Cautare

1612 de rezultate pentru "magazin miere" (3.28 secunde)
Pacientii au fost instruiti sa aplice miere cruda diluata (90% miere diluata in apa calda) odata la doua zile asupra leziunilor, cu frecare usoara pentru 2-3 minute. ... "Jumatate dintre pacienti au fost tratati cu miere aplicata local odata pe saptamana, iar cealalta jumatate a servit ca grup de control.
Dieta cu miere si scortisoara. ... dieta cu miere si scortisoara. Consumul regulat de miere reduce riscul de boli de inima si scade colesterolul. ... - miere - scortisoara - apa Cum trebuie sa procedezi: Combina o lingurita de miere cu o jumatate de lingurita de scortisoara pudra.
- miere de mana (care este mai rara) - miere de salcam (benefica pentru tuse, pentru plamani si pentru stomac) - miere de rapita si de salcam (buna pentru copii) - crema de marul lupului - propolis brut - la 15 RON si la 20 RON / 20 de grame - sirop de muguri de pin - 20 RON/ 200 ml - tinctura de propolis - 10 RON - faguri - 12 RON / 300 de grame - capaceala - 20 RON / 300 de grame (benefica pentru sinusuri si dureri provocate de ulcer si gastrita) - propolis - pastura - miere de tei - miere de coriandru - miere poliflora
La 35 de ani de la primul magazin deschis in lume, JYSK, retailerul danez de saltele, mobilier si decoratiuni interioare, anunta deschiderea unui nou magazin in Bucuresti, in Colosseum Retail Park, pe o suprafata de 1200 de metri patrati.
Ieri, Profi a inaugurat la Sighisoara primul magazin modular din sud estul Europei, concept care datorita unei tehnologii inovatoare face ca magazine in format ideal sa poata fi deschise acum in chiar imediata vecinatate a cumparatorilor.
Proprietarii de stupine au pierdut milioane de lei, nereusind sa scoata nici macar citeva kilograme de miere la tei si floarea-soarelui. ... nici macar citeva kilograme de miere obtinute la floarea-soarelui si tei.
Apimondia si Radio Romania va invita in perioada 28 - 30 august 2009 la editia a II-a a Targului International de Miere.
Acestia au venit cu produse din miere, dar si cu bijuterii inedite create de sotia si de fiica lui Adrian Crainiceanu. ... borcanase cu miere in care a pus o bijuterie cu cristale Swarovski si miere duo:
pulpa in amestec cu catina - 20 RON, muguri de pin macerati in miere, miere de salcam - 20 RON, faguri cu miere - 15 RON, miere de anghinare, miere de rapita.
"Am adus miere, polen, fagure, dropsuri pentru tuse, laptisor de matca, siropuri, serbet (la 15 RON) - 10 sortimente din:
miere de floarea soarelui - la 22 RON/kg, miere poliflora - la 22 RON/kg, miere de rapita cu salcam - la 25 RON/kg, miere de tei - la 25 RON/kg, miere de pomi fructiferi - la 30 RON/kg, mana de brad - la 40 RON/kg, propolis brut - la 5 si 10 RON, tinctura de propolis - la 5, 10 si 25 RON, polen uscat si crud - la 10 RON 100 de grame, fagure - la 60 RON/kg, pastura - la 45 RON 100 de grame (benefica pentru ficat, probleme digestive si alte afectiuni), capacele - la 22 RON (borcanul)", ne-a spus Claudiu Matei.
"Avem patru sortimente de faguri cu miere, siropuri de brad, lumanari in forma de iepurasi, ingerasi si oua - la 6 RON, otet de mere cu miere la 10 RON, alifie pe baza de propolis pentru crapaturi ale pielii si arsuri - la 8 RON, figurine din ceara sub forma de oua si de iepurasi - la 5 si la 7 RON, faguri in miere - la 15 RON, capaceala pentru sinuzite si cai respiratorii, dar si ca un bandaj gastric pentru stomac", ne-a spus Liviu Zota.
Slush de grepfrut roz cu miere O bautura racoritoare, numai buna de savurat in zilele toride de vara. Avantajul e ca o poti face din fructe proaspete, alese de tine, innobilate cu putina miere. ... • 2 linguri de miere;
diversele sortimente de miere naturala de salcam, de tei, de rapita, de coriandru, de floare soarelui, poliflora, de mana, de mai, de balta si de amorpha; ... fagurele cu miere si capacele de fagure; ... otetul de mere cu miere;
"Am adus miere cu goji, merisoare, afine, acrise si miere de salcam (la 15 RON), lumanari si figurine de ceara, otet de mere, miere si busuioc - la 4 RON", ne-a spus Fanica Zota, care a venit la targ impreuna cu sotul ei.
Ce puteti gasi la standul familiei Zota - oua, iepurasi si casute din ceara - intre 3 - 22 RON - faguri de miere - 6 RON si 10 RON - dulceata de afine si cirese amare - miere poliflora - 11 RON / 400 de grame si 20 RON / 800 de grame - miere cu propolis - 22 RON - miere cu catina (benefic pentru starile de greata) - 15 RON - complex imunofortifiant - 24 RON - propolis pur - 1 RON / gramul Tot in cadrul standului familiei Zota mai gasiti si un filmulet care contine imagine cu stupi si utilaje in transhumanta, din diverse locuri ale tarii:
Totodata, combinatia dintre sucul de grepfrut si miere te ajuta sa elimini kilogramele care sunt in plus, dar in acelasi timp, are grija de sanatatea ta.
Dimineata de Ajun incepem cu jumatate de ananas, apoi cafea sau ceai indulcite cu miere, omleta din albus cu branza slaba sau cu sunca de pasare si ciuperci. Iaurt slab sau lapte de migdale sau cocos cu cereale integrale, nuci, miere si fructe.
MAGAZIN: ... paine, peste, fainoase, orez, cartofi, zahar, miere de albine. ... Se face un amestec din 500 g miere de albine, 5 capatani de usturoi, pisate si, 5 lamai tocate in masina, amestec care se lasa 7 zile la macerat.
Primul magazin verde PROFI a fost inaugurat recent la Lipova, judetul Arad, evidentiind efortul acestei retele de a pastra un mediu cat mai curat.
google-analytics.com