Cautare

1686 de rezultate pentru "liviu varciu fratele" (2.77 secunde)
Se plange ca i s-a facut dosar dupa 10 ani - si lui Liviu Dragnea i s-a facut un dosar dupa 10 ani, altul dupa 16 ani, aminteste politiciana.
Cum ne-am obisnuit deja, Dalma vine si de data aceasta cu ceva nou, un stil de abordare diferit si cu o piesa scrisa special pentru ea de catre Liviu Elekes.
Coroborand datele obtinute din investigatii, audieri si cercetarea locului faptei s-a conturat un cerc de suspecti in care a fost inclus si MATEI GHEORGHITA LIVIU de 30 ani, din Bucuresti, fata de care Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a inceput urmarirea penala sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat.
Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a ajuns zilele acestea in atentia mass-media "gratieā€ demersului lui Mugur Ciuvica.
La trei ani de la incident, Mircea Basescu, fratele sefului statului, a facut o referire la acest apelativ, intr-o discutie cu un ziarist de la "Gandul".
Doua din aceste tranzactii le-a facut chiar cu fratele sau, Mircea Basescu. Presedintele a depus la BCR Bucuresti, sucursala Unirii, 900 de milioane din banii obtinuti din vanzarea actiunilor, iar restul de 1,7 miliarde, de la fratele sau, la filiala BRD Constanta.
Simon, caruia i-a zis Petru, Andrei, fratele lui, Iacov (cel batran), Ioan, Filip, Bartolomeu (zis si Natanael), Matei, Toma, Iacov al lui Alfeu, Simon numit Zilotul, Iuda al lui Iacov si Iuda Iscarioteanul, care s-a facut tradator (cf.
Acolo unde vrei sa ajungi il vei gasi pe fratele meu, Amir. Fratele meu Sarun are pravalie in partea cealalta a desertului, iar la miazanoapte e un var al meu, mai departe, la mare, e un alt var.
El, cu mama, sora M si fratele V (cu trei ani mai mare), veneau din Camara, un cartier marginas din Sighetu-Marmatiei, situat cam la 3 km de centrul orasului, si urcau pe o coasta domoala, pe o carare care trecea pe langa o livada.
Radu Mazare, insotit de fratele sau Mihai si de viceprimarul Gabi Stan (a carui barba mai are putin si sperie tancii intalniti prin parcuri), s-a aflat ieri in zona Piata Far, acolo unde se construieste...
Presedintele cubanez, Raul Castro (foto), a tinut sa sublinieze autoritatilor belgiene si americane ca nu a preluat puterea de la fratele sau Fidel pentru "a restaura capitalismul" in Cuba.
Edilul social-democrat a reactionat furibund la acuzatiile ANI, invocand o eroare a functionarilor Registrului Comertului (ONRC) care ar fi gresit, trecandu-l ca administrator pe el si nu pe fratele sau, Mihai Mazare, cum ar fi fost normal.
Eu cred ca in momentul cand s-a cumparat energie ieftina si s-a vandut la suprapret de fratele presedintelui Romaniei, eu cred ca atunci s-a si stiut si cred ca s-au si incasat bani publici de la cetatenii Romaniei?
Sorin Rosca Stanescu scrie pe blog-ul personal ca fratele presedintelui Romaniei a participat la o operatiune ultrasecreta de trafic international cu mari cantitati de explozibil. ... Operatiunea a fost dirijata de Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei.
Referindu-se la legatura cu fratele presedintelui, Traian Basescu, Purcarea a declarat ca Mircea Basescu a asigurat utilajele pentru descarcarea navelor cu munitii.
Senatorul democrat Edward Kennedy, fratele fostului presedinte american asasinat in 1963, John Kennedy, a incetat din viata la varsta de 77 de ani, din cauza unui cancer la creier. ... El a ocupat astfel fotoliul lasat liber de fratele sau, John, devenit presedinte.
Fratele lui Ludovic Orban (cel care visa sa devina liderul PNL) este noul consilier al presedintelui Basescu pe probleme de afaceri europene. ... Acum se explica vehementa cu care fratele Ludovic l-a contrat pe Crin Antonescu.
pe fratele meu, generalul Tudor, si revolutionarul Bebe Ivanovici care a fost lovit cu clanta portii intr-o operatie pe care o avea la coloana. ... Ori atunci am fost lovit de usa de fier forjat, ori cand a venit fratele meu.
DRACA DE ANI SI REGIMUL IMPOSTURII Daca nu stiati ce jigodie e Horia Georgescu, ati avut ocazia sa aflati la "Exces de putere", chiar de la fratele lui, participant la emisiunea Oanei Stancu.
are un copil, iar acest copil nu este nici fratele, nici sora dvs. ... - Ei bine, mama ta are un copil, tatal tau are un copil, copilul asta nu este nici fratele, nici sora ta.
google-analytics.com