Cautare

1867 de rezultate pentru "magazinul online cosmetice yvone" (4.98 secunde)
Aceasta promotie este valabila doar in zilele de 11 si 12 aprilie si este disponibila la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), la magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, la Sala Palatului si la libraria Mihai Eminescu.
La magazinul naturist Plafar Baneasa Feeria, situat in incinta Mall Baneasa, a avut loc, recent, un eveniment de marketing la care au luat parte jurnalisti de sanatate, bloggeri si vedete autohtone.
Curierul National publica articolul "Veniturile ziarelor din online au avansat pentru prima oara in ultimii 2 ani", pe care il puteti citi in continuare.
Cum va feriti de tepe la cumparaturile online Cumparaturile online pot fi efectuate usor, insa la fel de usor puteti fi tepuiti de catre hackeri sau chiar de site-uri consacrate, care vor sa scape de produsele care se vand prost.
Dupa 15 ani, magazinul din str Doamnei, nr 27, Leonidas Universitate, scrie un nou capitol, pralinelor rafinate si sofisticate, li se adauga Leonidas Chocolates&Cafe, un nou concept in care poti savura si o varietate de produse specific belgiene, precum gaufre de Liege cu inghetata, consacrata ciocolata calda Leonidas, tort macarons, fresh-uri, cafea si ceaiuri.
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor au desfasurat, in perioada 23 februarie-10 martie, o actiune de control tematic cu privire la respectarea prevederilor legale la comercializarea produselor cosmetice.
Cu ocazia acestui eveniment, 12 firme italiene (producatori de cosmetice, de ingrijire corporala si de aparatura pentru saloane de infrumusetare) si-au expus produsele 100% italienesti, iar fiecare participant si potential client le-a putut testa calitatea italiana.
Gabor Snc este de 60 de ani o companie lider pe piata de produse cosmetice. ... Marca Gabor Selective caracterizeaza cosmetice inovative si ultra performante cu un packaging foarte atracti.
Astra s-a nascut din visul chimistului farmacist Giuliano Settimi de a infiinta o marca proprie de cosmetice. ... Astra Make-Up este marca italiana de cosmetice pentru machiaj care creeaza si distribuie produse cosmetice, testate riguros si fabricate in Italia.
Casa spaniola de cosmetice premium MIRIAM QUEVEDO este prezenta de cativa ani pe piata romaneasca, in magazinele Elysee. ... Si obtine avansate si eficiente cosmetice moleculare. ... Kit-ul include de asemenea o gentuta pentru cosmetice si un turban pentru uscarea parului.
Cosmetice cu substante toxice.
Cosmetics Beauty Hair, Romexpo, 1-4 octombrie RMS Sud Europa, unic importator si distribuitor de produse cosmetice din Belarus pentru Romania, Bulgaria, Spania, Italia si Franța a fost prezent la ROMEXPO, in perioada 1 - 4 octombrie 2015, in cadrul COSMETICS BEAUTY HAIR, expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.
Francezii Marc si Pierre Pennino, proprietarii Smile Box, primul astfel de salon din Bucuresti, mizeaza pe apetenta romanilor pentru produse cosmetice si inovatie.
Tanara antreprenoare Alexandra Popa (26 ani) a lansat in octombrie 2010 magazinul online de accesorii www.idealboutique.ro, in urma unei investitii initiale de 15.000 de euro pe care se asteapta sa o recupereze in jumatate de an.
Carmen Negoita s-a distrat si a gatit recent dulciuri sanatoase, la workshop-ul din magazinul Bioritmo RO deschis in Afi Palace Cotroceni.
Joi, 20 februarie, Carrefour Romania lanseaza LES COSMETIQUES DESIGN PARIS, o gama de produse cosmetice si ingrijire personala creats de profesionisti din Franta si distribuita exclusiv in magazinele sale.
Samsung Charm este disponibil in trei culori, auriu, negru si roz quartz, si poate fi achizitionat din magazinele Orange si online pe www.orange.ro/magazin-online/accesorii la pretul de 29 euro cu TVA inclus, cel mai mic pret de pe piata.
SC Profi Rom Food SRL - magazinul amplasat pe strada Mircea cel Batran din Constanta, respectiv SC Mega Image SRL, cu magazinul de pe strada Stefan cel Mare, ofereau la comercializare carne de porc si preparate din carne cu data limita de consum depasita.
Un lucru pe care trebuie sa il iei in considerare atunci cand achizitionezi un pachet de hosting este numarul de produse pe care magazinul tau il ofera spre vanzare, iar in functie de acesta alegi marimea pachetului.
Acum, Ana Valentina este director de marketing in magazinul meu. ... - Ce mai gasesc bucurestenii in magazinul dvs.? ... Recent, au intrat in magazinul meu, si cea mai exclusivista cafea din lume, Kopi Luwak, din Indonezia si cafeaua Sf.
google-analytics.com