Cautare

174 de rezultate pentru "luc frans marie ronsmans" (3.27 secunde)
Radioterapia este folosita pentru tratamentul cancerului inca de acum 100 de ani, cand au fost descoperite, in anul 1895, razele X de catre Wilhelm Roentgen.Modernizarea acestei tehnici a avut loc insa cu precadere in anii 1900, cand celebra Marie Curie, prima femeie laureata cu Nobel, a descoperit elementele radioactive - poloniu si radium, experiment care, de altfel, i-a si adus tragicul sfarsit.
Europarlamentarii Claire Gibault si Jean Marie Cavada au declarat joi ca au vorbit cu premierul Tariceanu despre constituirea unei comisii de reevaluare a dosarelor de adoptii internationale inchise odata cu intrarea in vigoare a moratoriului din 2001.
In octombrie a.c., Vadim Tudor declara ca bazele unui astfel de grup politic au fost puse inca din 1997, cand presedintele Frontului National Francez, Jean-Marie Le Pen, a participat la un congres al PRM, confirmand ca intreprinde dialoguri pe aceasta tema cu omologul sau francez pentru infiintarea in Parlamentul European a EuroNatului.
Cei sapte eurodeputati din cadrul Frontului National, printre care presedintele formatiunii, Jean-Marie le Pen si fiica sa Marina, vor fi primii membri ai grupului, inaintea celor cinci alesi din cadrul Partidului Romania Mare, adesea considerat ca "xenofob" si "antisemit" de opozantii sai.
Surse din pri-marie sustin insa ca mitingul a fost autorizat tacit, deoarece, neexistand nicio instiintare oficiala, organizatorii ar fi putut fi trasi la raspundere, in cazul in care adunarea degenera.
Alexandru Sassu (PSD), Vlad Alexandru Velcu (propus de Guvern), Anne Marie Rose Juganaru (PSD), Victor Socaciu (PSD), Razvan Barbato (PC), Dida Dragan (PNL), Radu Toma (PRM), Stanik Stefan Ioan (UDMR), Raico Cornea (din partea minoritatilor), pe Sorin Burtea (reprezentant al angajatilor SRTv) si Marian Voicu (reprezentant al angajatilor SRTv).
Democratii si liberal-democratii si-au oficiat relatia prin care urmaresc realizarea unui front comun impotriva PNL, PSD si UDMR.
si aveam aceeasi Marie, dar cu alta palarie. Noi am reusit, chiar din opozitie, sa atingem obiective sociale importante, precum cresterea pensiilor", a spus Geoana.
Mai multi parlamentari din sud-vestul Frantei, membri ai UMP, partidul aflat la putere, au primit in ultimele saptamani scrisori care contineau amenintari cu moartea si gloante, al caror text facea referire la presedintele Sarkozy, la ministrul justitiei Rachida Dati si la cel de interne Michele Alliot-Marie.
Purtatoarea de cuvant a Frontului National, formatiunea condusa de Jean-Marie Le Pen, a declarat ca PRM nu este prima alegere pentru ca relatia cu partidul lui Corneliu Vadim Tudor (foto) nu s-a terminat bine si a cauzat extremei drepte din Parlamentul European multe probleme.
Schimbarile notabile sunt la Justitie, unde Rachida Dati, fortata de Sarkozy sa candideze la alegerile europarlamentare, a fost inlocuita de Michelle Alliot-Marie, care detinuse portofoliul internelor.
Frontul National, partidul de extrema-dreapta condus de Jean-Marie Le Pen, a inregistrat un scor de peste 9%, confirmand revenirea pe scena politica.
Atunci, Monica Macovei afirma, intr-un interviu acordat revistei Marie Claire, ca e nevoie de un nou partid de dreapta, fara baroni:
Atunci, Monica Macovei afirma, intr-un interviu acordat revistei Marie Claire, ca e nevoie de un nou partid de dreapta, fara baroni:
In cazul acestor doua solutii, activitatea de curatenie ar putea fi data in gestiune directa noii entitati formate prin reorganizarea Serviciului Public de Salubritate. "Practic, e aceeasi Marie, dar cu alta palarie", a spus Sorin Ciobanu.
Fie­care pri­marie tre­buie sa com­pleteze un for­mu­lar in ca­re sa-si treaca datele de con­tact si adresele de e-mail.
In Franta, Marine Le Pen, succesoarea tatalui ei, Jean-Marie Le Pen, la conducerea Frontului National, ii da dureri de cap lui Nicolas Sarkozy in perspectiva alegerilor de anul viitor.
Catalin Predoiu a fost desemnat premier interimar de catre presedintele Traian Basescu. Un lucru mai putin cunoscut despre fostul ministru al Justitiei este ca a copilarit in acelasi sat cu Elena Udrea.
Nu poate fi benefica nimanui o guvernare de tipul "aceeasi Marie cu alta palarie". Din pacate, trecerea prin Comisiile de specialitate a membrilor cabinetului s-a facut "unilateral", incalcand de la inceput principiul democratic al consultarilor cu societatea civila si fortele opozante.
arestarea listelor de alegatori ale BEC, pe 30 iulie, sau haituirea prin sate a oamenilor simpli, in ziua de Sfanta Marie, doar fiindca au indraznit sa participe la vot.
google-analytics.com