Cautare

296 de rezultate pentru "laura" (4.00 secunde)
„Pe domenii deficitare precum constructii (arhitecti cladiri, ingineri) se observa o usoara crestere si a numarului locurilor de munca vacante destinate persoanelor cu studii superioare“, a declarat luna trecuta Laura Nicolaescu.
"Din cele peste 1.300 de locuri de munca vacante, cele mai multe sunt în domeniul constructiilor", a declarat Laura Nicolaescu, purtatoarea de cuvânt a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
"Se remarca o scadere a ratei somajului în judet, de la 5,8% în ianuarie, la 5,7% în februarie, respectiv 5,3% în martie", a declarat Laura Nicolaescu, purtatoarea de cuvânt a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
"Din cele peste 1.400 de locuri de munca vacante, peste 1.200 (cam 85%) sunt pentru muncitori calificati", a declarat Laura Nicolaescu, purtatoarea de cuvânt a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
„Vor fi prezente cinci firme din zona Lleida - Spania, care vor pune la dispozitia persoanelor ce doresc sa lucreze în strainatate 123 de locuri de munca, dintre care 79 pentru femei si 44 pentru barbati“, a declarat Laura Niolaescu, purtatoarea de cuvânt a AJOFM Dolj.
„Vor fi prezente cinci firme din zona Lleida - Spania, care vor pune la dispozitia persoanelor ce doresc sa lucreze în strainatate 123 de locuri de munca, dintre care 79 pentru femei si 44 pentru barbati“, a declarat Laura Niolaescu, purtatoarea de cuvânt a AJOFM Dolj.
"În Dolj, nu s-a organizat niciodata o bursa destinata persoanelor private de libertate si nici nu exista un astfel de proiect", a declarat Laura Nicolaescu, purtatoarea de cuvânt a AJOFM Dolj.
"În Dolj, nu s-a organizat niciodata o bursa destinata persoanelor private de libertate si nici nu exista un astfel de proiect", a declarat Laura Nicolaescu, purtatoarea de cuvânt a AJOFM Dolj.
El anunta, totodata, printr-un comunicat, ca i-a dat in judecata pe Traian Basescu, Laura Codruta Kovesi, George Maior, Lucian Pahontu si Iulian Fota pentru ca au refuzat sa raspunda, in termen legal, cererii jurnalistului de a confirma sau infirma actiunea de supraveghere pe siguranta nationala a 27 de colegi de breasla, inclusiv a sa.
Mihai Albu, Catalin Botezatu, Otilia Brailoiu, Stefan Burdea, Gina Butiuc, Stefania Caragea, Claudia Castrase, Ramona Cojocaru, Maria Constantinescu, Ludmila Corlateanu, Rhea Costa, Violeta Costin Gaburici, Kristina Dragomir, Cathias Edeline, Otilia Flonta, Galyna, Alexandra Ghiorghie, Florentina Giol, Mihaela Glavan, Adelina Ivan, Laura Lazar, Anca Irina Lefter, Valeria Marini, Anca Maxim, Dorin Negrau, Anca si Silvia Negulescu, Cristina Nichita, Georgiana Nicolaescu, Laura Olteanu, Elena Perseil, Cristiana Maria Purdescu, Anca Radulescu, Anca Roman, Catinca Roman, Clara Rotescu, Cristian Samfira, Silvia Serban, Razan Sharbek, Florentina Stoenescu, Norina Stoica, Andreea Tincu, Agnes Toma, Kinga Varga, Angela Vasiliu, Coca Zaboloteanu.
Cea mai tare Miss din fitness te invata cum sa arati beton in 10 pasi O cheama Laura Prestin dar e cunoscuta in lumea fitness-ului sub numele de Miss Prestin!
In momentul in care a fost oprit de politie, jucatorul lui Everton era sub influența bauturilor alcoolice si nu era singur, ci alaturi de o femeie, pe nume Laura Simpson.
Laura Constantin - Henna Artist le-a facut tatuaje cu henna celor prezente, pe baza de programare in prealabil. ... O stiu pe Laura Constantin, cea care le-a facut astazi fetelor tatuaje cu henna, de la targurile de moda organizate la Bucuresti.
Anca Sina Serea, Adrian Sina, Adina Halas Hugeanu, Lavinia Petrea, Andreea Marinescu, Neti Sandu, Florin Busuioc, Pavel Bartos, Andra si Catalin Maruta, Laura Cosoi, Cosmin Curticapean, Ilinca Vandici, Mircea Eremia, Victor Slav, Alina Eremia, Diana Munteanu, Florin Ristei, Vlad Grigorescu, Serban Copot, Razvan Alexandru, Gina Pistol, Costi Dita, Cosmin Natanticu, Florentina Opris, Andreea Mantea, Mihaela Calin, Ela Craciun, Andreea Perju, Feli, Silviu Pasca, Jazzy Jo, Liviu Teodorescu, Dj John Rivas, Omar, Roxana Gabor Iliescu, Iulia Albu, Maurice Munteanu, Razvan Ciobanu, Cristina Chiriac, Stelian Milu, Diana Dumitrescu, Ana Maria Prodan, Ionela Prodan, Razvan Simion, Lidia Buble, Dani Otil, Flavia Mihasan, Alina Vilcu, Omid Ghannadi, Marius Tudosiei, Izabela Panescu, Monica Radulescu, Dana Gont, Livia Graur, Giulia, Serban Huidu, Codrut Keghes (Catalin Dezbracatu'), Ioana Petric, Fly Project, Cosmin Selesi, Iuliana Pepene, Valentin Butnaru, Carmen Negoita, Crina Abrudan, Cori Gramescu, Stefan Stan, trupa Publika, Gabriel Fatu, Dana Miricioiu, Roxana Blagu, Lora, si multi altii.
Marcica Belearte - pe numele ei real Ioana Laura Florescu - este o tanara de 30 de ani din Campulung Moldovenesc, atinsa de o boala cumplita, incurabila. ... Is o proasta, pentru ca tre sa dau toti banii inapoi, ba chiar dublu, a scris Laura pe pagina sa de Facebook.
Global Entertainment - Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat si Global Influencers, agenție de influencers marketing, reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek si influenceri de referința precum Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly si multi altii.
Platforma Global, formata din Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat si organizare de evenimente si Global Talent United, agentie de talente care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nuca, Vanotek, Alina Eremia, AMI si influenceri de referinta precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu si multi altii.
- Cum te imbraci sa arati bine, dar si sa te simti bine?, a fost intrebarea serii in cadrul evenimentului GIRLS NIGHT OUT organizat de brand-urile INGA VALERIE, AMAZING si LAURA OLARU.
In disputa cu Laura Stefan, care sustinea ca indiferent de situatie trebuie sustinut un principiu pana in panzele albe - in acest caz o procedura transparenta si criterii de selectie clare - ea a avut dreptate, nu eu.
De doi ani de zile, USL o acuza pe Kovesi de lipsa de profesionalism si de dosare politice, dar dupa propunerea ei la DNA, rezulta ca in tot acest timp am mintit Senatorul liberal Sorin Rosca Stanescu a declarat la B1 TV, ca presedintele PSD, Victor Ponta, a schimbat un discurs de doi ani de zile al USL-ului vizavi de Laura Codruta Kovesi, prin propunerea acesteia pentru functia de sef la DNA.
google-analytics.com