost puse in aplicare mai multe proiecte cu finantare europeana.
Daca vicepresedintele social democrat Eugen Chebac a depus raportul de activitate pe data de 22 ianuarie 2007, vicepresedintele liberal, Marcela Sighinas, l-a depus o zi mai tirziu. ... Daca Eugen Chebac a scris trei pagini, Marcela Sighinas si-a povestit activitatea depusa in 2006 pe 30 de pagini.
Presedintele Consiliului Judetului crede ca a procedat corect cand a refuzat controlul de la Bucuresti, in timp ce vicepresedintele Marcela Sighinas spune ca trebuia sa se ia masuri dure impotriva conducerii institutiei.
Acesta a declarat, in baza cam acelorasi acte normative invocate de prefect, ca este compatibil, sustinind ca fiul sau nu i-a fost subordonat direct lui, ci vicepresedintei Marcela Lozneanu, careia i-a fost delegata prin dispozitie si coordonarea activitatii DJDP.
Date fiind aceste conditii, vicepresedintele Marcela Lozneanu, care a avut zilele trecute pneumonie, a trebuit sa se intoarca la lucru inainte de a-si termina concediul medical.
Social democratii vor cere refacerea alegerilor pentru postul de vicepresedinte ocupat de Marcela Sighinas.
In cursul acestui an au existat replici dure intre cei doi consilieri judeteni trecuti de la PRM la PNL si vicepresedintele liberal al CJ, Marcela Sighinas.
Prima discutie aprinsa a pornit de la propunerea vicepresedintelui liberal, Marcela Sighinas, de a se consemna numele consilierilor care voteaza impotriva sau care se abtin.
De la bun inceput vicepresedintele liberal al CJ, Marcela Sighinas, a cerut aminarea acestor puncte pentru a putea avea loc negocieri pe marginea acestor posturi si a noilor prevederi legale care subliniaza necesitatea respectarii configuratiei politice de la momentul ultimelor alegeri.
Marcela Sighinas a declarat chiar ca nu i se pare normal ca un politician ca Stolojan, care a dus partidul de la 7 procente la 20, sa fie aruncat din organizatie ca o masea stricata.
Marcela Sighinas, vicepresedintele Consiliului Judetului (CJ), s-a aratat indignata de faptul ca presedintele CJ, Eugen Durbaca, si-a propus infiintarea unei noi comisii in cadrul institutiei pe care o conduce tocmai acum, cand mai sunt cateva luni pana la finalul acestui mandat.
Insasi vicepresedinta Consiliului Judetean, Marcela Sighinas, s-a aratat ingrijorata in privinta acestui aspect, dar inca mai spera sa aiba sorti de izbanda si sa se incadreze in timp.
Prin noul sistem de tarifare, introdus de la 1 aprilie a.c., consumatorul de gaze naturale va trebui sa plateasca abonamentul chiar daca intr-o luna nu consuma nimic, a declarat ieri Marcela Oltean, director la departamentul Preturi si Tarife din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN).
Marcela Sighinas, vicepresedintele Consiliului Judetului, spune ca s-a facut de rusine atunci cand a plecat in delegatie cu un simplu CD in poseta.
Bine, asta nu inseamna ca ne pare rau ", a explicat prefectul suspendat Costica Macaleti, in timp ce Marcela Lozneanu, presedintele PUR, credea ca "este probabil un semn bun ".
Nu sint, insa, adepta unor astfel de actiuni ", afirma Marcela Lozneanu, vicepresedintele CJ si presedinte al PUR Botosani, care a acces la rindul ei in functie cu sprijinul direct al PSD.
google-analytics.com