Cautare

1183 de rezultate pentru "lorenna muzica" (3.36 secunde)
"Sunt Stefan Stan si te provoc sa te lasi purtat de muzica mea si de puterea cu care aceasta iti va incatusa sufletul! ... Ma gasisem pe mine in muzica. Eu eram muzica. ... Ador muzica!
Impresionat de comedia Funeralii fericite, celebrul compozitor francez Vladimir Cosma a acceptat sa semneze pentru prima data coloana sonora a unui film romanesc, dupa ce a cucerit milioane de spectatori in Franta cu muzica pentru productii cinematografice reputate, printre care se numara si capodopera lui Ettore Scola, Balul.
O adevarata invingatoare a prejudecatilor rasiale, ea isi da masterul in muzica la Conservatorul din Timisoara si doctoratul in muzica de teatru la Institutul de Teatru Tg.
Conceptul "Thursday Night Live" a pornit de la credinta ca muzica ar fi cel mai puternic drog existent; ... Sunt invitati romanticii, ironicii, petrecaretii, indragostitii, suferinzii din dragoste, pentru ca muzica e buna in orice situatie, iar Dan Teodorescu si colegii sai au solutii pentru toata lumea:
Ce se intampla atunci cand talentul intalneste muzica? ... Una dintre cele mai celebre legende a fost povestita prin muzica, dans, precizie, lumini si efecte pirotehnice. ... Acelasi Lord Of The Dance s-a luptat cu acelasi Don Dorcha, pe alta muzica insa;
Dupa o auditie ce a avut loc la Atena, i-a fost oferita o bursa integrala la colegiul de muzica Berklee din Boston.
Muzica clasica poate fi pe gustul tuturor, atunci cand este oferita cu bucurie in spatii conventionale sau neconventionale, este concluzia pe care o putem desprinde aproape de finalul celei de-a cincea editii a Turneului Pianul Calator.
Clubul din Gabroveni a promovat pentru prima oara in Bucuresti muzica si concertele necomerciale si a devenit loc de intalnire pentru toti cei care nu se regaseau in comercial si care cautau sa experimenteze altceva.
EUROPAfest - Caffe Festival inlocuieste rigurozitatea salilor de spectacol cu un spatiu relaxant si o atmosfera prieteneasca pentru a apropia publicul de muzica buna si a largi sfera consumatorilor de jazz si blues.
David Lapadat, artist muzician, poet, compozitor si solist al trupei DAVID's PACK, s-a nascut pe 20 august 1994 si este student in ultimul an al al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, sectia compozitie jazz-pop si Masterand in cadrul Universitatii Bucuresti, sectia Istoria si Practica Relatiilor Internationale.
David Lapadat, artist muzician, poet, compozitor si solist al trupei DAVID's PACK, s-a nascut pe 20 august 1994 si este student in ultimul an al al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, sectia compozitie jazz-pop si Masterand in cadrul Universitatii Bucuresti, sectia Istoria si Practica Relatiilor Internationale.
Si tot pasiunea si dragostea pentru muzica il va urca pe scena, pe 22 Iunie, la Bucuresti, intr-un duet al inimilor, un duet pe una dintre piesele lui Elvis Presley. ... muzica sau dans, instrumente sau voce. ... pentru public, pentru muzica, pentru frumos.
Death metal-ul lor este supranumit northern hyperblast” legat strans de blast beat-urile trupei care au fuzionat cu muzica. S-au format in 1991 si inca de la inceput si-au lasat amprenta in muzica inernationala ca una dintre cele mai rapide si haotice trupe de metal.
Ce mod e mai potrivit pentru a celebra culorile toamnei, daca nu prin muzica? ... Artistii vor aparea pe scena special instalata in Gradina ParkLake si-i vor incanta pe spectatori cu piese celebre din muzica clasica si jazz.
spectacole de teatru - montari de amploare din repertoriul teatrelor din Capitala si din provincie, dar si spectacole produse de companii independente, concerte de jazz, swing si muzica de promenada, recitaluri, demonstratii, si ateliere sustinute de artisti plastici si mestesugari.
romanii nu au avut parte nici de muzica greceasca sustinuta de o formatie, asa cum s-ar fi asteptat, nici de mancare si bautura rafinata si nici de o atmosfera relaxanta, asa cum ar trebui sa fie noaptea dintre ani!
Vara aceasta, Lipton Ice Tea ofera fanilor posibilitatea de a trai impreuna experienta unica a unuia dintre cele mai apreciate si urmarite festivaluri de muzica din lume - Tomorrowland.
Incerc inca o data clanta si abia atunci imi amintesc ca am uitat in casa flautul si partiturile, caci de la scoala generala de cartier unde invat, la sfarsitul orelor trebuie sa fug in statia de autobuz de unde iau 105-ul si merg din Drumul Taberei la Gara de Nord unde am scoala de muzica.
Restaurantul La Vioara Rosie este deja cunoscut pentru muzica live, serile tematice si preparatele delicioase Pentru ca noaptea dintre ani sa fie unica, Restaurantul La Vioara Rosie isi intampina invitatii cu muzica de petrecere de cea mai buna calitate asigurata de Taraful George Patrascu si artistii:
Incerc sa mentin un echilibru intre muzica si familie. ... Muzica mea a dus la atrofierea urechilor parintilor mei iubiti. ... Traiasca Berea (2000), Sa cante muzica (2001), Spitalomania (2002), Stupefiant (2004), Alcool Rafinat (2006), F.P.S (2009).
google-analytics.com