Cautare

7103 de rezultate pentru "lista titularizare 2009 profesori suceava" (3.23 secunde)
Dupa profesorii prinsi copiind la titularizare, scenele cu bataia de la stadionul Otelul de vineri au umplut ecranele televiziunilor si paginile ziarelor centrale.
Si mai facem tevatura pe marginea aspirantilor de la examenul de titularizare, ca nu s-ar fi ridicat la inaltimea asteptarilor.
Liderul PSD Mircea Geoana a decis, ieri, sa il excluda pe deputatul Dan Mihalache de pe lista de candidati pentru alegerile europarlamentare. Decizia a fost luata dupa ce Mihalache si-a exprimat nemultumirea fata de modul in care a fost intocmita lista.
Lista pentru CJC a fost definitivata Referitor la candidatii pentru Consiliul Judetean Constanta, ieri seara a avut loc o ultima intalnire a democrat-liberalilor pentru a lamuri un ultim aspect, astazi urmand ca lista sa fie depusa. ... "99% lista este batuta in cuie", a precizat Ion Popescu ieri.
"Nu mi se pare corect ca un judet precum Constanta, care are un europarlamentar in momentul de fata, sa nu obtina un loc eligibil pe lista, lucru care l-am spus si colegilor", a declarat, ieri, dupa Colegiul Director al PD-L, Mircea Banias.
"Sa vii cu lista in PD-L mi se pare o bolsevizare a partidului. ... lista este un pas teribil inapoi in modul de functionare democratica a PD-L. ... Aia nu e lista de oameni politici alesi. E lista de gasca, oricine este in ea.
Primaria Targu Jiu, alaturi de alte doua primarii din Gorj, se afla pe lista localitatilor pentru care PSD ar fi cerut bani reprezentantilor puterii, ca sa iasa din sala la votul pentru Legea pensiilor.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a publicat zilele acestea ceea ce Razvan Orasanu, presedintele institutiei, a denumit-o a fi "lista rusinii". ... Judetul Constanta a "contribuit" la lista rusinii cu peste 4100 de firme. ... Metro Cash & Carry nu este singurul nume mare intiparit pe lista rusinii.
LISTA ACTUALIZATA a cladirilor cu risc seismic Un numar de 190 de cladiri din Capitala sunt considerate pericol public in caz de cutremur, dupa ce municipalitatea a actualizat lista imobilelor incadrate in clasa I de risc seismic, prin adaugarea celor care au spatii publice cu suprafata mai mare de 50 de metri patrati.
Health Forum - Finantarea sistemului de sanatate in 2014 - Guvernul promite medicamente noi pe lista de compensate "Performantele sistemului sanitar romanesc au scazut pana la un nivel ingrijorator, care pune in primejdie nu numai sanatatea generatiei actuale, dar si perspectivele de imbunatatire a capacitatii sistemului sanitar de a asigura o sanatate adecvata generatiilor viitoare.
Parchetul Suceava a finalizat ancheta si a dispus trimiterea in judecata a lui Brandusel Nichitean pentru frauda electorala.
O, la Suceava. Contrar pregatirii sale de economist, Danut Culetu se va ocupa, din pozitia de inspector guvernamental "de Suceava" de agricultura.
In timp ce Iliescu lansa in Prahova ideea ca membrii de partid sa adopte modelul “sarac si cinstit“, Nastase dezvaluia, la Suceava, “bombita“ pe care o pregateste pentru Congres:
In cadrul organizatiei PSD Suceava, Gavril Marza a fost reales presedinte, iar in functia de secretar executiv al filialei a fost numit Iulian Bancescu.
In Suceava, judetul lui Gheorghe Flutur, USL are o cota de 64%. ... amandoua sondajele au aratat ca Uniunea Social Liberala este optiunea politica a 64% dintre suceveni", se arata intr-un comunicat semnat de liderii USL Suceava.
Subprefectul de Suceava, Alexandru Baisanu, a declarat ieri ca pe frontiera de stat cu Ucraina sunt mai multe portiuni unde nu se distinge granita si ca este necesar ca limita intre cele doua state sa fie bine demarcat.
Biroul Permanent Judetean (BPJ) al PD Suceava a luat decizia propunerii ridicarii sprijinului politic pentru Aurel Olarean, sugestie care va fi inaintata catre forurile superioare de conducere a partidului.
Este o masina cu suflet", a spus Danut Crainiciuc, din Suceava. ... Este o masina cu suflet", a spus Danut Crainiciuc, din Suceava. ... Este o masina cu suflet", a spus Danut Crainiciuc, din Suceava.
Veronica Hojbota din Suceava participa la targul de Sanmedru din curtea MTR.
Mesterul popular Veronica Hojbota din Suceava a adus la Piata Taraneasca din curtea MTR bundite de lana - la 250 RON si 300 RON, ii vechi - la 200 RON si 300 RON, o palarie neagra din fetru - la 50 RON, o palarie de angora - la 50 RON, ciorapi din lana, traistute traditionale diverse modele - la 50 RON si 80 RON, caciuli crosetate din lana, braie traditionale cu margele - la 20 RON, fete de perna lucrate manual - la 50 RON, ne-a spus Veronica Hojbota din Suceava.
google-analytics.com