Cautare

174 de rezultate pentru "luc frans marie ronsmans" (2.77 secunde)
Cei care cred posibila o astfel de ticaloasa afacere se bazeaza pe apropierea de fostul partid de guvernamant a celui care a sponsorizat deplasarea in Irak a jurnalistilor respectivi, pe faptul ca Marie Jeanne Ion este fiica unui fruntas PSD si pe prezenta in direct la postul Al-Jazzira a fostului ministru de Externe, Mircea Geoana, cu un mesaj aproape patetic.
Dar, speculatiile merg atit de departe incit se repeta, la fel de insistent, ca tatal ziaristei Marie-Jeanne, senatorul PSD de Buzau, Vasile Ion, este prieten apropiat cu Hayssam.
Adica aceeasi Marie cu alta palarie, fara rezultate. Suntem in continuare priviti drept ciumati, fiind comparati de catre europeni cu tari ca Senegal sau Republica Dominicana, unde mita este la ordinea zilei.
Dar, asa cum sade "bine” la romani, ar fi o alta Marie, cu aceeasi palarie. Putin mai coafata, Maria in cauza si-ar vedea de treburi, probabil mai bine decat predecesoarea, numai ca… afacerile care trebuie raman la locul lor, neclintite.
Pe langa ostatici si familiile lor, care au asteptat cu lacrimile in ochi intoarcerea deja celebrilor Marie-Jeanne, Ovidiu si Eduard, un alt om fericit se poate considera si presedintele Basescu, care a devenit posesorul unui important capital de imagine.
Atata ne-a trebuit, si marea sfada nationala risca sa derapeze de la un libret onorabil de balet “Rapirea din Serai“ la varianta de balci de pe faimoasele carpete. Care carpete au si ridicat primele semne de intrebare asupra afirmatiei lui Marie-Jeanne Ion: “Nu e o gluma“.
Prilej de bucurie, in care i-au fost alaturi, printre altii si colegii de suferinta, Marie Jeanne Ion si jurnalista franceza Florence Aubenas.
Aceasta criza morala, grefata pe filonul ortodox romanesc, duce la fenomenele de genul Nicula (de Santa Marie Mare), Cuvioasa Parascheva, Sfantul Dumitru.
Proportia de suta la suta a promovatilor indica faptul ca vom avea de-a face cu aceeasi Marie cu alta palarie.
Adica vor sa spuna ca Iliescu este cel mai "curat" din tot partidul? Sau sa recunoastem ca, de fapt, e aceeasi Marie cu alta palarie, adica alt interes.
“Ne manifestam disponibilitatea pentru rezolvarea problemelor din sistem”, adica aceeasi Marie, dar cu alta palarie. Si uite-asa vom intra in Europa, cum stim noi mai bine:
Nu trebuie uitat nici celebrul caz al ziaristilor rapiti in Irak, pentru eliberarea carora s-au platit bani buni, desi, cu siguranta, Marie-Jeanne Ion & Co nu au cerut avizul taranilor din Vaslui la plecarea intr-o misiune care ridica, in continuare, multe semne de intrebare.
Este vorba doar de aceeasi Marie cu alta palarie. La fel, pana acum, PDL a actionat ca un partid de stanga.
Cei doi copiii care au aproximativ 13 ani sunt supusi unor investigatii la Spitalul Marie Curie.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
google-analytics.com