Cautare

1418 de rezultate pentru "mama" (2.71 secunde)
Evenimentele de la 30 decembrie 1947 In luna noiembrie 1947, Majestatea Sa Regele Mihai si Regina-mama Elena sunt invitati la nunta Principesei Elisabeta a Marii Britanii, actuala Regina, cu Printul Filip (intre cele doua Familii Regale exista apropiate legaturi de rudenie).
"Multumesc, mama" La fel ca la Jocurile Olimpice de vara de la Londra, P&G a realizat un clip de promovare si pentru JO de iarna din acest an, de la Soci, Rusia. ... Elementul principal este "mama", cea care ii mentine mereu optimisti pe copii:
Prima persoana careia i s-a destainuit a fost mama lui, pe care a vizitat-o cu ocazia sarbatorilor de Craciun. ... avea doar o luna sau doua, mama lui prasea in bostanaria bunicului, undeva in Delta Dunarii, la marginea padurii Letea.
Mama sa, al carei bunic, Nicolae Basilescu a fost decanul Facultatii de Drept Bucuresti in perioada interbelica si care primise, acasa, o educatie aleasa, a fost obligata sa fie femeie de serviciu si muncitor necalificat ani de zile in fabricile comuniste.
Cand tu, persoana sanatoasa, te vezi inconjurat de durerea persoanelor apropiate (indraznesc sa spun dragi, dupa cum am aflat ulterior de la domnul in cauza, doborat de durerea de a fi ranit fiinta care il iubea atat incat nu-si arata intotdeauna durerea si disperarea pe care le traia si care nu banuia viata lui dubla), de posibilitatea de a le pierde oricand, ci voi incerca sa gasesc raspunsuri la niste intrebari legate de ce inseamna sa fii femeie, mama si sotie.
Mihai Ionita, fratele primarului Ion Ionita din Agigea si mama acestuia, septuagenara Maria Ionita, au declarat ieri pentru "Replica" de Constanta ca se dezic de faptele comise de edilii inruditi ai localitatilor Agigea si Sacele.
Tatal lui Emil Boc a declarat corespondentului Mediafx ca ii doreste acestuia "sa fie barbat in Guvern" la fel cum a fost la Primaria Clujului, iar mama lui spera ca fiul ei sa aiba timp sa isi sune parintii.
"Pentru Romania, dobanda va fi in jur de 3,5% pe an, in acord cu actualele conditii de piata", a spus Franks.Bancile-mama nu pot fi obligate sa-si mentina finantarile FMI va cere angajamente scrise de la bancile-mama privind finantarea in continuare a economiei romanesti si mentinerea tuturor fondurilor plasate in prezent in Romania, dar intelegerile vor fi voluntare, a spus Jeffrey Franks.
Daca tot a decis sa se mute la Arad, acolo unde locuieste de cateva luni, alaturi de baietelul si sotul ei, Silvia de la Pin-Up Girls si-a adus si mama langa ea.
Intalnire cu Gabriel Fatu pe scena Cercului Militar National Gabriel Fatu, producatorul spectacolului si interpretul unuia din rolurile principale din "Ma mut la tata?", care detine si functia de consilier general al Capitalei, va putea fi vazut, alaturi de colegul sau Andreas Petrescu, de fanii sai pe 2 Iunie, la Cercul Militar National, in piesa ce continua actiunea din "Ma mult la mama", dar si in aceasta seara, in emisiunea "Week-end Show", pe TVH.
Mama lui i-a murit in brate Kamara, solistul de la trupa Alb-Negru, a avut parte de clipe cumplite. Mama sa a murit dupa o crunta lupta cu cancerul. ... Inca nu poate realiza ce I s-a intamplat dar e convins ca mama sa a ajuns in rai:
Ca orice taran, suport orice, dar nu-mi zi totuti de mama. Ipochimenul gaseste potrivit s-o injure si pe mama aflata, pentru o eternitate si ceva, in incapacitate scuzabila de a da o replica. ... Dar ce amestec are mama in povestea asta?
Ca orice taran, suport orice, dar nu-mi zi totuti de mama. Ipochimenul gaseste potrivit s-o injure si pe mama aflata, pentru o eternitate si ceva, in incapacitate scuzabila de a da o replica. ... Dar ce amestec are mama in povestea asta?
A facut aproape 1.500.000 de vizualizari pe Youtube cu piesa MAMA EI DE DRAGOSTE si acum revine cu un nou single, insotit si de un clip de imagine.
Si anul acesta, de Paste, vedeta si-a vizitat parintii si abia astepta sa ajunga in orasul natal pentru ca mama ei gateste foarte bine si ii era pofta de ciorba de miel! ... Mama mea gateste foarte bine si imi era pofta de drob si ciorba de miel.
- Si Mama lui Isus era acolo. Daca citim cu atentie evanghelia dupa Ioan, o mai gasim pe Mama lui Isus la sfarsitul vietii Fiului. Mai exact in timpul dialogului de pe Calvar, cand Isus rastignit sta de vorba cu Mama sa si cu ucenicul iubit (In 19, 25-27).
Pentru ca zilele acestea m-am gandit deseori la mama mea, scriitoarea Areta Sandru. Mama mea a fost colega cu Carolina Ilica la Scanteia Tinteretului, la SLAST (suplimentul literar al ziarului) si foarte scurta vreme la Tineretul Liber.
Actrita si regizoarea filmului "D’ORA" si-a chemat mama in Marea Britanie, pentru a-i arata noul ei apartament si a petrece sarbatorile impreuna. Asa cum era firesc, mama Deliei i-a adus acesteia carne de porc de acasa si alte bunatati traditionale romanesti.
Mama. Ce fel de mama isi trimite fetita singura printr-o padure infestata de carnivori? De ce nu s-a dus chiar Mama la Bunica sau de ce nu a insotit-o pe Scufiita Rosie?
Mama bebelusilor, Annegret Raunigk, are 65 de ani si este deja mama a 13 copii. ... Canalul de televiziune privat RTL, care a negociat un contract de exclusivitate cu mama cvadrupletilor, a publicat fotografii minuscule cu nou-nascutii, intubati, despre care nimeni nu poate spune daca vor supravietui.
google-analytics.com