Cautare

4561 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate mangalia" (2.81 secunde)
Presedintele PNL Mangalia, Viorel Oleniuc (foto), a cerut ieri demisia primarului Mihai Claudiu Tusac in eventualitatea in care se ajunge la concluzia ca un angajat de-al sau a batut un cetatean care a vrut sa intre in sediul primariei.
Nici nu ne asteptam ca sedinta convocata, ieri, de consilierii de la Mangalia sa fie una linistita.
este si cazul organizatiei PNL Mangalia, care se pregateste atat de alegerile interne, cat si de cele din toamna, pentru presedintia tarii, cand se doreste obtinerea unui scor cat mai bun, care sa il ajute pe candidatul partidului, Crin Antonescu.
Municipiul Mangalia va participa, in perioada 7-10 aprilie, la Targul International de Turism "Romexpo”, alaturi de cateva sute de firme, consilii judetene si locale de pe intreg teritoriul Romaniei, dar si din tari precum Turcia, Grecia, Bangladesh, Ungaria, Cipru.
Manifestarile "Lumina de la Malul Marii", organizate de Primaria Mangalia si "Aldaco Film", au adus pe plaja si faleza din localitate cateva mii de localnici si turisti. ... Concursul de incondeiat oua a fost, ca in fiecare an, organizat de Fundatia Callatis '96, in colaborare cu Primaria Municipiului Mangalia.
Presedintele Federatiei Asociatiilor de Proprietari din Mangalia, Ion Sapartoc, ne-a declarat ca la Mangalia, incepand cu 1 mai 2006, pretul local a fost stabilit de Consiliul Local la 150 RON/gigacalorie. "Maximum de crestere, in Mangalia, la facturile la incalzire, va fi de 15-20%", afirma Ion Sapartoc.
Reprezentantii asociatiilor de proprietari din Municipiul Mangalia au fost convocati luni, 11 septembrie, la Centrul Cultural "Euxin", in cadrul unei dezbateri publice pe marginea stabilirii noului pret local al energiei termice, facturate populatiei.
Asociatiile de locatari si proprietari din municipiul Mangalia continua sa se confrunte cu probleme de organizare si de statut, dar si in ceea ce priveste relatia pe care acestea le au cu diferite institutii furnizoare de servicii.
"In 2006 cererile de autorizatii de constructie au fost cu cel putin 30% mai multe decat in anul anterior", afirma seful Biroului Urbanism din cadrul Primariei municipiului Mangalia, Alexandra Moraru.
In sala Belvedere a hotelului President, din municipiul Mangalia, a avut loc, sub genericul "Turism la Marea Neagra", deschiderea oficiala a Centrului de Dezvoltare a Turismului Transfrontalier Romania-Bulgaria, din cadrul Primariei Mangalia.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless Roman si Mangalia sunt impanzite aproape integral cu internet wireless gratuit, spune seful Minisoft, unul dintre furnizorii unei solutii Wi-Fi Din pacate operatorii de internet in Romania sunt momentan foarte interesati sa vanda infrastructura.
Lista proiectelor de hotarare pentru luna februarie a fost una foarte stufoasa, ajungandu-se la aproape 50 de "puncte". ... Primaria Mangalia va incerca sa obtina totodata cat mai multi bani din scoaterea la licitatie a tuturor bunurilor imobile pe care le mai detine - case, case sociale, terenuri etc.
Sedinta cu destul de mult scandal la Consiliul Local Mangalia, in cursul zilei de marti, 12 septembrie.
Demne de amintit se dovedesc a fi si Sibiul, Clujul sau Timisoara, care se afla pe lista preferintelor celor mai redutabili oameni de afaceri. ... Mangalia reuseste sa atraga cat mai multi investitori Costurile ce tin de transport reprezinta o cheltuiala in plus, deloc neglijabila, pentru o firma.
Facturile vor putea fi achitate la unitatile Bancii Centrale Cooperatiste Creditcoop si la locatiile numite "PAYPOINT", adica locuri speciale de plata, acreditate de Distrigaz Sud pentru judetul Dolj, pe care le vom prezenta în tabelul de mai jos.
Anul trecut a fost lansat unul din cele mai mari programe din Educatie, de a se moderniza reabilita si finaliza, 500 de scoli in Romania, plecand de la situatia de dinainte, in care 1700 de scoli din Romania erau in diverse faze de executie, cu lucrarile sistate.
La Mangalia a avut loc sambata, 16 decembrie, Consiliul de Coordonare al filialei judetene a Partidului Democrat, la care au fost prezenti circa 300 de membri delegati ai PD Constanta - primari, viceprimari, consilieri, directori de institutii publice etc.
La discutiile purtate pentru prima data in acest mod la Mangalia au participat, printre altii, senatorul Puiu Hasotti, vicepresedinte national al PNL, presedintele interimar al filialei constantene a liberalilor deputatul Gheorghe Dragomir, deputatul Mircea Iustinian, consilierul municipal Virgil Lungu, presedintele Biroului Local Mangalia al PNL dr.
"Biroul Permanent Local al PD Mangalia a decis, in sedinta extraordinara, sa ii imputerniceasca pe consilierii PD din cadrul Consiliului Local ca in sedinta ordinara de ieri, 23 mai, sa voteze impotriva contractarii acestui imprumut in forma prezentata de initiator, adica primarul Zamfir Iorgus", acesta era enuntul unui comunicat de presa emis de conducerea PD Mangalia si care, dupa cum se astepta mare parte a mangaliotilor, urma sa se indeplineasca in cursul serii de marti, 23 mai.
Camera de comert - "mai degraba un birou de comert al Constantei", a specificat Onaca, in timpul vizitei la Mangalia, va functiona permanent la Bruxelles, va avea un angajat platit de asemenea din banii senatorului democrat si are rolul de a atrage cat mai multi investitori straini in judetul de pe malul marii.
google-analytics.com