Cautare

122 de rezultate pentru "leonida groza" (3.52 secunde)
Ciprian Groza "Promit gatenilor ca o sa am disponibilitate pentru problemele lor" Atributii Social-democratul Ciprian Groza a castigat mandatul de consilier judetean in iunie 2008. ... Experienta Ciprian Groza este medic uman si asistent universitar.
Pentru ca evenimentul sa fie si mai special, tot in cadrul aceluiasi eveniment s-a lansat si colectia de haine a Loredanei Groza pentru renumitul brand Nissa.
Afisezi ceva ireal, i-au zis fanii Diva Loredana Groza continua sa socheze pe Facebook si pe Instagram, acolo unde se vinde cu cel putin 20 de ani mai tanara.
•Statia IMGB devine statia Dimitrie Leonida. Dimitrie Leonida (1883 - 1965) - inginer specialist in energetica si profesor universitar. De numele sau se leaga ideea "Metropolitanului din Bucuresti" lansata la inceputul anilor 1900.
in imediata apropiere a statiei de metrou Dimitrie Leonida (langa Apollo Residence 1) Confortabil si cu o excelenta functionalitate generala noul Apollo Residence Berceni 2 uimeste inca de la prima intalnire, dezvaluindu-si pe parcurs adevaratele puncte forte care va vor incanta pe masura ce le veti descoperi.
Alexandriei), Vitan Residence 2 (central - apropiere metrou Mihai Bravu), Metropolitan Residence (zona de sud - metrou Dimitrie Leonida), Edenia Titan (zona Titan - parc Titan), Evocasa Optima (Titan - metrou 1 Decembrie), Evocasa Armonia (zona Titan - metrou Titan), Evocasa Selecta (Dimitrov - bd-ul Ferdinand), New City Residence Delea Noua (zona Centrala - Delea Noua), New City Residence Fundeni (zona Colentina - Fundeni), New City Residence Mosilor (zona Mosilor - Eminescu), Militari Residence (zona de Vest - Militari), Avangarde Rezidential (zona Drumul Taberei - Prelungirea Ghencea), Avangarde Home (zona Militari Rosu), Avangarde Grande Village (zona Militari - Rosu, Strada Vasile Sebe 119A), Avangarde City (Militari - Rosu), Casa mea din Militari (zona Militari-Chiajna), Apartamentul Meu din Militari (zona Militari - Chiajna), Ilioara Residence (zona metrou Nicolae Grigorescu), Mall Vitan Residence (zona Vitan - mall Vitan), Codrii Neamtului Residence (zona Titan - Codrii Neamtului), Casa Mea din Tunari ( zona Nord - Pipera Tunari), RIN Grand Residence (Sos Vitan-Barzesti), Confort City (Splaiul Unirii), Hystria Residence (Corbeanca), Lux Garden Residence (zona Sud - Popesti - Leordeni), Prioritar Village (cartier de vile in zona de Sud - metrou Dimitrie Leonida), New House Residence (cartier vile - zona Popesti Leordeni), Sud Park Brancoveanu (Zona de Sud - metrou Brancoveanu), Dream Residence (Rahova), si o serie de ansambluri rezidentiale din zona de Sud a capitalei:
Elisa Leonida Zamfirescu, nascuta la Galați, pe 10 noiembrie 1887, este unanim recunoscuta drept prima femeie inginer din lume. ... O strada cu numele Elizei Leonida Zamfirescu exista si la Galati.
Este vorba despre Muzeul Tehnic Dimitrie Leonida, situat in parcul Carol. ... Macheta de aerodina cu patru farfurii, expusa la muzeul Dimitrie Leonida.
In seara aceasta, Loredana Groza va sustine un concert in Israel, dar inainte de eveniment nu a ratat sa faca o baie si plaja la malul Marii Moarta.
Loredana Groza ne-a spus in exclusivitate: "La Vocea Romaniei, prima rochie pe care am purtat-o a fost de la Nissa si mi-a purtat noroc.
Postul de subprefect de Dolj eliberat de demisionarul Ion Groza este disputat in prezent de sapte membri ai PNL.
Cursa pentru "functia" de candidat al PNL la postul de subprefect de Dolj, lasat liber de demisionarul Ion Groza, a fost castigata, in cele din urma, de consilierul judetean Nicolae Giurgiteanu.
Intrebat care sunt oamenii vazuti de PNL in echipa de conducere a unitatilor mentionate, presedintele PNL Craiova, Ion Groza, a afirmat ca organizatia nu s-a decis. ... Pe la colturi, se pare ca unii au mai dezbatut problema", a declarat Ion Groza.
Primarul PD al Craiovei, Antonie Solomon, este acuzat de escrocherii cu afaceri imobiliare de fostul subprefect de Dolj, care este si presedintele organizatiei municipale a PNL, Ion Groza, care a cerut Parchetului, Politiei si Prefecturii sa se autosesizeze pentru a declansa o actiune de control.
Ion Groza, presedinte al PNL Craiova, a declarat ca directorii sunt obligati sa dea numai suma convenita prin hotarare a partidului pentru a asigura traiul filialei, iar membrii care doresc sa ofere bani in plus o pot face sub forma de donatii.
Primul la bursa zvonurilor este postul prefectului Nicolae Giugea, functie dorita fatis de unul dintre liderii locali ai liberalilor, fostul subprefect Ion Groza.
Considerati principalii combatanti in lupta pentru scaunul de primar in municipiul Oradea, Ilie Bolojan si Mihai Groza sunt deja pe baricade.
Printre cei care si-au exprimat dorinta de a participa la alegerile parlamentare din toamna din postura de candidati se numara Stefan Seremi, Gavrila Ghilea, Mircea Bradu, Nicusor Lepadatu, Gelu Budau, Gheorghe Sarb, Sorin Hodisan, Ionela Bruchental, Ioan Curpas, Viorica Iovan, Mircea Matei, Mihai Groza si Cristian Ile.
Bujor Iovanel, Marin Catrina, Stefan Croitoru, Marcu Georgoceanu, Constantin Diroescu, Ion Groza, Alexandru Nedelcu, Constantin Gheorghita, Ion Dinu, Gheorghe Popa si Oprea Bonescu. ... Alt nume cunoscut este Ion Groza - fruntas liberal, patron al firmei Grony, cu o avere estimata la peste zece milioane de euro.
A cerut ajutorul americanilor si englezilor si l-a numit pe premierul Groza sub amenintarea directa a armatei sovietice, dupa ce diplomatii occidental i-au spus ca nu exista alta cale.
google-analytics.com