Cautare

1418 de rezultate pentru "mama" (3.24 secunde)
Mariustuca.ro / Norvegia este tara ideala pentru a fi mama (Autoare: Magda Marincovici) Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru a fi mama si Somalia este plasata pe ultimul loc, potrivit unei clasament anual stabilit de organizatia non-guvernamentala Salvati copiii, scrie Sciences et Avenir.
Mama copilului, un baietel de 11 luni, si-a facut un tatuaj in luna mai fara a-l informa pe cel care i-a facut tatuajul ca alapteaza, scrie Sydney Morning Herald Tatal, care este separat de tanara mama, a cerut incredintarea copilului.
Victima violului a suferit enorm in acele trei ore de supliciu, dar calvarul a continuat dupa ce mama unuia dintre violatori, Dorina Burada, a gasit potrivita inițierea unei pagini pe Facebook, prin care fata sa fie discreditata in fața lumii.
Amniocenteza poate ajuta la determinarea gradului de severitate al anemiei fetale la copiii cu boala hemolitica determinata de diferente de Rh intre mama si bebelus.
"Amandoua femeile din familia mea, mama mea si bunica mea au inceput sa moara pe vremea cand aveau 40 de ani.
Ca de fiecare data, gazda evenimentelor va impartasi alaturi de specialisti in domeniu sfaturi privind recoltarea celulelor stem, pregatirea pentru nastere, dar si cum sa ai grija si de corpul, implicit parul tau, chiar daca esti mama.
Mama Biancai Dragusanu a fost diagnosticata, zilele trecute, cu cancer de piele. ... Bianca Dragusanu a recunoscut ca mama sa a fost fost diagnosticata cu cancer de piele, in urma unui control de rutina.
Iar Iisus, vazand pe mama Sa si pe ucenicul pe care Il iubea stand alaturi, a zis mamei Sale: ... Iata mama ta! ... Ei o cinstesc pe Fecioara Maria ca pe mama profetului Iisus.
Deoarece in primele 12 luni de viata nou-nascutul trece prin diferite etape de crestere si dezvoltare, avand si o predispozitie spre anumite boli sau afectiuni, este important ca mama sa te inarmezi cu informatiile corecte pentru a nu fi luata prin surprindere si pentru a nu face loc panicii.
Deoarece in primele 12 luni de viata nou-nascutul trece prin diferite etape de crestere si dezvoltare, avand si o predispozitie spre anumite boli sau afectiuni, este important ca mama sa te inarmezi cu informatiile corecte pentru a nu fi luata prin surprindere si pentru a nu face loc panicii.
Mama ZEN nu este mama perfecta, ci mama pur si simplu umana, cu lumini si umbre, zile mai bune si zile de dat uitarii, cu caderi si rataciri, din care revine insa mai inteleapta si mai impacata cu mersul lucrurilor, o prezenta mai calda si mai echilibrata pentru copiii sai.
O fetita frumoasa si luminoasa ca mama ei. ... Mama ei o ducea la balet, la pian, la engleza, in vacante de lux si jur ca nu cunosc multe mame atat de preocupate si de dedicate educarii si cresterii copiilor lor.
Cand o femeie vrea sa devina mama, absolut nimic nu-i mai poate sta in cale. ... Vor copii, pentru ca e mai greu sa excelezi sau sa-ti asumi esecul profesional, decat sa traiesti cu iluzia ca ai fi rasturnat muntii, dar ai ales sa fii mama.
Nu incerc sa retin imagini cu copiii mei, cu mama sau cu tata.
Doamna doctor Helen Draghici, mama a patru fete, cu blandete si umor, le-a impartasit bloggeritelor si jurnalistelor prezente, din experienta sa vasta de mama, dar si de medic.
Miercuri, in curtea puscariei Rahova, am indrumat-o pe mama Adrianei catre instanta competenta sa formuleze o cerere de amanare a executarii pedepsei.
Fiecare mama stie ce-i mai bine pentru ea, in conditiile ei proprii si personale. Fiecare mama face tot ce poate si nu merita judecata.
--------- Mi-o aduc aminte pe mama, uitandu-se in oglinda si intrebandu-se daca, prin aceasta fusta, i se vad picioarele. ... Ieri, imi povesteste cineva despre o mama de 8 copii, care-i abandoneaza. ... Mai rau decat o mama care abandoneaza.
- Casa mea era la poalele unui deal pe care am mers la sanius, am cules flori si plante medicinale, i-am admirat schimbarile cromatice in fiecare anotimp si mai tarziu, cand mama mea zacea fara cale de intoarcere, am simtit ca dealul este viu si vegheaza ca un preot.
Mama adolescentei, in varsta de 13 ani, si-a obligat fiica sa intretina raporturi sexuale cu tatal ei vitreg, momente filmate si apoi postate pe internet, au declarat, luni, surse judiciare. Mama era cea care facea inregistrarile si apoi le lansa pe internet.
google-analytics.com