Cautare

4562 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate mangalia" (3.67 secunde)
Consilierii locali din Mangalia - printre care s-au aflat si trei dintre cei patru independenti care au castigat la Tribunalul Constanta procesul de suspendare din functii - s-au reunit la Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" in cadrul ultimei sedinte pe anul 2006.
Mihai Claudiu Tusac, presedinte al PSD Mangalia, a tras ieri "un semnal de alarma in privinta haosului creat prin modalitatea in care se construieste in Mangalia".
Avand in vedere stadiul destul de avansat al lucrarilor la Portul Turistic Mangalia, primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac a considerat necesara initierea unui proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de Functionare al Portului Turistic, proiect ce a fost aprobat in ultima sedinta a Consiliului Local Mangalia.
Parcul Industrial Mangalia a inceput incet, dar sigur, sa isi primeasca primii investitori.
In urma numarului foarte mare de solicitari venite din partea asociatiilor de locatari si proprietari, dar si a persoanelor obisnuite din municipiul Mangalia, referitoare la necesitatea unor intalniri regulate intre administratia locala si cetatenii orasului, edilii orasului au decis organizarea unei astfel de reuniuni la finele saptamanii trecute.
La Primaria Mangalia a avut loc vizita celor trei reprezentanti ai autoritatilor olandeze din localitatea Zandvoort, cei care, in urma cu cateva zile, au semnat, in parteneriat cu Consiliul Local din sudul litoralului si autoritati ale Directiei Apele Romane "Dobrogea Litoral", un proiect de colaborare pentru reabilitarea plajelor si zonei de faleza din zona.
SC Uranus SA Mangalia se afla in procedura generala de insolventa inca din luna martie a acestui an, la solicitarea actionarului sau principal, Primaria Mangalia, prin intermediul Eco Gold Invest SA.
Liberalii din Mangalia si-au stabilit candidatii pentru Consiliul Local, ordinea acestora urmand a fi stabilita in urma unor discutii comune. ... Locomotiva partidului va fi Viorel Oleniuc, managerul Sanatoriului Balnear si reales presedinte al PNL Mangalia, dupa demisia intempestiva a lui Ionut Vaida.
In judetul Constanta, primul incident a debutat la Mangalia, prin "volatilizarea” unui sac cu buletine de vot La nivelul judetului Constanta, la orele 20.00 la urne se prezentasera 62,3% dintre constantenii cu drept de vot.
Din moment ce au primit de la Consiliul Local sediu nou si confortabil, membrii PD Mangalia au decis sa utilizeze imobilul si pentru locuitorii orasului.
Biroul Permanent Local al Partidului Democrat Mangalia, avand in vedere discutiile din sedintele locale ale Consiliului Mangalia, care au aparut in urma proiectelor de hotarare privind contractarea unui credit de 150 de miliarde de lei vechi, a decis intrunirea intr-o sedinta extraordinara, in cursul dupa amiezii de luni, 22 mai.
Ultima sedinta de Consiliu Local Municipal Mangalia a demonstrat ca neintelegerile dintre democrati sunt departe de a se fi stins. Problemele din interiorul PD Mangalia, rezolvate dupa cum se vede doar temporar, cu interventie de la centru, s-au concretizat marti, 23 mai a.c., printr-un nou episod de insubordonare.
Cei patru consilieri independenti care au fost exclusi, prin votul colegilor din Patidul Social-Democrat Mangalia din Consiliul Local, pe langa faptul ca si-au recapatat toate drepturile de a-i reprezenta pe cetatenii orasului, au si castigat procesul intentat administratiei publice.
Consilierii locali din Mangalia s-au vazut, pentru a doua oara in mai putin de jumatate de an, divizati in doua tabere, in cursul sedintei Consiliului Local Mangalia.
Partidele politice din Municipiul Mangalia, care au primit sedii pentru a-si desfasura activitatea, dar si cele vaduvite pana la ora aceasta de un adapost "oficial", ar trebui, firesc, ca, pe langa intalnirile periodice ale membrilor, sa organizeze si audiente pentru cei care le-au propulsat:
Managerul Sanatoriului Balnear din Mangalia, Viorel Oleniuc, va fi desemnat in maxim o luna de zile candidatul oficial al Partidului National Liberal pentru Primaria Mangalia.
Clopotelul a sunat, ieri, parca mai vesel pentru copiii din Mangalia. ... 2, situata intre Mangalia si Saturn.
Mangalia s-a dezvoltat frumos in ultimii ani, dar loc de mai bine se gaseste intotdeauna. Democratii din Mangalia sunt hotarati sa gaseasca persoana potrivita pentru functia de primar al municipiului, drept urmare, nici cei care si-au exprimat intentia de a candida nu vin doar cu vorbe goale.
Filialele locale ale PD-ului si PLD-ului s-au reunit, oficial, si la Mangalia, in "marea familie" a PD-L-ului.
Suspendarea procesului privind solicitarea de dizovare a Consiliului Local Mangalia a prilejuit o noua "runda" de replici intre primarul Claudiu Tusac (foto) si alesii locali.
google-analytics.com