Cautare

1802 de rezultate pentru "liste note examen suplinire valcea" (2.87 secunde)
Iliescu a intervenit, in sedinta Biroului Permament, in momentul in care liderii partidului discutau situatia din cadrul organizatiilor PSD Bihor - a carei conducere a fost dizolvata prin decizia Consiliului National de la Mamaia - si PSD Valcea, in care a existat un conflict intre conducerea organizatiei judetene si cea a organizatiei municipale.
Prefectul judetului Valcea, Mircea Nadolu, a declarat ca, potrivit legii, social-democratii nu mai au dreptul sa-si desemneze un alt candidat si ca numele candidatului PSD nu va mai fi trecut in buletinele de vot - formularele nefiind inca tiparite.
Un proiect referitor la stramutarea catorva zeci de case din zonele cu risc ale orasului Ocnele Mari in municipiul Ramnicu Valcea a starnit disensiuni intre autoritatile locale ale statiunii si Prefectura Valcea.
Absolventii facultatilor nu sunt suficient pregatiti pentru a lucra în domeniul financiar-bancar, motiv pentru care bancile au ajuns sa-si fure între ele angajatii profesionisti.    Petru Rares, presedintele Institutului Bancar Român, a fost ieri la Râmnicu Vâlcea, unde a avut o întâlnire cu presa, în care a vorbit despre „Conferinta Bancara Regionala“ care se va desfasura pe 23 septembrie, la Biblioteca Judeteana „Antim Ivireanul“ din Vâlcea.
Si lista poate continua.  În Vâlcea, AVAS pariaza pe Oltchim Doar opt firme din judetul Vâlcea mai sunt scoase la privatizare de AVAS. Cea mai importanta dintre ele este Oltchim Râmnicu Vâlcea. ... Colosul din industria chimica din Vâlcea a fost implicat în diverse controverse în ultima perioada.
Societatea de termoficare SC CET Govora SA, aflata in subordinea Consiliului Judetean (CJ) Valcea, are de recuperat, pentru apa calda si caldura, 20 de mi-lioane de lei de la asociatiile de proprietari din Ramnicu Valcea, societati comerciale si de la primaria municipiului. Conducerea CET, cea a CJ, reprezentanti din cadrul Primariei Ramnicu Valcea si presedintii asociatiilor de proprietari s-au intrunit ca sa gaseasca solutii pentru recuperarea banilor.
Elena Udrea a semnat ieri, la Ramnicu Valcea, trei contracte de finantare prin Programul Operational Regional, parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana (PIDU) a orasului Ramnicu Valcea, in valoare totala de 5,26 milioane de euro.
Fostul portar al divizionarei secunde CSM Valcea este fericit in Italia si se considera foarte norocos ca imbraca tricoul unei echipe foarte mari, cum este Juventus Torino Fotbalul romanesc produce talente pe "banda rulanta", insa nu toti cei cu har ajung sa joace in fotbalul mare, din diverse motive.
Competitia, care a debutat ieri-seara si se va sfarsi vineri, va opune reprezentantele judetelor Dolj, Mehedinti, Valcea si Gorj, fiind vorba despre "GP" Craiova, Sport Kids Severin, CSM Valcea si Pandurii Targu Jiu. ... CSM Valcea - "GP"
In urma cu trei zile, reprezentantii unei companii de telefonie mobila au sesizat organele de cercetare penala din judetul Valcea cu privire la faptul ca, in ultimele zile, au aparut pe Internet oferte pirat avand in grila de prezentare numele unor companii precum Connex si Vodafone.
Potrivit unui comunicat de presa al Judecatoriei Valcea, 135 de judecatorii din tara s-au pronuntat in legatura cu revocarea lui Danilet, dintre care 103 au fost favorabile propunerii de revocare, iar 32 nu au aderat.
Valcea: ... Organizatia PSD Galati a trimis la Valcea pentru oamenii afectati de inundatii 45 de tone de grau, a declarat, pentru AGERPRES, senatorul valcean social-democrat Laurentiu Coca.
Primele gafe majore ale Guvernului Tariceanu (modul de aplicare sau mai bine zis de suplinire a cotei unice de impozitare de 16%, inceperea luptei anticoruptie cu profesorii care dau meditati si nu au norme corespunzatoare de munca, modificarea aproape in totalitate a Codului muncii) au generat anuntarea unor actiuni revendicative de amploare.
ßapte note informative Fost primar al Brasovului, deputatul liberal Ioan Ghise a recunoscut ca a colaborat cu Securitatea, insa sustine ca nu a facut politie politica si ca opinia publica trebuie sa faca distinctia intre turnatori.
La intalnirea cu parlamentarii comisiei de control a activitatii SRI, George Maior a explicat ca "SRI a infor-mat prin note informative bazate pe multiple surse si presedintele, si prim-ministrul in legatura cu fenomenele legate de zona energetica".
"Nici macar Felix sau mai nou, simpatic, Felix Motanu', nu a dat note catre Securitate. Am dat note catre conducerea intreprinderii, unde se dadeau mii de note catre conducere.
Potrivit artistului, acesta este si ultimum album ce va fi lansat sub egida Blue Note. ... Artistul a lansat 23 de albume aclamate la faimoasa casa de discuri Blue Note, ultimele trei concentrandu-se pe cvintetul sau, US FIVE.
- Nu am note preferate. ... Nu am uitat, insa, niciodata, calitatea intrinseca a multor substante chimice, a caror particularitate da nastere originalitatii si modernitatii unei note de parfum. ... nu visez in note olfactive, la fel cum rareori amintirile mele au miros.
De asemenea, saptamana trecuta, au sustinut examen si candidatii pentru functiile de conducere la Casa de Asigurari de Sanatate a municipiului Bucuresti si Casei Asigurarilor de Sanatate a Apararii, Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti.
Aproximativ 99,8 % dintre elevi au promovat proba orala de limba si literatura romana, din cadrul examenului de bacalaureat, mai mult de jumatate dintre ei obtinand note de 9 si 10. ... Alti trei candidati au fost eliminati din examen pentru ca au incercat sa copieze.
google-analytics.com