Cautare

1612 de rezultate pentru "magazin miere" (8.82 secunde)
Romanii consuma foarte putina miere, comparativ cu cetatenii din statele membre ale Uniunii Europene. Astfel, in tara noastra se consuma 100 de grame de miere pe an pe cap de locuitor, in timp ce un german consuma doua kilograme de miere pe an.
"Am adus 14 sortimente de miere. ... Mai avem la stand si miere cu seminte de dovleac, miere cu alune de padure, miere cu goji, care sunt foarte hranitoare. ... De asemenea, am adus si produse cosmetice pe baza de miere de albine:
miere de salcam, miere de brad, de tei, pastura - la 70 RON 100 de grame, tinctura de propolis - la 30 RON 50 ml cu alcool de 96 de grade, sirop de macese, de afine cu miere, miere cu nuca - la 20 RON, miere cu propolis - la 20 RON, regenerant al ficatului, protector cu miere de salcam, catina si propolis - la 30 RON, energizant cu polen - la 30 RON 470 de grame, miere cu afine - la 20 RON, sapunuri din miere facute in Franta, bomboane pe baza de miere, cu eucalipt, ghimbir, propolis, mugure de brad si muguri de pin - la 10 RON punga.
miere de salcam, miere poliflora si miere de trifoi! ... Mai avem la stand miere de floarea-soarelui, poliflora de balta, de tei - la 12 RON / 500 de grame, polen, tinctura de propolis.
De asemenea, am mai adus si faguri de miere si sapunuri pe baza de miere, propolis si polen de la Apidava din Blaj (foarte rezistente si hidratante), propolis brut la 20 de grame - la 20 RON, polen la 50 de grame - la 5 RON, siropuri (de la fitoterapeutul Tirban), bomboane cu miere si propolis foarte bune pentru gat - la 10 RON / 100 de grame", ne-a spus Elena Stan.
sapunuri naturale cu miere, ceara, propolis si polen de la Apidava din Blaj (foarte rezistente si hidratante), propolis brut la 20 de grame - la 20 RON, polen la 50 de grame - la 5 RON, siropuri (de la fitoterapeutul Tirban), bomboane cu miere si propolis foarte bune pentru gat - la 10 RON / 100 de grame", ne-a spus Elena Stan, apicultor.
"Am adus 14 sortimente de miere, precum mierea de salcam amestecata cu pastura, mierea de pin, mierea de brad. Mai avem la stand si miere cu seminte de dovleac, miere cu alune de padure, miere cu goji, care sunt foarte hranitoare.
Maria si Dan Capitanu de la Fagurele Cu Miere.ro sunt prezenti cu un stand in cadrul targului Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Romanii au cumparat recent, la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului bucati de miere direct din fagure.
miere poliflora la 3 kg - 65 RON, sirop de casa din visine si de brad - 15 RON / 0,5 litri, fructe de padure in miere - la 15 RON, faguri de miere - la 10 RON cutia, lumanari - la 6 RON, miere cu poropolis - 23 RON, faguri (cei mai cautati la acest targ), miere de salcam, amestecuri cu seminte, merisor, smochine in miere - 18 RON, faguri de miere de salcam - 6 RON, batoane de propolis - 20 RON, miere ppoliflora la 7 kilograme - 175 RON", ne-a spus Liviu Zota.
De asemenea, sunt extrem de cautate si comibatiile de miere cu nuca (cu seminte de tot soiul). Am adus 14 sortimente de miere, precum mierea de salcam amestecata cu pastura, mierea de pin, mierea de brad.
Slabeste cu miere! ... In urma unor cercetari efectuate timp de mai multi ani, nutritionistul Mike McInnes a descoperit ca inlocuirea zaharului cu miere in timpul zilei si adaugarea unei lingurite cu miere intr-o bautura calda inainte de culcare neutralizeaza mecanismele cerebrale responsabile pentru pofta de dulciuri.
Apicultorul PAVEL TUDOREL participa la Targul de Produse Agroalimentare Romanesti din Calarasi cu miere si produse apicole. ... La standul lui puteti gasi si cumpara miere de albine 100% naturala si produse apicole din stupina proprie:
- miere de mana (care este mai rara) - miere de salcam (benefica pentru tuse, pentru plamani si pentru stomac) - miere de rapita si de salcam (buna pentru copii) - crema de marul lupului - propolis brut - la 15 RON si la 20 RON / 20 de grame - sirop de muguri de pin - 20 RON/ 200 ml - tinctura de propolis - 10 RON - faguri - 12 RON / 300 de grame - capaceala - 20 RON / 300 de grame (benefica pentru sinusuri si dureri provocate de ulcer si gastrita) - propolis - pastura - miere de tei - miere de coriandru - miere poliflora Mierea de mana si cea de salcam, precum si catina cu miere si energizantele ce contin miere de salcam, laptisor si propolis au fost cele mai cautate la targul de la Muzeul Taranului Roman.
prima miere pe care au adunat-o albinele a fost miere de rapita, o miere de primavara cu pomi fructiferi, rapita si flori de salcam, pe care am botezat-o miere de mai si am adus prima galeata de salcam pur extrasa din Beresti, Moldova.
miere de cires, miere de prun, miere mana de padure, miere cu propolis energizant, pastura, propolis, tinctura din pollen, faguri, combinatiile mele:
miere de rapita (cel mai bogat sortiment de miere in Omega 3, scade colesterolul, laxativa si e buna si pentru colon), miere de salcam, miere de tei, miere poliflora, miere de brad, propolis brut (in starea lui naturala e un antibiotic natural), faguri, capaceala, tinctura (are foarte multe inrebuintari:
miere de salcam, miere de tei, miere poliflora, mana si rapita, energizant (facut din miere, polen si propolis) - la 25 RON, miere cu seminte facute manual. Cel mai vandut produs a fost fagurele cu miere - la 15 RON/ 300 de grame.
Dieta cu miere si scortisoara Nu esti convinsa ca mierea te poate ajuta la slabit? Incearca dieta cu miere si scortisoara!
Dieta cu miere - slabeste rapid dupa sarbatori In urma unor cercetari efectuate timp de mai multi ani, Mike McInnes a descoperit ca inlocuirea zaharului cu miere in timpul zilei si adaugarea unei lingurite cu miere intr-o bautura calda inainte de culcare neutralizeaza mecanismele cerebrale responsabile pentru pofta de dulciuri.
google-analytics.com