Cautare

57582 de rezultate pentru "lampadare si suporturi pentru flori" (4.71 secunde)
Nicoleta Simona Vaduva a participat recent la targul de produse traditionale Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR.
"La standul nostru, vizitatorii pot gasi si achizitiona:
Potrivit IGPR, 24 de suspecti din Constanta si Bihor, cu varste cuprinse intre 18 si 39 de ani, au reusit sa fure de la clientii bancii atacate suma de 800.
Aceasta picteaza bluze manual si le si croieste, dar picteaza si cutii din lemn, de bijuterii. "A inceput ca un hobby si asa a si ramas! ... Pictam bluze manual, din in si bumbac, care se spala manual sau la masina, la temperatura de 30 de grade Celsius.
Viceprimarul Marinica Dinca a explicat intr-un interviu acordat GdS cum va evolua orasul in urmatoarea perioada si ce-i asteapta pe craioveni. ... Tot timpul este obligatoriu ca presedintele partidului sa candideze pentru functia de primar si este si firesc atata timp cat este cel mai bine situat in sondaje.
LIBERTATEA PENTRU FEMEI informeaza: ... Corina Stoicescu) Intr-un interviu mai sincer ca oricand, Teo ne-a povestit despre relatia frumoasa pe care o are cu fiica ei, despre divinitate si opinii, dar si despre actul de eroism de a face in zilele noastre emisiuni de divertisment, de calitate.
Referendumul prin care romanii au decis sambata, 19 mai a.c., soarta lui Traian Basescu nu reprezinta victoria nici uneia dintre parti si nici incheierea razboiului dintre presedinte si partidele parlamentare, cu exceptia PD si a PLD.
Ziua femeilor a fost sarbatorita pentru prima data la 28 februarie 1909 in New York, in amintirea unei greve a unui sindicat al femeilor, greva care avusese loc in 1908. ... Ziua internationala a femeii a fost sarbatorita pentru prima data anul urmator, in 19 martie 1911.
Actrita Monica Davidescu este pasionata de teatru, insa are suficient timp si pentru alte lucruri legate de ea, de familie sau de cealalta latura a sa, filmul. ... S-au cunoscut la un spectacol, cand acesta i-a adus un buchet de flori dupa ce, un timp indelungat, a admirat-o profesional.
Andreea Tocan este creatoarea si designerul creatiilor din magazinul Sipet de sidef, ale carui produse, fara sa aiba parte de vreun marketing sofisticat sau de reclama insistenta, au ajuns cunoscute in intreaga lume, pentru simplul si minunatul motiv ca sunt… desavarsite.
Sarbatoarea Pastelui este pentru romani, alaturi de Craciun, cea mai importanta din an, pentru care fiecare familie se pregateste cu mult timp inainte prin postul tinut cu atata evlavie.
Cum va arata noul centru al Bucurestiului Unsprezece parcari, trei poduri noi, zeci de spatii si piatete publice si kilometri intregi de trasee pietonale. ... Mai realist, arhitectul-sef al Capitalei ofera un termen de 5-6 ani pentru cele mai simple proiecte.
Obiceiuri, traditii si superstitii populare romanesti de Sfintele Pasti. Traditii de Paste in Transilvania, Banat, Bucovina, Moldova Sarbatoarea Sfintelor Pasti este cea mai marita si solemna dintre sarbatorile anului, care aduce omenirii speranta mantuirii si a vietii vesnice, prin sacrificiul lui Iisus Hristos.
S-au tras 21 de salve de tun si s-a intonat imnul national (Autor: Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana.
Mititei, cu ghiozdane mai mari decat ei si care ii cocoseaza - constatarea nu imi apartine doar mie sau copilului meu, e o concluzie pe care au tras-o, la un moment dat, si capetele luminate ale invatamantului nostru -, elevii de clase primare vor face azi vanzare cat pentru o saptamana la florarii.
Tintele companiilor de asigurari sunt persoanele cu varste cuprinse intre 35 si 45 de ani, mult mai dispuse sa incheie o polita.
Cele mai simple si eficiente metode (Autoare: ... Accesibile ca pret si nu foarte pretentioase, se regasesc in tot mai multe case si birouri, fiind foarte decorative. Sunt destul de usor de ingrijit, daca se respecta cateva reguli simple, si la fel de usor de inmultit.
Caravana electorala a Uniunii Nationale PSD^PUR a ajuns ieri si la Botosani, iar punctul culminant al actiunii s-a consumat in parcarea magazinului Belv din Centrul Vechi, cind pe scena au aparut premierul Nastase si ministrul de externe Mircea Geoana.
Targuri cu preparate traditionale din peste, prezentarea artei culinare specifice Deltei Dunarii, concerte de muzica sacra si folclorica, piese de teatru pentru copii, atelierele de creatie pentru olarit, incondeierea oualor sau pictura icoanelor sunt pregatite in Capitala de Sarbatoarea Floriilor.
Jucariile cele mai sofisticate si hainutele cele mai moderne intra in joc. Cand si cui oferim cadourile pentru nou-nascut? Daca proaspata mamica este vizitata la maternitate, acesteia i se pot duce numai flori si dulciuri. ... Pastrati cadourile copilului pentru momentul in care acesta va veni acasa.
google-analytics.com