Cautare

1686 de rezultate pentru "liviu varciu fratele" (9.33 secunde)
Rezultatele intalnirii decisive dintre Victor Ponta si Liviu Dragnea (Autor: Lucian Negrea ) Liderul PSD, Liviu Dragnea si fostul lider, Victor Ponta au avut doua intalniri, dupa ce o buna perioada de timp s-au aflat intr-un razboi rece.
Dacian Ciolos va prezenta situatia economica in fata Parlamentului la ora 14:30 Premierul Dacian Ciolos va prezenta luni, la ora 14:30, in fata plenului reunit al Parlamentului, situatia economica a tarii, in urma unei solicitari a presedintelui PSD, Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea, despre o candidatura la prezidențiale: ... Denisa Miron) Presedintele PSD si seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, nu a infirmat posibilitatea ca, in viitor, sa candideze la alegerile prezidentiale.
Loredana Codrut) Deputatul independent Remus Borza (ex-ALDE), analizeaza conflictul dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea. - Razboi pe viata si pe moarte intre Gabi Firea si Liviu Dragnea. ... Gabriela Firea este copilul politic al lui Liviu Dragnea.
Rodica Mitu) - Nu mai merge cu jumatati de masura, de adevar si de actiune!, si-a inceput astfel, luni dupa-amiaza, Liviu Plesoianu postat pe Facebook. ... In opinia lui Liviu Plesoianu, Liviu Dragnea nu a fost trimis la inchisoare la precedentul termen dintr-un motiv foarte simplu:
Il cheama Liviu, are peste 30 de ani, iar acasa il asteapta cu sperante sotia si doi copii. ... Am inregistrat citeva imagini pe un telefon sa le arat acasa fetelor, sa vada unde lucrez eu ", spune Liviu. ... Ce cistig cheltui insa tot pentru el ", mai spune Liviu.
Expunerea lui Liviu Scarlat la "panoul de onoare" al afaceristilor care ajung milionari capitalisti furand proprietati ale statului comunist l-a determinat pe liderul taranist sa treaca la o stergere rapida a urmelor. ... Modalitatea prin care Liviu Scarlat isi pregateste doza de flit pentru anchetatori este de-a dreptul spectaculoasa.
, a controversatului om de afaceri Liviu Scarlat (foto), care a vandut pentru 1,1 milioane de euro un teren catre SC Centrul de Afaceri Marea Neagra President S.
In cadrul targului de Craciun organizat in luna decembrie la Sala Dalles, Liviu Flesariu si fiica sa, Doina, expun la vanzare obiectele lor. ... Pe Liviu Flesariu si pe fiica sa, Doina, ii gasiti la etajul I. Liviu Flesariu lucreaza icoanele in lemn, iar fiica sa, Doina Flesariu, le picteaza.
In cadrul targului de Paste organizat la Sala Dalles, la etajul 1 sunt prezenti cu un stand Liviu Flesariu si fiica sa, Doina, de la Helio Design, care expun la vanzare obiectele lor superbe.
Artistul plastic Liviu Balac este prezent cu un stand in cadrul targului traditional "Traditii si flori de sarbatori" organizat pana pe 21 aprilie inclusiv, in Parcul Cismigiu.
Artistul plastic Liviu Balac a fost prezent cu un stand in cadrul targului traditional Piata Taraneasca si Mester(Esti!), organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Dan Anghel) Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a laudat pe colegii senatori care au votat proiectul pentru modificarea Constitutiei astfel incat FAMILIA SE BAZEAZA PE CASATORIA LIBER CONSIMTITA INTRE BARBAT SI FEMEIE.
Liviu Voinea:
Liviu Dragnea e bun de premier, nu are vreo interdictie din partea Tribunalului de a candida la o functie in stat stiripesurse.ro informeaza:
Liviu Dragnea REACTIONEAZA:
Ieri seara, l-am revazut la televizor pe Liviu Turcu. ... Liviu Turcu apare cand se cere, la ore si emisiuni de mare audienta, si vrea sa ne convinga ca trebuie sa dam bine pe la cancelariile occidentale, ca nu-i bine sa mai promovam persoanele cu trecut securist.
Richard Bovnoczki, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, Corina Moise, Florina Gleznea, Cristina Casian, Bogdan Cotlet "La tiganci- textul care vorbeste cel mai clar si in acelasi timp cel mai ascuns despre vis.
Problemele curg dupa arestarea patronului Este cunoscut faptul ca lantul hipermarketurilor Pic, cel mai mare retailer alimentar autohton, a fost condus de Cornel Penescu, patronul FC Arges, si de Liviu Facaleata.
Senatorul Ovidiu Liviu DONTU a sustinut o declaratie politica intitulata "Basescu Mondial sau saga familiei prezidentiale" pe care o puteti citi in continuare. ... Stimati colegi, in acest moment, problema cea mai importanta nu este nici infractorul Sandu Anghel, nici Mircea Basescu, fratele presedintelui, ci insusi presedintele Romaniei.
google-analytics.com