Cautare

4341 de rezultate pentru "liste note examen suplinire calarasi 6 august" (5.04 secunde)
Joi, 12 februarie 2015, in cadrul Muzeului Municipal Calarasi a avut loc vernisajul expozitiei de sculptura Dagaro-Restituiri, expozitie gazduita in perioada februarie-martie.
Posta de pe vremea lui Carol I, o ruina O cladire de pe vremea regelui Carol I, in care functiona Posta, este lasata in paragina la Calarasi.
Jurnalul de Calarasi: EXPOZITIE - SALONUL DE PRIMAVARA - CALARASI, 2016 Peste 40 de artisti plastici, din mai multe puncte ale Romaniei si-au dat intalnire la Calarasi!
Profesorul de limba si literatura romana Nicolae Scaunas, cetatean de onoare al orasului Calarasi, sustine ca Mihai Eminescu a trecut prin Calarasi, in anul 1882. ... traseul spre Cernavoda, pe Dunare, trecea si prin orasul Calarasi.
Galeriile subpamantene de la Calarasi, opera unei civilizatii disparute? ... Afirmatia este valabila pentru orasul Calarasi, asezat pe malul Dunarii si atestat documentar de un act emis in epoca lui Mihai Viteazul.
O alta Delta a Dunarii, langa Calarasi Ca sa ai parte de o duminica placuta, ori pur si simplu sa te rasfeti intr-o dupa amiaza libera, nu trebuie nici sa intri in aglomeratia de pe Valea Prahovei si nici sa platesti taxa de pod spre litoral.
Ziua Dunarii sarbatorita pe 9 iulie la Calarasi La Calarasi va avea loc sambata, 9 iulie, in Parcul Central, cea de-a 4-a editie a evenimentului Ziua Dunarii. ... - concurs de pescuit, ce va fi organizat in parteneriat cu Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Calarasi;
Un proiect ambitios - REGENERAREA ZONELOR REPREZENTATIVE ALE JUDETULUI CALARASI Marti, 4 iulie, in foaierul Centrului Judetean de Cultura si Creatie Calarasi, a fost deschisa expozitia de proiecte REGENERAREA ZONELOR REPREZENTATIVE ALE JUDETULUI CALARASI.
Calarasiul prin ochii mei Despre Calarasi, orasul unde m-am nascut si unde mi-am consumat energiile pana la varsta asta, se pot spune nenumarate lucruri interesante doar amintind trecutul ca facand parte din localitatea frumos asezata pe malurile Borcei de mana invizibila a destinului.
De aceea, seria evenimentelor Smart City continua, iar pe data de 20 septembrie 2017, reprezentantii a circa 20 de Primarii ale oraselor din zona de sud a tarii se vor intalni la Calarasi, cu furnizorii de solutii si echipamente IT&C in cadrul conferintei regionale SMART CITY 2017-2020.
Primaria Calarasi ia atitudine. ... Politia Locala Calarasi intervine si ia masuri in ceea ce priveste persoanele care scormonesc in tomberoanele de gunoi din locurile special amenajate de Primaria Calarasi pentru colectarea gunoiului.
La Muzeul Municipiului Calarasi a fost vernisata o expozitie in memoria profesorului de modelism Pompiliu Popescu Profesorul Pompiliu Popescu Muzeul Municipal Calarasi din cadrul Primariei Municipiului Calarasi organizeaza expoziția de amintiri dedicata profesorului de modelism (aero-navo-racheto-automodele) Pompiliu Popescu. ... Absolva liceul in Calarasi si apoi urmeaza studii tehnice postliceale.
Artisti plastici din Calarasi - Romania expun la Chisinau si Calarasi(MD) la un secol de la Unirea Basarabiei cu Romania, pentru a sarbatori omagierea a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania ce se va desfasura intre 25 - 27 martie in raionul Calarasi (MD) si Chisinau, dupa cum urmeaza:
Publicistul Florian Popa Micsan, originar din orasul de la Cotul Borcei de la Dunarea de Jos, isi aminteste cum arata zona din apropierea Garii din Calarasi, in urma cu 50 - 60 de ani. ... - Eram copil si locuiam pe Aleea Garii din Calarasi.
Florian Popa Micsan a publicat pe Facebook un text despre frumusetea orasului Calarasi, oras aflat la intretaierea a trei elemente importante: ... Calarasi. ... Calarasi, locul unde intoarce trenul (adica oras de la marginea tarii).
Un barbat din Calarasi, suspect de comiterea a 5 furturi si a unei talharii, a fost retinut depolitisti.
Este posibil ca abia in luna august sa intalniti pe cineva a carui stralucire orbitoare sa rivalizeze cu cea a dumneavoastra. ... Aceasta situatie se va repeta pe 31 august si pe 2 noiembrie.
Adevarul despre 23 August (Autor: Marian MOROSAN) Dupa ce a fost confiscata de catre comunistii impuscatului din Scornicesti, semnificatia zilei de 23 August a capatat conotatii diverse si controversate in ultimii 18 ani.
O delegatie condusa de Excelenta Sa Aleksandar Filipov, ambasador al Republicii Bulgaria in Romania, din care au mai facut parte Rosen Rusev, consul onorific desemnat si Ivan Makaveev, expert pe proiecte europene, s-a aflat in vizita la Primaria Calarasi, miercuri, 12 august.
Beatrice Cretu publica pe blogul sau un interviu cu Alex Botezatu, autorul unui blog excelent, Cu lumea-n cap prin Calarasi.
google-analytics.com