Cautare

1612 de rezultate pentru "magazin miere" (3.02 secunde)
miere de otetar, miere cu propolis, miere cu coriandru (care este printre primele 10 din lume), miere de mana, miere de rapita, miere din floare de prun si capaceala", ne-a spus Alina Crainiceanu. ... - miere tip finetti.
Apicultorul Emilian Saftoiu si fiul lui, Dragos, de 23 de ani, din Ramnicu-Valcea, sunt prezenti in acest week-end cu 8 sortimente de miere si produse pe baza de miere. La standul lor, gasiti miere de tei, miere poliflora, miere de salcam si miere de mana.
"Printre cele 14 sortimente de miere, am adus: miere de otetar (benefica pentru calmare, linistire, antistres), miere cu anghinare (pentru cei care au probleme cu bila si ficatul), miere de prun, miere de coriandru, miere de salcam amestecata cu pastura, mierea de pin, mierea de brad.
Dan Capitanu de la Fagurele cu miere este prezent zilele astea la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... miere de salcam, miere de rapita, miere de mai, polen crud, dar si sortimente de miere de anul trecut.
- propolis - la 5 RON si 10 RON (la 18 grame) - fagure de miere - la 14 RON Fagurele e bun pentru stomac si are capacele cu urme de propolis.
sapunuri naturale cu miere, ceara, propolis si polen de la Apidava din Blaj (foarte rezistente si hidratante), propolis brut la 20 de grame - la 20 RON, polen la 50 de grame - la 5 RON, siropuri (de la fitoterapeutul Marius Tirban), bomboane cu miere si propolis foarte bune pentru gat - la 10 RON / 100 de grame, bomboane pastile cu miere si pin, miere si ghimbir, miere si menta si miere si propolsis, dar si apa de gura de la Apidavaa - la 30 RON", ne-a spus Elena Stan, apicultor.
miere de salcam, miere de brad, de tei, pastura - la 70 RON 100 de grame, tinctura de propolis - la 30 RON 50 ml cu alcool de 96 de grade, sirop de macese, de afine cu miere, miere cu nuca - la 20 RON, miere cu propolis - la 20 RON, regenerant al ficatului, protector cu miere de salcam, catina si propolis - la 30 RON, energizant cu polen - la 30 RON 470 de grame, miere cu afine - la 20 RON, sapunuri din miere facute in Franta, bomboane pe baza de miere, cu eucalipt, ghimbir, propolis, mugure de brad si muguri de pin - la 10 RON punga.
sapunuri naturale cu miere, ceara, propolis si polen de la Apidava din Blaj (foarte rezistente si hidratante), propolis brut la 20 de grame - la 20 RON, polen la 50 de grame - la 5 RON, siropuri (de la fitoterapeutul Marius Tirban), bomboane cu miere si propolis foarte bune pentru gat - la 10 RON / 100 de grame.
miere de coriandru - la 20 ROn borcanul, miere din floare de prun - la 20 RON / 400 de grame, miere tip finetti, miere de tei, tinctura de propolis - intre 6 - 20 RON sticluta (in functie de gramaj), miere cu scortisoara - la 15 RON borcanul, hidromel - la 50 RON sticla (este un vin din miere si polen), miere de zmeura, miere cu cacao - la 15 RON borcanul.
La standul acestora, gasiti tot soiul de sortimente de miere cu diverse combinatii, benefice pentru sanatate. - miere de rapita: e cea mai dulce miere si are cea mai mare concentratie de zaharoza naturala;
miere de salcam, miere de brad, de tei, pastura - la 70 RON 100 de grame, tinctura de propolis - la 30 RON 50 ml cu alcool de 96 de grade, sirop de macese, de afine cu miere, miere cu nuca - la 20 RON, miere cu propolis - la 20 RON, regenerant al ficatului, protector cu miere de salcam, catina si propolis - la 30 RON, energizant cu polen - la 30 RON 470 de grame, miere cu afine - la 20 RON, sapunuri din miere facute in Franta, bomboane pe baza de miere, cu eucalipt, ghimbir, propolis, mugure de brad si muguri de pin - la 10 RON punga.
- Cum merg aceste targuri de miere pe timp de criza? Mai sunt interesati romanii sa cumpere miere si produse apicole? ... Aici sunt toate sortimentele de miere din tara noastra:
sapunuri naturale cu miere, ceara, propolis si polen de la Apidava din Blaj (foarte rezistente si hidratante), propolis brut la 20 de grame - la 20 RON, polen la 50 de grame - la 5 RON, siropuri (de la fitoterapeutul Marius Tirban), bomboane cu miere si propolis foarte bune pentru gat - la 10 RON / 100 de grame", ne-a spus Elena Stan, apicultor.
miere de rapita, miere poliflora, miere cu propolis, miere de tei, miere de salcam, crema hidratanta cu unt de shea - la 30 RON, sirop de catina cu miere - la 20 RON, sirop de afine si miere - la 20 RON, sirop de zmeura si miere - la 20 RON, polen - la 10 RON si la 15 RON, zmeura, afine si catina in miere - la 15 RON si fagure de miere", a spus Adrian Crainiceanu.
"Am adus la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului sapunuri naturale cu miere, ceara, propolis si polen de la Apidava din Blaj (foarte rezistente si hidratante), propolis brut la 20 de grame - la 20 RON, polen la 50 de grame - la 5 RON, siropuri, bomboane cu miere si propolis foarte bune pentru gat - la 10 RON / 100 de grame", ne-a spus Elena Stan, apicultor.
- miere de mana (care este mai rara) - miere de salcam (benefica pentru tuse, pentru plamani si pentru stomac) - miere de rapita si de salcam (buna pentru copii) - crema de marul lupului - propolis brut - la 10 RON / 35 ml si la 15 RON - miere cu ghimbir si catina - sirop de muguri de pin - 20 RON/ 200 ml - tinctura de propolis - 10 RON - perle cu miere si ghimbir - 10 RON - sapun cu miere si scortisoara - 10 RON - faguri - 12 RON / 300 de grame - capaceala - 20 RON / 300 de grame (benefica pentru sinusuri si dureri provocate de ulcer si gastrita) - propolis - pastura - miere de tei - miere de coriandru - miere poliflora
La standul celor de la SC Tremot Dobre si fiii S.R.L., in cadrul TIBCO, al Romexpo, puteti gasi in acesxt week-end diverse sortimente de miere:
La standul Fagurele Cu Miere.ro din cadrul targului de la MTR puteti gasi produse apicole exceptionale. Amestecurile apicole de la Fagurele Cu Miere sunt cele mai cautate, pentru ca sunt bune pentru imunitate si sunt indicate si copiilor, nu numai adultilor.
La targul de Craciun organizat in curtea MTR l-am intalnit si pe apicultorul Ion Bodnariu, tatal apicultorului de la Fagurele cu Miere.
prima miere pe care au adunat-o albinele a fost miere de rapita, o miere de primavara cu pomi fructiferi, rapita si flori de salcam, pe care am botezat-o miere de mai si am adus prima galeata de salcam pur extrasa din Beresti, Moldova.
google-analytics.com