Cautare

1183 de rezultate pentru "lorenna muzica" (3.26 secunde)
- muzica live si improvizatie, in premiera, pe 3 noiembrie la Teatrul Excelsior. Cand improvizatia si muzica decid sa se uneasca, razi cu lacrimi! ... Decid sa uneasca muzica cu improvizatia, intr-un concept curajos si inovator.
Acum romanii au inteles ca ei conteaza ca popor de sine statator impreuna cu traditiile si cultura lui si incearca sa regaseasca si sa inceapa sa aprecieze din nou specificul traditional, nu numai in fashion, dar si in arta culinara, in pictura, muzica, a mai mentionat designerul.
100 DE ANI, 100 DE PIESE reuneste legende ale muzicii romanesti, generatii si genuri muzicale diferite, de la muzica usoara, romanta si muzica lautareasca, pana la piese dance si sunete contemporane.
Este un spectacol aparte, incitant, eclectic construit in spiritul unei spontaneitați artistice emotionante ce imbina intr-un mod original teatrul cu muzica si care isi propune abordarea intr-o maniera unica a unor tehnici jazz si compozitii proprii ale pianistului Marius Vernescu, unul dintre cele mai mari talente de jazz ale Europei (Quincy Jones, Presedinte Juriu - Montreux Jazz Festival).
- Muzica lui George Enescu nu se reduce la o cercetare ornamentala si estetica, ci ea ramane revelatia unei realitati ascunse. Ca si pasarea Phoenix, este el insusi o stare muzicala, o muzica vie si generos comunicativa, cu un zbor echivalent cu opera, un mit daruit tuturor.
Criticii de muzica din acele vremuri au laudat atat sound-ul, cat si modul in care un moment istoric a facut istorie la randul sau, dar in muzica. ... Asadar, istoria pe muzica face din nou istorie!
Imi place mult de ea, este un om foarte talentat si cred ca are un viitor frumos in muzica. ... IOVA a inceput sa faca muzica de la 11 ani, cand a luat primele lectii de pian si chitara.
Smiley porneste in primul turneu national #Confesiune, cadou pentru toti cei care ii iubesc muzica si care l-au inspirat. ... "Confesiunea nu este doar a mea, este si a publicului care imi asculta muzica. ... Ei au ajuns sa ma cunoasca prin muzica mea.
Cantaret, compozitor si actor, Mihai Margineanu a cucerit publicul cu piesele sale de muzica folk si pop rock. Muzica sa este inspirata din folclorul roman si dezbate intr-o nota plina de umor problemele cotidiene ale romanului clasic.
Muzica lor s-a auzit la mii de petreceri, iar sute de mii de romani care isi serbeaza numele de Sfanta Zi a Floriilor au petrecut, de-a lungul celor 40 de ani, pe muzica trupei infiintata de Nelu Vlad.
L-am intrebat de ce nu iubeste cel mai mult poezia, gazetaria, radioul, televiziunea, catedra, politica, in care facea performanta, sau copiii, lectura, calatoriile, fotbalul, muzica, vreun fel de mancare, masinile, pixurile, animalele. ... Muzica da emotii fara egal.
Filmul urmareste primele zile ale lui John ca geniu la Academia Regala de Muzica pana la parteneriatul muzical cu Bernie Taupin.
Intre 4 si 13 octombrie, Festivalul International de Film de Animatie isi surprinde publicul cu un cocktail nonconformist de muzica live si proiectii hipnotizante, dedicat celor care vor sa se bucure de experienta de festival zi si noapte.
In primul rand nu-mi place chestia aia lor, muzica lor. ... - Nimic nu-ti strica ziua mai tare ca atunci cand se intampla sa stai la semafor si din masina de alaturi urla muzica lor. ... - In fine, am ajuns la muzica lor.
De profesie, sunt pianist si profesor la Liceul de Muzica Dinu Lipatti", mai spune Lucian Velciu, care este implicat si in activitatile de la Muzeul de Arta si Arheologie.
De asemenea, muzica ne ajuta sa ne relaxam, sa studiem si sa ne imbunatatim memoria. ... Supravietuitorul pactului spunea ca muzica pe care o asculta l-a dus la concluzia ca singurul raspuns al vietii este moartea.
"M-am retras din muzica din cauza ca nu mai simteam o provocare, nu mai simteam pasiune pentru muzica. ... Exact cum muzica a devenit o pasiune, a devenit o obsesie.
• Relaxeaza-te cu muzica! Cercetatorii spun ca muzica chiar te ajuta sa reduci tensiunea arteriala. Asculta 30 de minute pe zi de muzica indiana sau celtica, in timp ce respiri incet, si vei vedea diferenta.
este o provocare extraordinara pe care o lansam cu acel curaj pe care numai o astfel de muzica poate sa ni-l dea". ... a fost, este si va fi (cat va mai fi) marea noastra provocare de suflet, muzica si poezie.
In 2013, Aura Calina a preluat conceptul de antrenament Cardio Mix Dance imbinand muzica clasica cu cea house, astfel cursul a devenit si o metoda eficienta de antrenament si relaxare prin dans, exercitiu fizic si muzica.
google-analytics.com