Cautare

663 de rezultate pentru "lemn" (2.59 secunde)
"Avem obiecte din lemn facute de mine, de sotul meu si de copiii nostri: linguri de mancat, scaunele din lemn - 50 RON, vase, platouri pentru mancare, linguri cu farfurie - la 10 RON si linguri mari, sculptate - la 15 RON", ne-a spus Vita Lepadatu.
Incepand cu 11 pana pe 19 aprilie, va invitam in lumea mesterilor populari, a artei traditionale de incondeiere a oualelor, in universul spiritual al icoanelor pictate pe sticla sau lemn, a vaselor din ceramica sau sculpturilor in lemn.
Locurile de joaca sunt imprejmuite cu gard din lemn finisat rotund. ... Pasarela este metalica, iar pardoseala de uzura este din material compozit lemn-plastic (WPC), montat cu spatiu intre elemente pentru scurgerea directa a apei provenite din precipitatii.
- pe o structura din lemn, iar compartimentarile se fac cu ziduri de chirpici ce se sprijina pe fundatii din piatra.
pastravul afumat de la Doftana, dulceturile, siropurile si zacustile din Bunghea de jos, judetul Arges si legumele si fructele proaspete de la Voinesti, judetul Dambovita Asteptam mesteri vestiti de la Cluj, iconari cu icoane pe lemn si pe sticla care ne vor dezvalui din arta mestesugului, ceramisti, mesteri olteni cu straie traditionale si cioplitori in lemn, cusatorese si incondeietoare din Moldova si Bucovina, sticlari, caldarari de la Sibiu, mesterite cu tesaturi de la Sapanta si Sighisoara.
icoane pe lemn si pe sticla, mic mobilier de lemn, ceramica si lemn cioplit pentru gospodarie, stergare, lavanda, ii si haine traditionale, sticle si decoratiuni, cosmetice naturale, lavanda si jucarii din panza si lemn, bijuterii si podoabe, caciuli si hainute crosetate.
icoane pe lemn si pe sticla, mic mobilier de lemn, ceramica si lemn cioplit pentru gospodarie, stergare, lavanda, ii si haine tradiționale, sticle si decoratiuni, cosmetice naturale, lavanda si jucarii din panza si lemn, bijuterii si podoabe, caciuli si hainute crosetate.
Am crezut, pana nu demult, ca numai pe vremea lui' nea Nicu romanii aveau un limbaj de lemn, specific de altfel comunistilor, sau ce naiba or fi fost aia din vremurile apuse.
icoane pe sticla si lemn, 4.700 de euro;
lemn si produse din lemn, pasta din lemn pentru fabricarea hartiei, hartie si produse din hartie, precum si tiparituri.
crysocolla, jasp peisaj, lemn pietrificat - la 300 RON, cuart fumuriu - 150 RON, lemn - 70 RON, carneol - intre 30 - 40 RON, fluorina - 60 RON, calcit - 30 RON si jasp rosu - la 25 RON.
La targul Piata taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, Stelian Popa are un stand cu coliere din lemn unicat, viu colorate. "Creez de sapte ani coliere din lemn facute la strung.
La etajul I al Salii Dalles din Bucuresti, in cadrul Targului de Craciun, Liviu Flesariu expune icoane din lemn pe sticla. El le lucreaza in lemn, iar fiica sa, Doina Flesariu, le picteaza. ... Iau lemn de fag din apropiere de la Curtea de Arges.
Dupa scoala primara, urmata in parte la Pestisani si in parte la Brediceni, perioada cand a muncit si ca ucenic la Targu Jiu, Slatina si Craiova, a reusit sa intre la Scoala de Arte si Meserii din Craiova (1894-1898), iar in 1895 a fost admis la specializare la sectia de sculptura in lemn a scolii, se arata in lucrarile Membrii Academiei Romane/1866-2003 (Editura Enciclopedica / Editura Academiei Romane, 2003) si Constantin Brancusi, semnata de Mircea Deac (Editura Meridiane, 1966).
Sotii Adriana si Bogdan Divrician de la DIVADI au fost prezenti recent la tarvul de la MTR, cu tricouri si rochii pictate cu culori speciale pentru textile si cu icoane pictate pe sticla si pe lemn.
icoane de lemn, cruci diferite - la 3, 5, 10 si 20 RON, cruci de purtat, linguri de lemn de cires - intre 35 - 40 RON, ornamente din sfoara impletita pentru ghivece - la 30, 35 si 65 RON, cruciulite de purtat la 2 - 3 RON, ne-a spus Viorel Marian.
Cei doi au venit in acest week-end la Targul de Sanmedru organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu obiecte de arta populara si arta africana - o statueta la 350 RON, un Buddha mic - la 150 RON, doua statuete ce reprezinta un cocos din lemn - la 200 RON si o gaina de lemn pictate - la 300 RON, doi clovni - la 150 RON si 200 RON, o rasnita pictata - la 120 RON, casute de lemn de artizanat, aparute in anii 90, care costa 80 RON, o masca din alama superba, ce reprezinta o bufnita - la 80 RON.
Avem si scaunele de lemn pictate manual de mesterii din Horezu. ... Avem si gentute din piele naturala pentru fetite si puzle-uri din lemn facute in Harghita, dar si clopotei din alama, ne-au spus cele de la Traditional Robox.
Am venit cu cutiute de lemn pictate in stil traditional cu globuri pictate, o fetita din tartacuta pictata - la 90 RON, linguri de lemn pictate - la 25 RON, animalute din sfoara:
Parca mai mult decat foamea, Sura ne chema prin aspectul ei rustic, prin barnele masive de lemn din care este construita si prin decorurile amplasate peste tot: ... Ne-am asezat la o masa, pe scaune - fireste tot rustice si din lemn masiv - prevazute cu pernite moi, din blana.
google-analytics.com