Cautare

1667 de rezultate pentru "magazinul online cosmeticyvone" (7.61 secunde)
Transpunerea indicatorilor treditionali din publicitatea offline in publicitatea online isi are rostul doar cu un preambul:
Valoarea cumparaturilor online realizate prin card s-a ridicat la 16,5 milioane de euro in primele sase luni ale acestui an, la un numar total de 200.000 de tranzactii, potrivit Gecad, care citeaza date ale Romcard, procesator final de plati online prin card in Romania.
primadona de pe scena mass-mediei online", din care puteti citi in continuare a doua parte. ... O mare parte din banii pentru campanie, aproape un milion de dolari, au fost stransi online.
primadona de pe scena mass-mediei online", din care puteti citi in continuare a doua parte. ... O mare parte din banii pentru campanie, aproape un milion de dolari, au fost stransi online.
Adrian Halpert) Angajatii Intact Media Group, trustul condus de Dan Voiculescu, au primit astazi un mesaj intern din partea conducerii companiei, prin care sunt anuntati ca "noua abordare strategica a Grupului va pune accentul pe dezvoltarea zonei TV si online" si ca " print-ul, in coordonatele actuale, raspunde mai greu necesitatilor de circulatie rapida si universal accesibila a informatiei".
Acest newsletter este destinat celor implicati in publicitatea online, fie ei planneri, buyeri, account manageri, strategi din cadrul agentiilor de publicitate sau oameni de marketing din companiile ce utilizeaza deja sau se gandesc sa apeleze pe viitor la publicitatea online.
Cu aplicatii pentru a te cupla precum Tinder si sute de site-uri de intalniri online, nu a fost niciodata mai usor sa inseli si sa scapi cu asta.
Cele mai iubite sloturi cu tematica de Craciun imbina farmecul sarbatorilor cu entuziasmul oferit de jocurile de cazinou online, printre care se numara si  Winboss Casino, oferind jucatorilor o experienta incantatoare si magica.
- magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langă
Aceasta promotie este valabila doar joi si vineri si este disponibila la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), la magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, la libraria Mihai Eminescu, la magazinul BiletFan de la Statia de Metrou Unirii 1.
In weekendul cu cele mai multe reduceri din an (22-24 noiembrie 2013), iubitorii de teatru, muzica si dans pot achizitiona online de pe www.BILETOO.ro bilete la toate evenimentele afisate, cu reduceri cuprinse intre 25% si 75%!
In perioada 10 decembrie - 24 decembrie 2014, MagazinulDeBrazi.ro, platforma de comercializare online a Silva Group Romania, deruleaza campania sociala "Imparte bucurie", prin care cumparatorii pot participa la crearea unui Craciun de poveste pentru copiii din orfelinate, centre de plasament sau case de copii, achizitionand pentru ei un brad de Craciun, la pret redus.
accesul la retelele sociale, jocurile online, navigarea online, accesul la YouTube si alte servicii de streaming online, downloadarea de aplicatii, accesul la mail, servicii online, utilizarea Skype si multe altele. ... La ora actuala, in Romania exista o multime de magazine care comercializeaza televizoare atat online cat si offline.
Anul acesta, piata romaneasca de comert online a fost marcata de consolidari puternice, iar valoarea totala s-a ridicat la 225 milioane de euro, in crestere cu 12,5% fata de anul trecut, cand estimarile au situat piata la 200 milioane de euro.
Postul Craciunului a inceput deja de zece zile si adevaratii credinciosi, alaturi de vegetarieni, conteaza, in materie de mincare, pe produse de post l Cu sau fara rezerve pentru sezonul rece - vinete, zacusca, bulion sau gemuri, satmarenii si-ar dori sa posteasca, insa "bugetul” nu le prea permite l Asta datorita preturilor prea mari ale produselor vegetale sau ale legumelor si fructelor gasite pe piata l in raidul de ieri, am cautat mai mult magazine cu produsele vegetale de post, sperind sa gasim cit mai multe dintre acestea l Am inceput cu magazinul Provita de pe strada Retezatului l Acest magazin este singurul din judetul nostru unde se gasesc produse vegetale tot anul l Specializati pe evitat "E”-urile l Oferta este bogata si diversificata l Satmarenii pot sa-si cumpere la greu produse vegetale din soia l Cabanos vegetal la 130.000 de lei/ kg, cirnati si crenvusti vegetali la acelasi pret, pate vegetal si parizer vegetal la 115.000 de lei/ kg l Soia snitel costa 15.000 de lei punga de 100g, cuburile de soia - 11.000 de lei aceeasi cantitate si soia boabe la 40.000 de lei l Un litru de lapte de soia se vinde cu 45.000 de lei l Brinza topita - 12.000 de lei, maioneza este la 48.000 borcanul iar faina la 20.000 de lei kg l Uleiuri de diferite tipuri l De la scump la ieftin l De la 48.000 de lei la 315.000 litru de ulei de masline(!!!) l Alaturi de produsele facute din soia se mai gasesc si fructe uscate, taiate bucatele, cum sint mango la 34.000 de lei, ananas la 27.000, papaya la 29.000, coacaze la 28.000 si toate acestea amestecate costa 37.000 de lei cutia l De pe strada Retezatului am ajuns pe Calea Traian, unde am intrat in magazinul Gladis l Am constatat ca produse vegetale de post nu prea sint l Am gasit doar pate, la preturi cuprinse intre 14.000 si 26.000 de lei l Paralel cu magazinul ‘'Gladis'', am intrat in magazinul Caty Saron 2, unde am gasit parizer vegetal la 40.000 de lei kg, salam vegetal la 45.000 si pate vegetal la 19.000 de lei 100g l Nici legumele sau fructele din piete nu scutesc satmarenii de a-si baga adinc mina in buzunar l Rosiile costa 40.000 de lei/kg, salata - 20.000 bucata, in vreme ce strugurii au atins, dupa ce le-a trecut sezonul, astronomicul pret de 120.000 de lei/kg l Am observat ca produsele vegetale sint mai putin cerute decit cele acceptate drept obisnuite l Majoritatea satmarenilor prefera carnea si nu tin cont de faptul ca Postul Craciunului e in toi l Sau pur si simplu uita...
Magazinul de 100 mp (+100 mp depozit), este situat in plin centru, pe Blv. ... Magazinul va fi deschis publicului incepand cu 12 mai.
Primul magazin Mic.ro inchis, de doua saptamani, in Bucuresti Magazinul cu numarul 256 al retelei Mic.ro, dezvoltata de omul de afaceri Dinu Patriciu, este inchis de circa doua saptamani, unitatea din strada Doctor Felix din Bucuresti fiind inaugurata in vara acestui an.
Mauritz, cunoscut drept H&M, a anuntat ieri ca inaugureaza pe 3 mai magazinul de la Craiova, care va fi deschis in incinta Electroputere Parc. Magazinul se va intinde pe o suprafata de 1.605 metri patrati.
Magazinul in format City din orasul Sebes este situat pe strada Mihail Kogalniceanu, bl. ... Deschis in format Loco, magazinul din comuna Nusfalau, judetul Salaj, este situat pe strada Petofi Sandor, nr. ... Tot in format Loco functioneaza si magazinul din Talmaciu, judetul Sibiu, aflat pe strada Piata Textilistilor, nr.2.
Zilele trecute, Anton Carabelaian, fiul lui Avedis Carabelaian, i-a facut o vizita bunului sau prieten, Gheorghe Ilie Florescu, la magazinul sau situat in Piata Rosetti. ... "De la varsta de 12 ani il ajutampe tatal meu, Avedis Carabelaian, la magazinul sau de cafea din Bucuresti.
google-analytics.com