Cautare

296 de rezultate pentru "laura" (7.90 secunde)
Medicul Laura Vizireanu a fost resuscitata, dar a murit la spital. ... Laura Vizireanu a fost declarata decedata. Raed Arafat a anuntat moartea medicului SMURD, dupa ore de lupta pentru supravietuire.
Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, cere sesizarea Camerei Deputatilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale si arestarii preventive a Elenei Udrea pentru savarsirea de noi infractiuni in dosarul Gala Bute.
Ioan Rus o compara pe Kovesi cu Vlad Tepes Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, o vede pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, precum Vlad Tepes, pentru ca lupta impotriva coruptiei si pentru ca isi face bine treaba.
Vreau sa multumesc doamnei Marina Fara, presedintele acestei Asociatii pentru toata rabdarea si intelegenera cu care ne-a indrumat, mamei mele, Doina Lacatus, fara de care nici eu, nici acest proiect nu am fi avut un zbor atat de inalt, Manuelei Dugulan care, alaturi de Universitatea Copiilor, si-a descoperit vocatia de dascal, lui Stefan Stan si lui Robert Stan care ne-au adus in casele tuturor prin intermediul internetului, tuturor membrilor Asociatiei Universitatea Copiilor care au pus an de an numarul pentru realizarea misiunii si viziuni, universitatilor colaboratoare, domnilor rectori, domnilor si doamnelor profesori, voluntarilor si parintilor care ne-au sustinut si au crezut in ideilor si in proiectele noastre si fara de care totul nu ar fi fost decat un proiect frumos", a spus Laura Lacatus, director al Asociatiei Universitatea Copiilor din Romania, membru fondator al Retelei Internationale de Universitati ale Copiilor EUCU.Net.
Pentru mai multe informatii despre cursurile gratuite oferite de Brainstorming Consulting si despre serviciile Centrului de educatie si ingrijiri, va rugam sa luati legatura cu Cristina Coca, expert activitati de instruire Brainstorming Consulting - 0723 321 150, [email protected] si Laura Militaru, Director Centrul de educatie si ingrijiri IGLOO - 0751 088 396, laura[email protected]
Ana Laura Conteaza, nu spun nu , da vezi cum e omul ? ... Giu Ilarion Da super tare vom merge cu caruta cat de curand Ana Laura Nici macar cu aia !
Sunt ele sau nu sunt compromitatoare in ceea ce o priveste pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi? ... Teoretic, nu poate fi exclusa posibilitatea ca, pe memory stick, sa fie informatii atat de grave despre Laura Codruta Kovesi, incat ele sa fi generat niste negocieri la un nivel foarte inalt.
Avocata Laura Vicol (Law partner la SCA Manoli, Vicol si Asociatii), a postat pe pagina sa de Facebook un text cutremurator, intitulat Statul de drept-infractor autorizat si protejat de legile sale, pe care il puteti citi in continuare:
Fost purtator de cuvant al PICCJ cand Procuror General era Laura Kovesi, Cazanciuc e cunoscut ca unul dintre cei mai stersi ministri ai Justitiei, fiind notorii atat declaratiile sale excesiv laudative la adresa fostei sale sefe, cat si atitudinea pasiva fata de abuzurile DNA (Autoare:
Primul for l-a desemnat castigator pe procurorul francez, cel de-al doilea pe procurorul roman (Laura Kovesi).
Laura Vicol, presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, este contestata de USR pentru ca a fost avocata mai multor persoane controversate.
Creatorii ei preferati sunt Laura Olteanu, Doina Levintza si Catalin Botezatu. ... - Laura Olteanu, care m-a imbracat pentru albumul "LILI". Acum caut un stilist vestimentar care sa ma ajute.
Reamintim ca procurorul general, Laura Codruta Kovesi, a trimis joi o scrisoare presedintelui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, in care ii atragea atentia ca activitatea procurorilor este supusa doar controlului CSM.
secretar general - Laura Codruta Kovesi; presedinte comisia de cenzori - Hans Klemm; sef departament Externe - Cristian Diaconescu; sef departament Securitate interna â€" Georgian Pop;
secretar general - Laura Codruta Kovesi; presedinte comisia de cenzori - Hans Klemm; sef departament Externe - Cristian Diaconescu; sef departament Securitate interna - Georgian Pop;
• Acordurile muzicii populare nu puteau lipsi dintr-o sarbatoare a romanilor, asa ca dupa o intrecere de zile mari, in spiritul "happy", la volanul unui brand 100% romanesc, Dacia 1300, Laura Lavric siPetrica Matu Stoian au cantat si au jucat romaneste si i-au povestit lui Maruta de ce numai in Romania isi gasesc linistea.
Au luat cuvantul Marius Alexandru Dunca, Ministrul Tineretului si Sportului, Tomnița Florescu, Viceprimar al Municipiului Bucuresti, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Iliana Stanculet, Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Corina Vasile, Director Comunicare Raiffeisen Bank, Mirela Burlacu, PR& Marketing Manager, Hilton Athenee Palace, Daniel Mischie, CEO City Grill, Laura Badea, Director Academia Olimpica Romana, Nicolae Curta, Secretar General, Federația Romana de Atletism, alaturi de Paolo Ottone, Director Curse Bucharest RUNNING CLUB, Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Oana Nastase, Director Bucharest RUNNING CLUB.
Banii obtinuti din vanzarea lor ajung la persoanele cu dizabilitati", ne-a spus Bianca Constantin. Alaturi de ea, la stand este si Laura Calina.
Mihai Coman, solist si clapar, a colaborat de-a lungul timpului cu Sfinx, Laura Stoica Band sau Stefan Banica Jr. Din pacate, artistul suferea de cancer.
Printre artistii care expun se numara Victor Grigore, Corneliu Ratcu, Dorin Manea, Silviu Ioan Soare, Laura Culea, Rodica Iacob, Petronela Milea, Florin Valsan, Maria Bogatu, Jimi Stanescu, Mireille Popa, Aura Giurca, Noni Stefanescu si multe alte nume sonore ale artei plastice calarasene si nu numai.
google-analytics.com