Cautare

1183 de rezultate pentru "lorenna muzica" (4.55 secunde)
Dragostea, muzica, libertatea si cei dragi o fac fericita. ... Mi-am dorit sa nu am sef si muzica mi s-a parut cea mai potrivita oferta. ... - Dragostea, muzica, libertatea, bineinteles cei dragi, nu neaparat in aceasta ordine.
Eu fac muzica atat din pasiune cat si pentru bani. ... La fel cum in videoclip eu am prins buchetul aruncat de personajul din film, sper ca si publicul sa "prinda" ceea ce le cant, cu toata dragostea si pasiunea mea pentru muzica.
• Show-ul lui Maruta i-a adus in fata telespectatorilor Pro Tv pe baietii de la Akcent, pe DJ Sava si Raluka, pe Edward Maya si Vika Jigulina, dar si pe Inna, toti autorii unor hituri care au cucerit vara aceasta piata de muzica internationala si care au aratat ca ora exacta in muzica se poate da si din Romania.
Google va lansa Music Beta, un serviciu de muzica online Google va lansa un serviciu de muzica online, Music Beta, si a implementat deja softul in cel mai recent sistem Android, anunta Mediafax.
"Cand am fugit de acasa, am dormit in cimitir" Cantaretul de muzica populara Radu Ille a povestit la emisiunea "Rai da‘ buni", de la Antena 2, despre o perioada mai putin placuta din viata lui.
Evenimentul este sustinut printr-un spectacol live multimedia de catre Zoli Toth Project, in cadrul proiectului 'Bach in showbiz ', pe teme de muzica clasica, pop, rock, jazz si folclor romanesc, propuse de compozitorul Adrian Enescu.
E un mort bogat, spunea ea repezindu-se la geam, are muzica, nu se poate sa nu fie bogat, acum au trecut coltul, s-au oprit, o iau pe Strada Mare - si ramanea asa mult timp cu carpa de praf in mana ;
Am adus cartile mele si viniluri cu muzica clasica: Mozart, sonatele de pian, Gary Husband and friends, cu muzica bizantina - Romanian Bizantine Liturgy, Bob Stewart, Jacqueline Boyer si Francois Lubiana, dar si CD-uri cu muzica clasica, ne-a spus Stelian Tanase.
Ce spune lumea producatorilor de muzica Laurentiu Duta: ... Sunt unele radiouri care difuzeaza 50% muzica romaneasca si altele care difuzeaza doar 2 - 5% muzica romaneasca.
Agentii economici care utilizeaza inregistrarile muzicale in scop ambiental sunt obligati sa plateasca drepturi de autor pentru cel ce a creat muzica cu care isi intretin clientii.
Daca în prima seara, pe scena vor urca artisti ce vor interpreta muzica populara, sâmbata registrul se schimba cu muzica lautareasca. Duminica, 29 iulie, va fi cea mai interesanta zi, când la Râmnic muzica usoara va fi la ea acasa.
Daca în prima seara, pe scena vor urca artisti ce vor interpreta muzica populara, sâmbata registrul se schimba cu muzica lautareasca. Duminica, 29 iulie, va fi cea mai interesanta zi, când la Râmnic muzica usoara va fi la ea acasa.
Intre reprize de stiri, muzica buna si premii acordate chiar cu acest prilej aniversar, echipa postului de radio a tinut sa-si sarbatoreasca ziua de nastere in familie, alaturi de colegii si prietenii de la GdS.
Reprezentantii Google au anuntat oficial lansarea unui nou serviciu care le va permite utilizatorilor sa gaseasca si sa cumpere mai usor muzica de pe internet, in parteneriat platformele Lala si iLike.
Imi place sa le iau muzica, sa le daruiesc CD-uri cu muzica clasica, eventual. ... Intotdeauna cand i se pune ABBA sau muzica anilor ’80 nu ai treaba cu el, chiar si adoarme.
Ceremonie de deschidere cu Chopin si muzica techno Varsovia a sarbatorit debutul EURO 2012, organizat impreuna de Polonia si Ucraina, cu o ceremonie de deschidere pe un stadion in intregime in rosu si alb, culorile tarii, fondul sonor fiind asigurat de Chopin si de muzica techno, informeaza AFP preluata de Agerpres.
Dupa ce in Statele Unite ideea de a-ti face abonament pentru muzica a avut succes, iata ca abonamentul on line la muzica a ajuns si in Europa, mai precis in Franta. ... Trebuie mentionat ca in Franta exista si un alt fel de abonament pentru muzica on line:
In cel mult doua decenii, o generatia de tineri ar putea prezenta tulburari de auz, mai severe chiar decat persoanele in varsta, din cauza obiceiului de asculta muzica la iPod si MP3, la maximum. ... Este reteta sigura prin care tinerii care asculta muzica la iPod, MP3 sa ramana surzi.
Inca din copilarie a manifestat o inclinatie aparte spre muzica, invatand cu usurinta sa cante la pian, vioara si viola. ... Compozitorul va aduce in muzica o adevarata revitalizare a spiritului teatral. Primele sale incercari in compozitie sunt lucrari religioase si muzica de camera.
Dincolo de browser, noua interfata va permite sa cumparati si sa inchiriati filme, jocuri si muzica. ... Aplicatia se misca foarte bine si, practic, nu veti mai avea nevoie de niciun alt program TV de muzica.
google-analytics.com