Cautare

1802 de rezultate pentru "liste note examen suplinire valcea" (3.78 secunde)
Ponta le-a sugerat senatorilor si deputatilor de Gorj sa voteze motiunea, indiferent de culoarea politica, pentru ca au fost alesi pe liste uninominale si nu pe liste de partid.
Ponta le-a sugerat senatorilor si deputatilor de Gorj sa voteze motiunea, indiferent de culoarea politica, pentru ca au fost alesi pe liste uninominale si nu pe liste de partid.
„Pe fondul aplicarii legilor fondului funciar si al dizolvarii fostei întreprinderi de exploatare a lucrarilor de îmbunatatiri funciare, sistemul de irigatii din judetul Vâlcea, care cuprindea 10.894 de hectare, a fost distrus în cea mai mare parte, iar conductele, hidrantele si aripile de ploaie din aluminiu au fost topite si vândute pe diferite piete din afara tarii“, a declarat Ion Câlea, presedintele CJ Vâlcea.
Ieri a fost emis un mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Mircia Gutau, primarul din Ramnicu Valcea.
Un ocol silvic privat din localitatea Horezu, judetul Valcea, administreaza si asigura paza unei suprafete de 1.000 de hectare de padure din comuna Bustuchin, judetul Gorj.
Arad, Buzau, Ilfov, Mures, Valcea. ... Alba, Bihor, Botosani, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Valcea.
Omologii din Valcea de la comisariatul regional au observat deseuri de materiale de constructii langa poarta fabricii si s-au sesizat. ... Eu nu am intalnit in Valcea ce am vazut la Bucovat.
Mircia Gutau si Nicolae Dicu au fost scosi ieri din Penitenciarul de Maxima Siguranta Colibasi si adusi din nou la Tribunalul Valcea, urmand sa fie transferati la puscaria din Aiud, imediat ce dosarul va ajunge la Curtea de Apel din Alba.
Primaria Ramnicu Valcea a fost sanctionata in urma cu doua zile cu o amenda de 100.000 de lei de catre Garda de Mediu pentru ca nu a reusit sa inchida platforma de deseuri menajere de la Raureni in termenul stipulat de acordul cu privire la oprirea activitatii in acest obiectiv.
Valcea, coborind astfel in zona celor patru locuri retrogradabile, parca tot mai greu de evitat. ... Valcea a castigat la Oradea si gratie evolutiei perfecte a celor doi juniori, Mandea si Dandea, trimisi "la munca de jos" de la mijlocul terenului inca din primul minut.
Primarul orasului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca trimiterea lui in judecata de catre procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, este o intentie de sicanare, deoarece se stie ca pe 17 februarie are loc procesul in care edilul e acuzat pentru luare de mita.
Angajatii insarcinati cu organizarea licitatiei si cu intocmirea actelor au copiat o parte din documentatia de atribuire de la Primaria Ramnicu Valcea, dar au uitat sa modifice motivul contractarii imprumutului si autoritatea care va emite hotararile de consiliu.
Seful Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Valcea, Ion Stoica, a fost numit ieri in functia de secretar general al Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), in locul chestorului de politie Irina Alexe, informeaza Mediafax.ro.
Senat Calin Popescu Tariceanu (Bucuresti) Titus Corlatean (Bucuresti) Gabriel Oprea (Bucuresti) Dumitru Pelican (Bucuresti) Daniel Barbu (Bucuresti) Ecaterina Andronescu (Bucuresti) Victor Ciorbea (Bucuresti) Dan Voiculescu (Bucuresti) Catalin Croitoru (Bucuresti) Florian Popa (Bucuresti) Corneliu Dobritoiu (Bucuresti) Gabriel Mutu (Bucuresti) Ioan Cristina (Arad) Ion Popa (Arges) Serban Velca (Arges) Constantin Tamaga (Arges) Ionuti-Elie Zisu (Arges) Dragos Luchian (Bacau) Vasile Nistor (Bacau) Dan Tataru (Bacau) Damian Draghici (Bacau) Dorin Dobra (Bistrita-Nasaud) Ioan Denes (Bistrita-Nasaud) Doina Federovici (Botosani) Petru Mihailescu (Botosani) Viorel Grigoras (Botosani) Sebastian Grapa (Brasov) Viorel Chiriac (Brasov) Ioan Ghise (Brasov) Marius Niculoiu (Brasov) Ion Rotaru (Braila) Catalin Boboc (Braila) Doina Tudor (Buzau) Eugen Teodorovici (Buzau) Victor Mocanu (Buzau) Stefan Tomoiaga (Calarasi) Iulian Dumitrescu (Calarasi) Marius Nicoara (Cluj) Puiu Hasotti (Constanta) Alexandru Mazare (Constanta) Mircea Banias (Constanta) Nicolae Moga (Constanta) Mihai Fifor (Dolj) Florea Voinea (Dolj) Mario Oprea (Dolj) Mircea Geoana (Dolj) Cristiana Anghel (Dolj) Leonardo Badea (Dambovita) Sorin Rosca Stanescu (Dambovita) Valentin Calcan (Dambovita) Gheorghe Saghian (Galati) Paul Ichim (Galati) Eugen Durbaca (Galati) Niculae Badalau (Giurgiu) Lucian Iliescu (Giurgiu) Marian Pavel (Ialomita) Ion Toma (Ialomita) Varujan Vosganian (Iasi) Sorin Lazar (Iasi) Florin Constantinescu (Iasi) Mihaela Popa (Iasi) Marin Burlea (Iasi) Gabriela Firea (Ilfov) Nicolae Nasta (Ilfov) Darius Valcov (Olt) Mihai Nita (Olt) Dan Sova (Olt) Georgica Severin (Prahova) Daniel Savu (Prahova) Ion Luchian (Prahova) Stefan Oprea (Prahova) Augustin Mitu (Prahova) Neculai Bereanu (Suceava) Tiberiu Bradatan (Suceava) Ovidiu Dontu (Suceava) Mihai Neagu (Suceava) Nicolae Monanu (Teleorman) Crin Antonescu (Teleorman) Timotei Stuparu (Teleorman) Octavian Motoc (Tulcea) Trifon Belacurencu (Tulcea) Florian Coca (Valcea) Remus Nitu (Valcea) Marin Cotescu (Valcea) Petru Filip (Vrancea) Cristian Dumitrescu (Vrancea) Gheorghe Pop (Salaj) Matei Suciu (Timis) Ilie Sarbu (Timis) Doina Silistru (Vaslui) Gabriela Cretu (Vaslui) Nelu Tataru (Vaslui) UDMR Marko Bela (Mures) Lista este in curs de actualizare, aceasta putand fi completate dupa rezultatele definitive publicate de BEC si incheierea operatiunii de redistribuire a mandatelor.
Senatorii Grupului Parlamentar al Partidului Social Democrat din Senat au primit cu tristete stirea incetarii din viata a colegului Ion Cilea, Presedintele Consiliului Judetean Valcea si lider al organizatiei judetene a PSD.
Asa poate fi catalogat turul de doua zile al presedintelui in Valcea. ... A doua zi a vizitei presedintelui Basescu in judetul Valcea a inceput cu problema prabusirii cavernei de la Ocnele Mari si efectele sociale si economice ale acestei operatiuni.
Primarul Antonie Solomon a declarat ieri ca SC ARHITECT RAMNICU VALCEA refuza sa inainteze catre Compania Nationala de Investitii (CNI) graficul pentru desfasurarea lucrarilor, deoarece nu a primit banii de la CNI, pentru expertizele intocmite la Sala Polivalenta.
Mai multe clanuri de romi din Mehedinti au luat cu asalt ieri-dimineata SC Oltchim din Valcea. ... Sunt datori la mine 60 de mii de euro si nu vor sa mi-i mai dea", striga in gura mare alt rom ce s-a postat in fata SC Oltchim de la Ramnicu Valcea.
Nici milionarii din Valcea nu au ignorat afacerile din domeniul imobiliar. ... Din aceasta, aproximativ 152-164 de milioane apartin oamenilor de afaceri din Dolj, iar restul celor din Valcea, celelalte judete din regiune (Olt, Gorj, Mehedinti) nefiind reprezentate in top de nici un om de afaceri.
Cel mai bogat om din regiune este Nicolae Sofianu, din Ramnicu Valcea, cu o avere estimata la 45 - 50 de milioane USD.
google-analytics.com