Cautare

452 de rezultate pentru "magazinul simonabucuresti" (2.85 secunde)
Acestea sunt produsele pe care Fiscul trebuie sa le valorifice prin magazinul propriu sau la licitatii si au fost confiscate de organele abilitate in acest sens sau au intrat in proprietatea privata a statului.
Magazinul va fi deschis chiar si pe 1 ianuarie (14.00 - 23.00), deci, aceia care doresc sa faca unele cumparaturi in prima zi a anului viitor o vor putea face linistiti. Magazinul Metro Cash & Carry si-a reluat, incepand de marti, programul nonstop.
Magazinul din Poiana Mare, situat pe strada M. ... Magazinul din Daneti, in format Loco, se afla pe strada Principala, nr. ... 3, magazinul se intinde pe o suprafata totala de 366 m2, sala de vanzari masurand 220 m2.
SC Profi Rom Food SRL - magazinul amplasat pe strada Mircea cel Batran din Constanta, respectiv SC Mega Image SRL, cu magazinul de pe strada Stefan cel Mare, ofereau la comercializare carne de porc si preparate din carne cu data limita de consum depasita.
Un lucru pe care trebuie sa il iei in considerare atunci cand achizitionezi un pachet de hosting este numarul de produse pe care magazinul tau il ofera spre vanzare, iar in functie de acesta alegi marimea pachetului.
Acum, Ana Valentina este director de marketing in magazinul meu. ... - Ce mai gasesc bucurestenii in magazinul dvs.? ... Recent, au intrat in magazinul meu, si cea mai exclusivista cafea din lume, Kopi Luwak, din Indonezia si cafeaua Sf.
Postul Craciunului a inceput deja de zece zile si adevaratii credinciosi, alaturi de vegetarieni, conteaza, in materie de mincare, pe produse de post l Cu sau fara rezerve pentru sezonul rece - vinete, zacusca, bulion sau gemuri, satmarenii si-ar dori sa posteasca, insa "bugetul” nu le prea permite l Asta datorita preturilor prea mari ale produselor vegetale sau ale legumelor si fructelor gasite pe piata l in raidul de ieri, am cautat mai mult magazine cu produsele vegetale de post, sperind sa gasim cit mai multe dintre acestea l Am inceput cu magazinul Provita de pe strada Retezatului l Acest magazin este singurul din judetul nostru unde se gasesc produse vegetale tot anul l Specializati pe evitat "E”-urile l Oferta este bogata si diversificata l Satmarenii pot sa-si cumpere la greu produse vegetale din soia l Cabanos vegetal la 130.000 de lei/ kg, cirnati si crenvusti vegetali la acelasi pret, pate vegetal si parizer vegetal la 115.000 de lei/ kg l Soia snitel costa 15.000 de lei punga de 100g, cuburile de soia - 11.000 de lei aceeasi cantitate si soia boabe la 40.000 de lei l Un litru de lapte de soia se vinde cu 45.000 de lei l Brinza topita - 12.000 de lei, maioneza este la 48.000 borcanul iar faina la 20.000 de lei kg l Uleiuri de diferite tipuri l De la scump la ieftin l De la 48.000 de lei la 315.000 litru de ulei de masline(!!!) l Alaturi de produsele facute din soia se mai gasesc si fructe uscate, taiate bucatele, cum sint mango la 34.000 de lei, ananas la 27.000, papaya la 29.000, coacaze la 28.000 si toate acestea amestecate costa 37.000 de lei cutia l De pe strada Retezatului am ajuns pe Calea Traian, unde am intrat in magazinul Gladis l Am constatat ca produse vegetale de post nu prea sint l Am gasit doar pate, la preturi cuprinse intre 14.000 si 26.000 de lei l Paralel cu magazinul ‘'Gladis'', am intrat in magazinul Caty Saron 2, unde am gasit parizer vegetal la 40.000 de lei kg, salam vegetal la 45.000 si pate vegetal la 19.000 de lei 100g l Nici legumele sau fructele din piete nu scutesc satmarenii de a-si baga adinc mina in buzunar l Rosiile costa 40.000 de lei/kg, salata - 20.000 bucata, in vreme ce strugurii au atins, dupa ce le-a trecut sezonul, astronomicul pret de 120.000 de lei/kg l Am observat ca produsele vegetale sint mai putin cerute decit cele acceptate drept obisnuite l Majoritatea satmarenilor prefera carnea si nu tin cont de faptul ca Postul Craciunului e in toi l Sau pur si simplu uita...
Magazinul de 100 mp (+100 mp depozit), este situat in plin centru, pe Blv. ... Magazinul va fi deschis publicului incepand cu 12 mai.
Primul magazin Mic.ro inchis, de doua saptamani, in Bucuresti Magazinul cu numarul 256 al retelei Mic.ro, dezvoltata de omul de afaceri Dinu Patriciu, este inchis de circa doua saptamani, unitatea din strada Doctor Felix din Bucuresti fiind inaugurata in vara acestui an.
Mauritz, cunoscut drept H&M, a anuntat ieri ca inaugureaza pe 3 mai magazinul de la Craiova, care va fi deschis in incinta Electroputere Parc. Magazinul se va intinde pe o suprafata de 1.605 metri patrati.
Magazinul in format City din orasul Sebes este situat pe strada Mihail Kogalniceanu, bl. ... Deschis in format Loco, magazinul din comuna Nusfalau, judetul Salaj, este situat pe strada Petofi Sandor, nr. ... Tot in format Loco functioneaza si magazinul din Talmaciu, judetul Sibiu, aflat pe strada Piata Textilistilor, nr.2.
Aceasta promotie este valabila doar in zilele de 11 si 12 aprilie si este disponibila la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), la magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, la Sala Palatului si la libraria Mihai Eminescu.
Zilele trecute, Anton Carabelaian, fiul lui Avedis Carabelaian, i-a facut o vizita bunului sau prieten, Gheorghe Ilie Florescu, la magazinul sau situat in Piata Rosetti. ... "De la varsta de 12 ani il ajutampe tatal meu, Avedis Carabelaian, la magazinul sau de cafea din Bucuresti.
Joi, 11 mai 2017, la orele 16:00, la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei, vaavea loc lansarea albumului IUBIRE DULCE, NU PLECA! ... Prezentarea evenimentului de la Magazinul MUZICA va fi facuta de Octavian Ursulescu.
Prima zi din circuitul aniversar Lambretta 70 de ani, organizat de magazinul The Retro Shop si Ceas Boutique a mers ca pe roate! ... Poti face cumparaturi, pentru ca ai REDUCERI ANIVERSARE LAMBRETTA, la magazinul The Retro Shop!
Carmen Negoita s-a distrat si a gatit recent dulciuri sanatoase, la workshop-ul din magazinul Bioritmo RO deschis in Afi Palace Cotroceni.
Joi, 18 mai 2017, ora 19.00, magazinul THE RETRO SHOP da startul weekend-ului aniversar LAMBRETTA! ... Permite-ti o seara Dolce far niente, la magazinul The Retro Shop, din B-dul Ion Mihalache nr 128, joi, 18 mai, de la ora 19:00.
Gheorghe Ilie Florescu a sarbatorit pe 8 mai ziua sa de nastere, inconjurat de familie, de prieteni si fosti colegi de la Scoala primara, la magazinul sau din Piata Rosetti. ... la magazinul din Piata Rosetti puteti bea o cafea cu 50 de bani!
Prima faza va fi inaugurata in vara lui 2008 si va cuprinde hipermarketul Carrefour, pe o suprafata de 15.440 m2 si Galeria Comerciala - 16.000 m2, magazinul Praktiker DIY - 9.350 m2 si magazinul Media Galaxy - 3.565 m2.
  Profil de buticar În general, la magazinul de la coltul strazii gasesti produse alimentare, detergenti si, mai nou, pâine, pentru a atrage clientii cu un produs usor vandabil.
google-analytics.com