Cautare

452 de rezultate pentru "magazinul simonabucuresti" (7.18 secunde)
Altex isi redeschide magazinul la Constanta, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei. Special pentru sezonul estival, magazinul Altex, situat in cadrul complexului Cina, isi deschide portile cu o gama largita de produse - 20.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii si entertainment.
Situat la primul etaj, in City Mall, magazinul ofera clientilor sai pe o suprafata de 83 mp o experienta aparte:
Magazinul va avea o suprafata de 2.000 mp. Magazinul va avea o suprafata de 2.000 mp si va fi unul dintre cele mai mari din Capitala.
"Magazinul Sabion din COCOR a fost premiat gratie aspectului de galerie de arta, modului in care sunt expuse bijuteriile si pardoselei din otel inoxidabil si granit care alimenteaza expozoarele cu curent electric.
JYSK Romania, retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare, redeschide magazinul din Militari Shopping sub un nou concept danez, axat pe produse pentru dormitor. Magazinul isi asteapta clientii fideli cu o imagine proaspata, in conformitate cu noile standarde de design ale companiei, dictate direct din Danemarca.
Magazinul din Targu Bujor, Jud. ... Tot atuncis-a deschis si magazinul PROFI Loco de la Sebis, Jud. ... Magazinul se prezinta in format City.
Magazinul ocupa o suprafata totala de 390 m2, a carei suprafata de vanzare este de 276 m2. Tot in format Loco se gaseste si magazinul din localitatea Pogoanele, judetul Buzau.
Dupa 15 ani, magazinul din str Doamnei, nr 27, Leonidas Universitate, scrie un nou capitol, pralinelor rafinate si sofisticate, li se adauga Leonidas Chocolates&Cafe, un nou concept in care poti savura si o varietate de produse specific belgiene, precum gaufre de Liege cu inghetata, consacrata ciocolata calda Leonidas, tort macarons, fresh-uri, cafea si ceaiuri.
Tot in format Loco functioneaza si magazinul din Cheveresu Mare, judetul Timis. ... 1 se gaseste magazinul PROFI City care dispune de o suprafata totala de 372 mp, iar sala de vanzari are 275 mp.
691 se afla magazinul PROFI Loco din comuna Arbore, judetul Suceava. ... 373, magazinul se intinde pe o suprafata totala de 369 mp, din care suprafata de vanzari masoara 201 mp. Magazinul din Racari este cel de-al 15-lea din judetul Dambovita.
Magazinul din Dobra, judetul Hunedoara, este situat pe str. ... In format Standard s-a deschis magazinul din Bals, judetul Olt. ... Magazinul din Techirghiol, al 18-lea din judetul Constanta, se afla pe str.
Magazinul din Scheia, judetul Suceava, se gaseste in format Standard pe str. ... Cu o suprafata totala de 396 mp, din care suprafata de vanzari este de 272 mp, magazinul din Patulele, judetul Mehedinti, se afla pe str. ... Magazinul din Pietrosani, judetul Teleorman, este amplasat pe DN5C, nr.
Magazinul lansat la Sibiu recent, tot in format Standard, este al 10-lea din oras si se afla pe str. ... La Sapanta, judetul Maramures, magazinul se prezinta in format Loco, pe str. ... Tot in aceasta localitate a fost remodelat si deschis, acum in format City, magazinul de pe strada Ciurchi.
Magazinul din Botosani se gaseste in format City pe str. ... Pe o suprafata totala de 346 mp, din care suprafata de vanzari este de 242 mp, magazinul din Ticleni, judetul Gorj, se afla in format Loco, pe str.
Roxana Iliescu si Dana Savuica s-au aratat extrem de entuziaste la vederea accesoriilor din magazinul MOA. ... In magazinul MOA din Afi Palace Cotroceni au fost investiti peste 50.000 de euro.
Dana Savuica a fost prezenta recent la evenimentul de lansare a colectiei de primavara - vara de la magazinul MOA din Afi Palace Cotroceni. "Magazinul MOA din Afi Palace Cotroceni imi trezeste apetitul pentru cumparaturi!
Chiftelutele din magazinul IKEA nu contin carne de cal Chiftelutele comercializate in magazinul IKEA din Romania nu contin carne de cal, a anuntat Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.
- magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langă
Aceasta promotie este valabila doar joi si vineri si este disponibila la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), la magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, la libraria Mihai Eminescu, la magazinul BiletFan de la Statia de Metrou Unirii 1.
- magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter); ... - Magazinul Biletfan - Statia de metrou Unirii 1; - Magazinul Muzica Reteaua completa de magazine poate fi gasita pe www.BILETOO.ro.
google-analytics.com