Cautare

36 de rezultate pentru "manu" (3.52 secunde)
Manu Nasiri, din Iran, care s-a stabilit de multi ani in Romania, participa deseori la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Manu Nasiri din Pakistan, stabilit de multi ani la Cluj-Napoca, a participat recent la targul de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Lucrurile mici au mers bine, precum animalele mici, fructierele mici", ne-a spus Manu Nasiri.
Andrei Manu-Marin medic primar urolog, cu specializare in neurourologie, Spitalul Dr. ... ANDREI MANU-MARIN poate fi contactat la Cabinetul UROANDROMED din Sos.
Manu Nasiri a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Anul acesta i-am cucerit definitiv pe turci!, spune Mihaita Manu, liderul trupei Gipsy Casual. ... Am filmat la ruinele Cetatii Histria”, a mai completat Mihaita Manu. Piesa a fost compusa de Andrei Marius, care este si component al trupei Gipsy Casual, in colaborare cu Mihaita Manu.
Gheorghe Manu, Bd. ... Se permite accesul auto al riveranilor, precum si catre unitatile economice din zona, pe Calea Victoriei si strazile adiacente, perimetrul cuprins intre strazile Gheorghe Manu si Mihail Moxa, in baza tichetelor eliberate de Primaria Municipiului Bucuresti care atesta calitatea acestora.
Dupa textul legii, postul de conducere ale acestei institutii s-ar gasi in afara efectelor ordonantei, lasand astfel posibilitatea ca Manu Costache, fostul comisar-sef al GM Dolj, sa isi ia postul in primire dupa ce a fost demis si inlocuit cu Ileana Serban, in prezent, directoarea coordonatoare a Garzii de Mediu.
Bucurestiul sau Romania nu se pot compara cu New York, Milano sau Paris unde retailerii dominanti sunt din sectorul de fashion, in special cel de lux, pentru care prezenta pe astfel de bulevarde inseamna sustinerea imaginii si a brandului, neinteresandu-i profitul pentru aceste magazine", a declarat, intr-un comunicat, directorul departamentului High Street al companiei de servicii imobiliare, Valentin Manu.
Sanda Manu, fiind coleg de grupa cu Vlad Radescu si de generatie cu Horatiu Malaele, Dan Condurache, Maria Ploae (suplimentar, a absolvit cursurile de pantomima si music-hall, ale aceluiasi institut). ... Sanda Manu si Octavian Cotescu.
Benzi unice pentru RATB vor fi amenajate si pe strazile Occidentului si Gh Manu, dar si itre Bd.
Egalitatea inegalilor intr-o lume a concurentei libere cu frontiere spiritualizate, asigura acum hegemonului colectarea rentei imperiale, acesta nemaiobligandu-se sa isi universalizeze nivelul de trai, ci doar sa pazeasca, la nevoie manu militari, pacea;
Acestia sunt Aurel Bojenoiu, Manu Costache, Paul Dumitrache, Nicolae Giurgiteanu, Gabriel Nica, Ruslan Oprescu si Mihai Zdreala. Cel care va intruni cele mai multe sufragii va fi candidatul nostru pentru functia de subprefect", a spus senatorul Mario Oprea.
Nu au inteles nici cum este cu aplicarea manu militari a legii, pentru ca nu au trait pe pielea lor direct, niciodata, nicio rigoare, in afara de aceea ca li s-au terminat tigarile si berea si trebuie sa-si traga treningul pe ei, ca sa coboare pana la pravalie.
As fi de acord insa daca si nivelul de trai s-ar imbunatati", a spus Sorin Manu, contribuabil. Tot la capitolul majorari au fost incluse si amenzile aplicate potrivit art.
Propunerile mai "solide" vizeaza conducerea Directiei Silvice (DS), a Garzii de Mediu, a Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj, a Directiei de Sport si Directiei de Statistica.Potrivit unor surse din partid, fostul director al DS, Daniel Dragnei, ar fi nominalizat la sefia institutiei pe care a mai condus-o, unde ar trebui sa ii ia locul lui Eugen Gioanca.Liberal-democratii au nominalizat-o pentru sefia Garzii de Mediu Dolj, in locul liberalului Manu Costache, pe Ileana Serban, cea care a candidat pentru ocuparea functiei de presedinte-director al Casei de Pensii si a pierdut in fata consilierei judetene, de la PSD, Alina Elena Tanasescu, CAS Dolj fiind in "curtea" social-democratilor.
Pentru mine, ca roman, Churchill este egalul lui Stalin, fiind cel ce a scris, manu propria, impartirea postbelica a Romaniei, in care 90% din tara era pusa sub control sovietic (Russia conform denumirii folosite de Churchill).
Statia VICTOR MANU - 5 accese, din care unul este prevazut cu lift. Statia NATIONAL ARENA - 6 accese, din care 2 sunt prevazute cu lift.
Mititelu incearca sa demonstreze un conflict de interese, sustinand ca presedintele CNSL, Gabriel Manu, a fost in trecut avocatul lui Victor Piturca.
Presedintele interimar, Florin Brisan, era in cautare de antrenor si pret de doua etape, formatia era condusa de pe margine de secunzii Ion Manu si Mirel Condei.
Doi cercetatori de la Universitatea Stanford, studentul Manu Kumar secondat de profesorul Terry Winograd, au dezvoltat o tehnologie de control al cursorului de pe ecran doar cu privirea.
google-analytics.com