Cautare

452 de rezultate pentru "magazinul simonabucuresti" (3.57 secunde)
Biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro , www.Myticket.ro, www.Bilete.ro, www.Biletoo.ro si www.Eventim.ro si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara (magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane, Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Librarium si Eminescu si la Palatul National al Copiilor).
Pe timpul verii, acesta lucreaza in magazinul tatalui sau, situat pe plaja, mai exact langa Hotelul Aris din Tolo. ... Acesta mai are un frate, de profesie sociolog, care lucreaza si el pe timpul verii in magazinul situat pe plaja din Tolo.
Recent, la magazinul Takko din Centrul Comercial Vulcan din cartierul bucurestean Rahova a avut loc evenimentul Takko de lansare a noii colectii de toamna-iarna. ... Magazinul Takko din Centrul Comercial Vulcan este prima unitate Takko deschisa dupa un nou concept, potrivit lui Cosmin Ulmean, country manager al Takko Fashion.
Luni, 15 mai 2017, la ora 16:00, a avut loc la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei lansarea albumului (dublu CD) al lui Sergiu Cioiu intitulat Pe cine numim...
Detalii la telefon 0727 170 170 sau pe www.theretroshop.ro / www.lambrettaromania.ro Magazinul THE RETRO SHOP a dat joi seara startul weekend-ului aniversar LAMBRETTA! ... Vino la magazinul The Retro Shop din Bd.
La magazinul The Retro Shop, din Ion Mihalache 128! ... Magazinul The Retro Shop te trateaza ca pe o diva si iti face vara si sedintele de shopping mai frumoase! ... Avem invitati surpriza si o mini-prezentare a modelelor de rochii, aflate in magazinul The Retro Shop!
Puteti achizitiona creatiile sale din magazinul Maressia situat la Etajul Designerilor Romani (etajul II, in magazinul Cocor) sau din magazinul online, www.maressia.ro..
Aproximativ 50 de persoane, clienti si colaboratori, s-au strans joi seara in magazinul Optik Gallery din Jolie Ville Baneasa pentru a sarbatori impreuna deschiderea magazinului de lux precum si prezentarea colectiei complete de ochelari Gucci.
Devenita deja traditie, campania Imparte bucurie este dovada faptului ca aceasta complicitate dintre Magazinul de Brazi si cumparatorii sai aduce garantat implinire si bucurie pentru toate partile implicate.
La magazinul Topoloveni situat pe Bd. ... Magazinul de pe Bd. Carol nr. 57 este deschis de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 20.00, iar sambata intre orele 9.00 - 17.00.
La magazinul naturist Plafar Baneasa Feeria, situat in incinta Mall Baneasa, a avut loc, recent, un eveniment de marketing la care au luat parte jurnalisti de sanatate, bloggeri si vedete autohtone.
La Bucuresti, puteti achizitiona produsele ei din magazinul Maressia, situat la Etajul Designerilor Romani in magazinul Cocor. ... Imi place si Liza Panait, care este prezenta si ea cu un magazin langa al meu, la Etajul Designerilor Romani, in magazinul Cocor.
Nu rata reducerile de Paste Magazinul online evoMag.ro are reduceri direct pe site. Reducerile sunt subtantiale la foarte multe produse.
De la magazinul Top Line prefer fondul de ten Hazelnut de la Academie, uleiul de par de la Maroccan Oil. ... Aceasta s-a aratat extrem de entuziasmata de manichiura in culoarea rosu aprins pe care si-a facut-o la magazinul Top Line.
"La magazinul de pe Strada Academiei avem si curele din piele pentru ceasuri (intre 27 - 50 RON). ... Printre cei care isi repara ceasurile la Catalin, se numara Rica Raducanu si Catalin Botezatu, dar si actori de la Teatrul Odeon, situat in apropiere de magazinul de pe Strada Academiei.
La magazinul de pe Strada Academiei, unde il gasiti pe ceasornicarul Catalin Vardianu, gasiti si un stand special amenajat cu ochelari, rame de ochelari si bijuterii din pietre semipretioase si pretioase, de care se ocupa Cristina Paraschiva.
Astazi, la orele 18.30, la magazinul de parfumuri Elysee de pe Calea Victoriei, va avea loc workshop-ul sustinut de celebra Marie le Febvre - Perfumer Creator, Perfumer Creator Expert si brand proprietar al Urban Scents.
Daca faceai economii din putinii bani de buzunar si vroiai sa iti cumparai ceva de la Magazinul Doi iepurasi, trebuia sa te lasi ametit de aroma de cafea adevarata de la Magazinul din colt, unde o rasnita veche scotea un zgomot care se auzea pana in strada, semn ca sacii cu cafea parfumata inca erau plini.
Astfel, dupa un inventar amanuntit, familia Calapod a decis sa inchirieze magazinul alimentar "Intim Star", de pe strada Midiei, unui coleg de partid, Ion Posa. ... Doi metri mai departe de magazinul cu fructe si legume si-a facut aparitia si o vinarie, cu o denumire absolut originala:
Pentru primele trei spatii comerciale s-a prezentat la prima sedinta de licitatie doar societatea GEDO SRL Constanta, in timp ce pentru magazinul duty-paid a concurat, tot de una singura, firma Heinrich, care detine o unitate comerciala similara (cu preturi in valuta) in cladirea Autoritatii Navale Romane.
google-analytics.com