Cautare

1323 de rezultate pentru "liviu varciu" (3.41 secunde)
Liviu Dragnea - Nu exista niciun primar care sa-l sustina pe Ion Toma.
Ponta, Nastase si Dragnea le-au cerut pesedistilor ca la 1 ianuarie "sa fie in dispozitiv" pentru campania electorala Liderii social-democrati Victor Ponta, Adrian Nastase si Liviu Dragnea s-au intalnit vineri cu organizatiile de Tineret, Femei, Pensionari si Diaspora si au cerut mobilizare generala pentru campania electorala.
Liviu Dragnea:
Liviu Dragnea: Discursul lui Ponta, o greseala care trebuie asumata, dar nu repetata Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca discursul lui Victor Ponta de la investirea Guvernului Ungureanu reprezinta o greseala care trebuie asumata, dar care nu mai trebuie repetata in acest an electoral.
Potrivit RTV, din viitorul Cabinet ar putea face parte Varujan Vosganian, Calin Popescu Tariceanu, Liviu Dragnea sau Ecaterina Andronescu. ... Varujan Vosganian/Liviu Voinea Ministerul Economiei: ... Liviu Dragnea/Relu Fenechiu Ministerul Culturii: ... Ioan Rus/Liviu Dragnea/Victor Paul Dobre Ministerul Sanatatii:
Viitorul Guvern va avea trei vicepremieri - Gabriel Oprea, fara portofoliu, Liviu Dragnea, ministru al Administratiei si Dezvoltarii Regionale, si Daniel Chitoiu, ministru al Finantelor - 20 de ministere, la care se adauga sase ministri delegati. ... Liviu Voinea (Buget);
Liviu Dragnea a participat la reuniunile grupurilor parlamentare ale PSD din Senat si Camera Deputatilor / Comunicat de presa Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a participat joi, 28 ianuarie 2061, la Sinaia, la reuniunile grupurilor parlamnetare ale PSD din Senat si Camera Deputattilor.
Liviu Dragnea, reacție FULGER la decizia CCR de a elimina cele 102 taxe (Autor: ... Initiatorul legii, Liviu Dragnea, are o reactie foarte rapida si saluta decizia judecatorilor CCR.
SURSE Ce a discutat Liviu Dragnea cu Hans Klemm (Autor: Cristi Selaru) Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost vizitat, la Palatul Parlamentului, de ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm.
Aparent, presedintele a intrat pe front deschis si, totusi, s-a oprit la jumatatea drumului, dand sentimentul unor decizii arbitrare si intrand in capcana lui Liviu Dragnea.
Compania de Apa "Oltenia" SA a ramas fara sef, dupa ce directorul general, pesedistul Liviu Mihai Ionita, si-a dat demisia din motive personale.
Victor Ponta si Liviu Dragnea trebuie sa ajunga rapid la putere aici", a spus Cordery, citat de Agerpres, aflat intr-o vizita in comuna Saelele, judetul Teleorman, la invitatia secretarului general al PSD, Liviu Dragnea.
Prefectul de Gorj, Vasile Liviu Andrei, are programata astazi o intalnire cu reprezentantii Sectiei Targu Jiu a Drumurilor Nationale, pentru a discuta conditiile si graficul reluarii lucrarilor de modernizare a Drumului National 66, pe tronsonul Rovinari - Bumbesti Jiu.
Ministrul delegat pentru buget Liviu Voinea i-a raspuns senatoarei Gabriela Firea Ministrul Liviu Voinea a facut aceasta precizare in cadrul intalnirii saptamanale a ministrilor Cabinetului Ponta cu Grupul Senatorial PSD.
Originar din Brasov, pasionat de schi, sailing si de tot ceea ce inseamna activitate in natura, Liviu Lambrino, proprietarul acestei case, a simtit nevoia sa se mute intr-un loc care sa-i ofere mai mult spatiu si mai multa liniste, dupa ce mai multi ani locuise intr-un apartament de bloc din Bucuresti.
Nepotul lui Sebastian Domozina, viceprimarul comunei Ianca, Liviu Domozina, a afirmat ieri, pentru GdS, ca ideea numirii bazei sportive a fost ceva firesc, intrucat fostul comentator sportiv era foarte iubit in comuna sa natala.
Liviu Ciulei, Ion Lucian, Emil Hossu, Serban Ionescu. ... Liviu Ciulei, Ion Lucian, Emil Hossu, Serban Ionescu. ... Liviu Ciulei, Emil Hossu, Ion Lucian si Serban Ionescu.
Artistul Liviu Balac este o prezenta constanta a targurilor traditionale organizate in Bucuresti. ... Executam inclusiv portrete - reproduceri icoane bizantine - la 40 RON", ne-a spus Liviu Balac, cel care semneaza aceste icoane.
Liviu Balac este prezent inclusiv pana luni, 13 aprilie, in cadrul targului Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu. ... Vezi cum se face o icoana", spune Liviu Balac.
De asemenea, renumitul clasicist, Liviu Franga, cel care semneaza prefata volumului Vise in paragina a apreciat: ... concluzia etica, explicit formulata in majoritatea cazurilor, de regula concisa, la extrem, uneori implicita, absenta formal, pe de alta parte", apreciaza renumitul clasicist, Liviu Franga, cel care semneaza prefata volumului Vise in paragina.
google-analytics.com