Cautare

57582 de rezultate pentru "lampadare si suporturi pentru flori" (6.22 secunde)
Primaria Craiova cheltuieste zilnic peste 500 de milioane de lei vechi pentru zone verzi, cimitire, banci, gardulete, cosuri de gunoi si arteziene Primarul Craiovei, Antonie Solomon, n-a ascuns niciodata faptul ca tine extrem de mult ca orasul sa fie "aratos"
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi.
Bani de la stat pentru infiintarea unei florarii.
In anul Centenarului, Guvernul Romaniei a alocat o suma imensa pentru diverse proiecte. Proiectul lui Titus Georgescu de a reconstrui macheta centrului vechi al orasului Calarasi, de acum 100 de ani, este exceptional si merita finantare. Calaraseni, cititi textul lui Titus Cristescu si meditati.
Senatorul de Satu Mare, Valer Marian, a sustinut in Senat o declaratie cu titlul "Ministrul apararii recidiveaza (Ultimele nelegiuiri si neghiobii ale ministrului Oprea)".
Cosmetics Beauty Hair, Romexpo, 1-4 octombrie RMS Sud Europa, unic importator si distribuitor de produse cosmetice din Belarus pentru Romania, Bulgaria, Spania, Italia si Franța a fost prezent la ROMEXPO, in perioada 1 - 4 octombrie 2015, in cadrul COSMETICS BEAUTY HAIR, expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.
Buchete de flori, complimente, urari de bine si definitii originale de omagiere au curs toate in val si le-au coplesit pe doamnele si domnisoarele participante la momentul festiv dedicat Zilei Internationale a femeii desfasurat la Camera Deputatilor.
O mare concentrare de pasiune inovativa si tradiții. Locul unde tehnologia, proiectarea, maiestria artei florale, accesoriile deco si noile realizari alimenteaza dialogul dintre natura, inovație, creativitate, arhitectura si frumusețe. In cautarea de idei, soluții si piețe noi.
Primaria Sectorului 3 organizeaza, in perioada 19-20 mai 2018, cea de-a VI-a editie a FESTIVALULUI FLORI PENTRU SUFLET - REMEMBER FLORIAN PITTIS, care se desfasoara in Parcul Titan.
CONSTANTIN TUDOR) Prin anul 1980, cand lucram la Biroul de turism pentru tineret, am ajuns pentru prima oara la Balcic.
Pentru a verifica rezultatele sondajului online, Sentimente.ro a facut un experiment in offline. ... - De 18 ani, Sentimente.ro sustine dragostea si am reusit sa aratam acest lucru prin proiectele noastre, dincolo de scopul evident al site-ului.
Avem pandantive scoici, lucrate pe felii de lemn, lipite cu lac, pandantive din rasina, cu diverse produse pictate cu flori naturale sau scoici integrate in rasina, coastere, pahare, cesti de cafea, pictate si in rasina, suporti pentru lumanari sau pentru betigase naturale, cutiute pentru bijuterii, cutiute cu pesti, tot pentru bijuterii, la 35 Ron, farfuriute cu plante impregnate in rasina.
Floraria FlorideLux din Titulescu este si primul magazin offline deschis in regim propriu, si nu de franciza, al grupului FlorideLux, decizie care, sustin reprezentantii companiei, acopera nevoia componentei offline in structura business-ului, pe o piata din ce in ce mai puternica, cu concurenta acerba.
Va grabiti sa mergeti la farmacie, pentru a cumpara o lotiune, a carei eficacitate nu o cunoasteti. De aceea, puteti opta pentru solutii naturale, econome ce trateaza rapid arsurile solare. ... Atunci, folositi aloe vera, un hidratant natural, emolient si anti-inflamator.
In Piata Constitutiei va avea loc evenimentul TRADITII SI FLORI DE SARBATORI Se va restrictiona traficul rutier pe bd. ... Libertatii si bd. I.C.Bratianu In perioada 07-17.04.2017, intre orele 10.00-22.30, in Piata Constitutiei va avea loc evenimentul Traditii si Flori de Sarbatori.
Eduard Constantinescu de la Miledy Naturals participa alaturi de mama sa, Adriana Tudor, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
La aproape o luna dupa aceea, “fetele negre“ aduceau “lumina din adancuri“ si plantau flori in Piata Universitatii. Toata colectia de flori de mina si cea de micropaleontologie a studentilor geologi de la Universitatea Bucuresti au fost transformata in pamant de flori.
"M-am apucat sa creez in luna iunie a acestui an bijuterii retro, inedite, din petale de flori de camp culese de la Tartasesti, acolo unde locuiesc. La standul meu puteti gasi si achizitiona:
Primaria Capitalei, prin creart, organizeaza TRADITII SI FLORI DE SARBATORI, cel mai mare eveniment dedicat Sarbatorilor Pascale din Bucuresti, in perioada 30 martie- 9 aprilie 2018, in Parcul Regele Mihai I (Parcul Herastrau).
Autoritatile doljene au depus coroane la Monumentul Eroilor, cu ocazia implinirii a 67 de ani de la eliberarea Romaniei de sub ocupatia nazista Festivitatile dedicate Zilelor Craiovei au debutat ieri cu ceremonialul militar-religios dedicat Zilei Armatei Romane si organizat, ca in fiecare an, la Monumentul Eroilor din cimitirul Sineasca.
google-analytics.com