Cautare

351 de rezultate pentru "la dolce vita" (3.59 secunde)
Sau ca tinerii sa cante in baruri "Ciobanas la oi m-as duce!" Daca oile ar fi in Canada ar mai merge. ... "Ciobanas la oi m-as duce/Caci nea Gigi este dulce". ... or fi emigrat si ele sau au plecat in Spania, la capsuni?
In 2008 si-a dat demisia din PSD si a iesit din politica, retragandu-se la catedra de Istorie de la facultate (unde l-a si prins Revolutia in 1989), din cauza neintelegerilor cu Mircea Geoana si actualul primar al Iasiului, Gheorghe Nichita.
In noua sa calitate de presedinte al partidului, Mircea Geoana a participat, ieri, pentru prima data, la o sedinta a grupului deputatilor PSD. ... Toate bune si frumoase, daca nu se ia in calcul si notabila absenta a lui Adrian Nastase de la intalnirea grupului parlamentar al PSD.
Premierul Consiliului de Stat al Republicii Populare Chineze, Li Keqiang, insotit de o importanta delegatie guvernamentala si de oameni de afaceri, se afla de luni la Bucuresti, anuntand din prima zi a vizitei ca Beijingul intentioneaza sa investeasca in Romania "o suma uriasa".
Lipsa precipitatiilor ameninta si pomii fructiferi si vita de vie. ... Marimea si numarul boabelor in spic vor fi reduse, iar recolta la paioase ar putea sa scada cu pana la 50%-60%.
La tehnologie si la suprafete cultivate, agricultura doljeana a evoluat in ultimii zece ani, dar ca si calitate a vietii suntem la acelasi nivel sau chiar mai rau. ... La 20 de ani de la instaurarea democratiei in Romania, agricultura doljeana aproape ca bate pasul pe loc.
Neagu Udroiu Fostul ambasador al Romaniei la Helsinki, publicistul Neagu Udroiu implineste astazi 72 de ani. Jurnalul National ii ureaza "La multi ani!". ... In mod sigur, gandul dumneavoastra de a sta de vorba cu mine insumi, tocmai acum la ora bobocilor in floare.
Pana la un moment dat, urmand aparentele, s-ar fi crezut ca aceasta cultura egipteana a tasnit dintr-o data in dimensiuni majore, aproape gata, cu scut si cu lance, ca stiuta zeita din capul stiutului zeu.
Avand aceste coordonate, ne propunem pentru astazi sa observam deosebirea intre crestinii dinauntrul Bisericii si cei din afara ei, plecand de la imaginea evanghelica a bolnavilor care intrau in scaldatoare (si se vindecau!) si cei care ramaneau pe margine, intr-o dureroasa si zadarnica asteptare.
Oricum, zvonurile se imprastie la toate curtile italiene si europene si se fac din nou auzite in timpul tratativelor de nunta cu Alfonso d'Aragon.
Presedintele Basescu se simte bine, face progrese de la zi la zi, nu are nevoie de medicatie speciala, insa nu a suportat masajul, motiv pentru care medicii de la Spitalul Elias care se ocupa de recuperarea post-operatorie a acestuia au fost nevoiti sa caute alternative pentru masajul terapeutic.
Un port foarte micut , din larg nu se vedea mai nimic, deci prima impresie e inselatoare .Este o insule muntoasa, unde altitudinea ajunge pana la 1628 de metri. ... Paduri intunecoase, vita -de-vie,maslini,capre si oi!
Un raport publicat in revista Annals of Oncology sustine ca cele mai mari explozii ale cazurilor noi de cancer apar la nivel pulmonar, colorectal, stomac si san. ... Boala apare mai mult la persoanele trecute de 40 de ani, cu o frecventa mai ridicata la femei decat la barbati.
Dacioti pana-n Mongolia Iulian, fost publicitar, Alexandru, fotograf la Jurnalul National, si Nicu, biciclist si actual corporatist, suntem trei prieteni care au mers cu Miorita, o Dacie 1310, pana in Mongolia, in cadrul raliului umanitar The Mongol Rally 2012.
Pana atunci, merita sa ne uitam la cine va pierde si cine va castiga. ... PNL, USR si UDMR vor cauta (prin proceduri, comunicare publica, etc) sa paseze pisica moarta la PSD. ... Ma uit si la justificarile sustinatorilor Coalitiei pentru Familie (CpF) pentru alianta cu PSD:
Presedintele Traian Basescu si-a reinceput in week-end seria de plimbari la mare, in compania sotiei. Si, tot conform traditiei, presedintele Romaniei s-a cazat la vilele speciale din Neptun, iar prima cina a luat-o la restaurantul sau preferat, "Ciresica", apartinand omului de afaceri din Mangalia Costel Minca.
Fondurile destinate acestei sarbatori sunt limitate din cauza crizei economice si a criticilor tot mai inversunate la adresa regimului Mugabe.
Doar nu credea careva ca cel mai talent ministru al tarii s-a impieducat de o biata cartela de vot, fix la cel mai important proiect al Guvernului.
La fel trebuie procedat si cu aceasta gaselnita a comasarii alegerilor locale cu cele parlamentare. ... economiile la buget! ... Dar la gramada, cu toate celelalte candidaturi la functiile locale, cand alegatorii au de pus stampila pe 6 buletine de vot la un loc, candidatii portocalii se pot ascunde mai usor.
Vorbind insa de 100.000 de lei pe kilogramul de carne la poarta fabricii, atunci este vorba de o scumpire!“, explica directorul executiv al ARC, Mihai Visan.
google-analytics.com