Cautare

184 de rezultate pentru "la ink best fest" (3.31 secunde)
Societatea Nationala a Lignitului Oltenia a angajat o firma din Bucuresti sa îi recupereze creantele de la mai multi beneficiari, SRL-ul stabilindu-si singur onorarii impresionante pentru sumele recuperate. ... Contractul de cesiune a fost încheiat la jumatatea lunii octombrie 2008 cu SC BEST Recuperare Creante SRL din Bucuresti.
Din 2013, un colectiv de artisti au postat pe Internet o alternativa la reconstructia mamara: ... In luna octombrie a aceluiasi an, ei au organizat un eveniment dedicat acestei initiative, intitulat Ziua P.ink (un joc de cuvinte intre pink = rose si acronimul de la Personnal Ink, cerneala personala).
Societatea Nationala a Lignitului Oltenia nu poate sa scape de intermediarul SC BEST Recuperare Creante SRL din Alexandria, angajat, in schimbul unor onorarii enorme, sa recupereze creantele celui mai mare producator de carbune din tara.
In inima padurii, chiar la marginea unei paduri de langa Sibiu, are loc festivalul de muzica psy - Transylvaliens-, in Bucegi se vor auzi cele mai indragite trupe de rock si electro de la noi din tara, la Padina Fest, pe litoral isi face debutul un nou festival, Musai Fest, iar in Piata Constitutiei din Bucuresti canta Muse si Iron Maiden in cadrul festivalului Rock The City.
LG si Philips, doua companii care nu mai au nevoie de nicio descriere, au lucrat impreuna la un proiect de creeare a unui ecran flexibil.
Eugen Davidoiu, ex-director general al Societatii Nationale a Lignitului Oltenia, si alte doua persoane din fosta conducere a SNLO sunt anchetati de politie in dosarul "BEST Recuperare Creante".
In competitia Chitila Film Fest 2015, din cadrul festivalul de film in aer liber organizat pe malul lacului Chitila, s-au inscris 347 de scurtmetraje. ... Juriul acestei editii Chitila Film Fest 2015 este format din personalitati de exceptie ale filmului romanesc:
La Palatul Parlamentului, in perioada 3-5 februarie 2017 are loc editia a XXII-a - primul targ dedicat Sezonului de nunti 2017.Suntem la inceput de sezon nou, iar mirii anului 2017 vor fi cu siguranta dornici sa afle direct de la specialisti:
WHISKY FEST 2017 dezvaluie lista finala de etichete ce vor fi prezente in festival si se mandreste cu o selectie aparte de raritati si produse speciale, de la whisky taiwanez sau indian, pana la cel mai scump whisky vandut vreodata in lume, potrivit Guinness World Records.
Conducerea Societatii Nationale a Lignitului Oltenia a transmis o notificare catre SC BEST Recuperare Creante SRL, in care anunta firma ca va fi chemata in instanta in termen de 15 zile, daca nu se prezinta la Targu Jiu pentru rezilie-rea contractului de cesiune.
Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) nu a incasat in acest an nici un leu de la SC BEST Recuperare Creante SRL, firma pe care a angajat-o sa ii recupereze creante in valoare de 128 de milioane de lei.
O investitie de peste 200.000 Euro, peste 16.000 litri de bere vanduti si 50.000 de participanti reprezinta, pe scurt, prima etapa a Bier Zone Fest care s-a desfasurat timp de unsprezece zile (27 aprilie - 9 mai) in Parcul Tineretului din Bucuresti.
La Chitila Film Fest, Robin a urmarit-o de pe scena Corina a incins atmosfera duminica seara la cea de-a treia editie a festivalului Chitila Film Fest! ... Cantareata a fost insotita la Chitila Film Fest de cel mai infocat fan al sau, baietelul ei - Robin.
la munte si la mare", "Umilinta", "Zi ca-ti place" sunt doar cateva dintre productiile care vor putea fi urmarite in cadrul festivalului ajuns acum la cea de-a patra editie Ajuns deja la a patra editie, Chitila Film Fest 2014 isi va deschide portile in data de 15 august, pe malul lacului Chitila, langa singura rezervatie de nuferi din zona de sud a Romaniei.
Fire In The Park Rock Fest va avea loc vineri, 18, si sambata, 19 septembrie, la Halele Carol din Bucuresti.
Prima editie a Whisky Fest va avea loc la Casa Presei, Sala de Marmura, in perioada 10 - 12 noimebrie 2016, fiind primul eveniment dedicat in intregime uneia dintre cele mai apreciate bauturi ale tuturor timpurilor - whisky-ul.
In acest sfarsit de saptamana, pe 18 si 19 august, a avut loc Chitila Film Fest, ediția a 8-a. ... In premiera pentru Chitila Film Fest, anul acesta, au fost desemnate doua filme castigatoare:
Prima editie a Whisky Fest va avea loc la Casa Presei, Sala de Marmura, in perioada 12 - 14 noimebrie 2015, fiind primul eveniment dedicat in intregime uneia dintre cele mai apreciate bauturi ale tuturor timpurilor - whisky-ul.
Potrivit procurorilor anticoruptie, avocatii firmei BEST Recuperare Creante SRL, recuperatorul SNLO, au beneficiat de onorarii fabuloase in raport cu munca prestata, o simpla instiintare fiind platita cu 480.000 de lei.
Pe langa filmele din competitie, Corina, Taxi si Anda Adam vor incinge atmosfera la Chitila! Cinefilii se vor putea bucura anul acesta de cea de-a treia editie a Chitilia Film Fest, care a avut mare succes la cele doua editii anterioare si incepe acum din nou preselectiile!
google-analytics.com