Cautare

5519 de rezultate pentru "liste note examen suplinire calarasi 28 august istorie" (6.48 secunde)
Florian Popa Micsan a publicat pe Facebook un text despre frumusetea orasului Calarasi, oras aflat la intretaierea a trei elemente importante: ... Calarasi. ... Calarasi, locul unde intoarce trenul (adica oras de la marginea tarii).
Un barbat din Calarasi, suspect de comiterea a 5 furturi si a unei talharii, a fost retinut depolitisti.
Eclipsa de Luna din 28 septembrie poate fi karmica pentru cuplu, insemnand sudarea sufletelor sau iritarea relatiei. ... Este posibil ca abia in luna august sa intalniti pe cineva a carui stralucire orbitoare sa rivalizeze cu cea a dumneavoastra.
Adevarul despre 23 August (Autor: Marian MOROSAN) Dupa ce a fost confiscata de catre comunistii impuscatului din Scornicesti, semnificatia zilei de 23 August a capatat conotatii diverse si controversate in ultimii 18 ani.
Atlantida de langa localitatea constanteana Ostrov Celebrul actor Toma Caragiu venea des la pescuit pe insula Pacuiul lui Soare @ Marele poet Nichita Stanescu a dedicat insulei o poezie @ Exploratorul Jacques Yves Cousteau a propus o solutie practica pentru scoaterea de sub ape a cetatii - un batardou @ Savantul Petre Diaconu a fost cel care a descoperit si cercetat vreme de aproape 4 decenii cetatea Vicina @ Reporterii de turism considera cetatea Vicina o minune arheologica, un fel de Atlantida a Romaniei xxx Situata in imediata apropiere a comunei constantene Ostrov, la distanta de 20 de kilometri de orasul Calarasi si 130 kilometri de orasul Constanta, insula Pacuiul lui Soare adaposteste o veritabila comoara - cetatea Vicina.
Pe Facebook a aparut o stire despre o veche cladire din Calarasi - Turnul de Apa. Municipiul Calarasi este un oras relativ sarac in vestigii istorice urbane.
Primaria Municipiului Calarasi, impreuna cu Asociatia CineCultura invita spectatorii de toate varstele la o noua serie de filme ce vor fi prezentate in cadrul Caravanei filmului romanesc -Cartea si filmul.
GABRIELA DOBRESCU) Esista o carte mai putin cunoscuta, o carte care povesteste o istorie incredibila care pare o legenda, o carte pentru care am alergat mult sa o gasesc, cutreierand multe librarii din Milano care nici nu auzisera de existenta ei, dar pe care cu putin noroc am gasit-o intr-o librarie ezoterica a acestui oras.
O delegatie condusa de Excelenta Sa Aleksandar Filipov, ambasador al Republicii Bulgaria in Romania, din care au mai facut parte Rosen Rusev, consul onorific desemnat si Ivan Makaveev, expert pe proiecte europene, s-a aflat in vizita la Primaria Calarasi, miercuri, 12 august.
Beatrice Cretu publica pe blogul sau un interviu cu Alex Botezatu, autorul unui blog excelent, Cu lumea-n cap prin Calarasi.
A trecut si ziua de ieri, cea de 23 August, fosta mare sarbatoare comunista, cu ocazia careia tot poporul nu se ducea la munca.
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
Posibil bloc antiGeoana pentru invalidarea votului pe liste la Congres", pe care il puteti citi in continuare. 'Pesedistii anti-Geoana vor incerca sambata sa forteze impreuna respingerea candidaturii pe liste la Congres cu aportul delegatilor partidului, sustin surse social-democrate.
Cauzele au fost de fapt framintarile din partide, din toate partidele, la auzul vestii ca nu se mai pot trece pe liste, politicienii au sarit ca arsi.
Primarul general Sorin Oprescu a participat la sarbatoarea Zilelor Calarasiului, eveniment la care a fost invitat de primarul municipiului Calarasi Dragu Nicolae si unde a primit cheia orasului.
A trecut oarecum neobservata stirea conform careia Traian Basescu a plans si pe malul Borcei, la Calarasi. Zilele trecute, Traian Basescu a vizitat in mod oficial pentru prima data in mandatul sau judetul Calarasi, la invitatia a doua autoritati publice locale.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics un articol intitulat "Oana Mizil KO, la PSD Calarasi se pregateste reinscaunarea lui Taracila", pe care il puteti citi in continuare. ... la sefia PSD Calarasi nu va fi aleasa ea, ci Doru Ioan Taracila, sau un protejat al acestuia.
Confruntarea s-a dat intre Marian Dinulescu, actualul presedinte al organizatiei PDL Calarasi, si Stelian Fuia, deputat PDL in Colegiul 4, acesta din urma castigand alegerile.
Investitori romani si bulgari, cu ochii pe viitorul podul peste Dunare Calarasi- Silistra Vestile bune despre viitorul pod peste Dunare vin si de la Calarasi, dar si de la Sofia. ... - Avem vesti bune in ceea ce priveste proiectul podului care va lega Calarasi de Silistra.
180 de milioane de euro, fondurile fiind alocate in dezvoltarea celei mai mari unitati de productie de sticla din tara noastra si din regiune - cea din Calarasi.
google-analytics.com