Cautare

480 de rezultate pentru "lansare" (5.15 secunde)
Evenimentul de lansare a noilor parfumuri a avut loc recent la Oasis Loung. Pe Inas Abo Altaheen, cea care a adus aceste parfumuri arabesti in Romania, de la Dubai Design Parfumuri, o puteti gasi la magazinul sau de pe Bd.
Si-a scris cartea, recomandata de Mircea Cartarescu, care a participat si la lansare, dupa structura filosofica Ching din China. Ching este o colectie de 64 de hexagrame, structuri liniare formate din 6 linii continue sau discontinue.
Metoda a fost folosita in decursul anilor, e drept cu prudenta, pentru localizarea unor instalatii militare inamice, a rampelor de lansare a rachetelor, a submarinelor, iar in razboiul din golf, a depozitelor de arme chimice irakiene.
El a anuntat ca a fost invitat sa participe la reuniunea din 3 mai, de lansare a Polului Social si a aratat ca va merge, dar a conditionat prezenta sa de existenta prealabila a precizarilor cu privire la caracterul nepolitic al acestui eveniment.
Un alt caz raportat este tot militar, implicand o baza secreta de lansare a rachetelor strategice nucleare SS-11, la Kozelsk, in regiunea Kaluga, la sud de Moscova.
World Vision Romania, KFC si Pizza Hut organizeaza miercuri, 2 octombrie, la ora 10:00, conferinta de presa de lansare a campaniei "Vreau in clasa a noua".
In acest scop, el a fost in contact cu cativa dintre membrii personalului din serviciul activ de intretinere a rachetelor, care s-au aratat dispusi sa declare ce s-a intamplat cu aceasta ocazie, cand 50 de rachete balistice intercontinentale au devenit temporar indisponibile, deoarece baza nu a mai putut lua legatura cu ofiterii de lansare care le controlau.
De dimensiunile unui teren de tenis, acest observator spatial este programat pentru lansare in 2018 si va orbita dincolo de Luna noastra.
Revista 24life.ro a sarbatorit 1 an de existenta online si stilul de viata sanatos - subiect de mare interes pentru cititori, inca de la lansare.
Astazi incep la Bucuresti lucrarile summit-ului de lansare al Forumului Marii Negre pentru Dezvoltare si Parteneriat. Participa presedintii din Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Moldova si Ucraina, iar delegatiile din Bulgaria, Grecia, Lituania si Turcia sunt conduse de ministrii de externe.
Dar provincia gazduieste si Centrul spatial si de lansare a rachetelor Xichang. Ufologul Paul Stonehill a postat pe retea, in iunie 2016, un articol privind fenomenul OZN din provincia Sichuan, din care spicuim in continuare cateva informatii.
Jupiter este cel mai putin favorabila colonizarii datorita gravitatiei uriase, radiatiilor si a vitezei de lansare mari. Coloniile acestea ar putea exporta heliu pentru reactoarele cu fuziune (daca vor deveni practice).
Metoda a fost folosita in decursul anilor, e drept cu prudenta, pentru localizarea unor instalatii militare inamice, a rampelor de lansare a rachetelor, a submarinelor, iar in razboiul din golf a depozitelor de arme chimice irakiene.
La evenimentul de lansare, Elizondo si-a explicat rolul in felul urmator: - Sunt obisnuit sa fiu implicat in programe secrete si nuantate, care implica securi-tatea nationala.
de pilda, ca ei au aterizat in Palestina in timpurile biblice, iar complexul de temple din Baalbek le-a servit drept rampa de lansare.
Puthoff a recunoscut si importanta unor informatii primite pe alte cai, cum ar fi depozitiile persoanelor care se aflau in silozurile de lansare pentru rachete nucleare, cum a fost Bob Salas, sau administratorul John Callahan de la Administratia Federala de Aviatie (FAA) care a retinut inregistrarile radar ale unei faimoase intalniri OZN.
Tratatul de la Maastricht Tratatul de la Maastricht este cel care a permis lansarea monedei euro, lansare care a marcat punctul culminant al unui proces de durata.
Conform reprezentantilor Fundatiei Horia Rusu, care au organizat ieri conferinta de lansare a studiului, cele trei abordari releva faptul ca la nivelul populatiei exista o un mod confuz de percepere a valorilor capitaliste, asa cum sunt acestea definite in manualele de politologie.
Pentru multi, partidul este doar o trambulina de lansare. In Europa, politicienii nu pleaca din partide daca pierd functiile detinute", a mai declarat senatorul de Bihor.
Nastase isi pregateste de cateva luni de zile o revenire in propriul partid, prin intentia lansarii unei platforme alternativa la programul actualei conduceri a social-democratilor, lansare care ar urma sa aiba loc la Consiliul National al PSD din 4 noiembrie.
google-analytics.com