Cautare

308 de rezultate pentru "laura iuga" (4.89 secunde)
El scrie in cartea sa ca Laura Codruta Kovesi era lipsita de onestitate profesionala si manipula. ... Acolo a fost si Laura Codruta Kovesi care a tinut partea serviciilor, mai spune Daniel Morar.
Astfel, consilierul judetean Nicolae Stan Iuga, fost presedinte al PD Bistrita-Nasaud, a demisionat din partid in urma cu cinci luni, pe motiv ca nu a obtinut functia de vicelider al organizatiei, si s-a inscris in PSD deoarece nu a dorit sa renunte la doctrina social-democrata.
Februarie Gavrila Iuga este reales, tot din pozitia de unic candidat, presedinte al TNL Cluj. Se infiinteaza Uniunea Social-Liberala (USL) PSD-PNL-PC si in scurt timp sunt "impartite" si principalele doua functii:
• Costin Borc, Viceprim-Ministru, Ministrul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri • Valentin Lazea, Economist-Sef, Banca Nationala a Romaniei • Gheorghe Zaman, Membru corespondent al Academiei Romana • Cristiana Pasca Palmer, Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor 13:15 - 13:30 Prezentarea etapelor ulterioare de lucru • Vasile Iuga, Senior Advisor, PwC Sursa:
Numele celor 4 castigatori sunt: Radu Lazar din Bucuresti, Olah Werner din Pitesti, Iuga Vasile din Arad si Suciu Gabriel din Oradea.
Printre poetii care au confirmat prezenta in proiect se numara Angela Marinescu, Nora Iuga, Liviu Ioan Stoiciu, Gheorghe Iova, Ioan Es Pop, Florin Iaru, dar si autori debutati in ultimii 10 ani, ca Andra Rotaru, Claudiu Komartin, Dan Mihut, Dmitri Miticov, Sivia T sau Livia Stefan.
Printre invitatii speciali care au onorat acest eveniment ce marcheaza un deceniu de avangarda in designul de interior s-au numarat reprezentanti ai Casei Regale a Romaniei, diplomati - consilierul cultural al Ambasadei Republicii Populare Chineze in Romania, Yan Jianwu, presedintele Asociatiei ‘‘Romano-Marocana pentru Cultura si Dezvoltare‘‘, El Mouatamid Radouan, atasatul comercial USA Cunningham Jim, parlamentari si oameni politici, decanul Facultătii de Arhitectură, Iulian Moldovan, oameni de afaceri si vedete precum Liza Panait, Monica Tatoiu, Cristian Tintareanu, Ion Haiduc, Romanita Iovan, Adina Buzatu, Cristian Brancu si Oana Turcu, Nora Seroussi, Diana Visan, Ion Oncescu, Andrei Pitis, Nadia si Mihai Popescu, Stelian Milu, scluptor Elena Stanescu, Iulia Preda, Marina Coanda Bundoc, Denisa Nechifor, Elena Osteaca, Doru Iuga, Monica Iagar, Sorin Marcus, Laurentiu Solomon, Csilla Negoita, specialisti in design interior, arhitectură
Va veti intalni cu Norman Manea, Nora Iuga, Constantin Abaluta, Ana Blandiana, Leo Butnaru, Adrian Alui Gheorghe, Angela Furtuna, Lucian Vasiliu, Liviu Antonesei, Mihail Galatanu, Horia Garbea s.a.
Ovidiu Felipov - cadru universitar, Universitatea Ovidius Constanța, Ioana Corduneanu - initiatoarea proiectului Semne Cusute, Nicolae Marghiol - Presedinte Asociatia Sate Frumoase, Marian Ilie - reprezentant Comunitatea Luncavita, Mihai Grama - Designer de obiect, Ovidiu Danes - Fondatorul Centrului Cultural Cartisoara, Anamaria Iuga, etnolog, Sorin Onisor - fotograf.
Emil Barbu - Mac - Popescu), literatura (Academician Eugen Simion, scriitoarea Nora Iuga, poetul si eseiestul Barbu Cioculescu) si management cultural (Adrian Majuru â€" Director Muzeul Municipiului Bucuresti, Ioan Cristescu â€" Director Muzeul literaturii Romane).
Victor Ponta a declarat ca isi cere scuze pentru aprecierile facute de unii dintre colegii sai la adresa procurorului general, Laura Codruta Kovesi. Declaratia lui Ponta survine taxarii de catre unii deputati, a unei solicitari a procurorului general Laura Codruta Kovesi, drept "o prostie tulburatoare".
Liam Neeson, Laura Linney, Chris O'donnell, Peter Sarsgaard, Timothy Hutton Regie: ... Dupa ce este angajat pentru a preda biologia la Universitatea din Indiana, Kinsey o intalneste pe viitoarea sa sotie, o studenta sclipitoare, un spirit cu adevarat rebel - Clara McMillen (Laura Linney).
Laura Ene, Medic Primar Diabet, Nutritie si Boli metabolice, Expert DOC) In prezent este Medic Primar Diabet, Nutriție si Boli metabolice, cu licența in Fiziokinetoterapie si studii de psihoterapie.
In cadrul saptamanalei conferinte de presa desfasurata in cursul zilei de ieri la sediul partidului, Laura Stroe, secretarul genaral al partidului, a declarat ca reprezantantii partidului din care face parte considera ca alegerile de orice natura ar trebui sa fie accesibile si semnificative fiind pe intelesul alegatorului.
Presedintele CSM, Anton Pandrea, cel al ICCJ, Nicolae Popa, si procurorul general, Laura Kovesi, le-au cerut vineri magistratilor proaspat numiti in functie de Traian Basescu sa aplice legea si sa nu se lase intimidati, un mesaj similar venind si din partea presedintelui.
Doi secretari de stat si un consilier al ministrului justitiei au demisionat ieri în semn de protest fata de cererea lui Tudor Chiuariu de a-l revoca din functia de sef al Sectiei a II-a din cadrul DNA pe procurorul Doru Tulus.Cristian Danilet, fost consilier al Monicai Macovei, Ion Codescu, secretar de stat pentru Afaceri europene, si Laura Stefan, directoare în cadrul Directiei de relatii cu Ministerul Public, si-au înaintat ieri dimineata demisiile din functiile detinute la Ministerul Justitiei.Cei trei îl acuza pe noul ministru ca a încercat sa influenteze actul de justitie.
Dupa ei, au urcat pe scena Mariana Ionescu, Nineta Popa, Laura Lavric, Maria Ciobanu, Ro-Mania, Nicola si Cream, spectacolul incheindu-se in jurul orele 23.
"Fiind in discutie un precedent extrem de periculos pentru viata parlamentara din Romania, la care s-a ajuns si prin implicarea doamnei procuror general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, imi ingadui sa solicit Consiliului Superior al Magistraturii sa verifice cele petrecute si sa dispuna in consecinta", se arata in sesizarea depusa de Funar.
Ion Iliescu a fost audiat, marti seara, in dosarul referitor la circumstantele in care doua persoane au murit in timpul mineriadei din iunie 1990 si in care procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a infirmat solutia de punere sub acuzare a fostului presedinte.
Directorul adjunct al Asociatiei Pro Democratia, Laura Radulescu, a declarat la BBC ca sesizarile sunt facute in doua moduri. ... Ne contacteaza de obicei cu intrebari pentru a afla cum pot sa anunte autoritatile despre aceste nereguli", a afirmat Laura Radulescu.
google-analytics.com