Cautare

351 de rezultate pentru "la dolce vita" (3.27 secunde)
Prima editie a On Air Music Awards, gala premium ce isi propune sa onoreze excelenta in industria muzicala din Romania, va avea loc in data de 15 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti.
Muzica folk, mai vie ca niciodata la On Air Music Awards Emeric Imre, Zoia Alecu, Grupul Poesis, Adrian Sarmasan si Cristi Dumitrascu sunt cei 5 nominalizati la sectiunea Cel Mai Bun Folk din cadrul Galei de premiere a excelentei in industria muzicala din Romania, care va avea loc luni, pe 15 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti.
O editie de poveste, in care La Bella Vita capata intensitate. ... "La Vita e Bella" imbraca ritmul de Vacanta la Roma si ii inspira pe fiecare din expozantii prezenti sa creeze si sa pregateasca o colectie dedicata, piese unice de gasit doar in cadrul celor doua zile de targ.
• Pentru ca, spre osebire de molesitele imitatii de prin rapele Balcanilor si mahalalele Levantului, au un satisfacator continut de porc, lafaindu-si fustele de varza ori minijupele din foi de vita in zeama acra bine naclaita de unsoare stoarsa din hoitul raposatului porc. ... La romani, asa se obisnuieste:
Va reamintim ca participarea la festival va fi gratuita! ... 19:30 - 20:20 Vita de Vie:
Emil Petrescu de la Handcrafted Goods - Limited Edition Concept este prezent zilele acestea la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. Il puteti gasi pe facebook la Artisan.Eu si pe Twitter la Artisan.Eu.
Emil Petrescu de la Handcrafted Goods - Limited Edition Concept a fost prezent recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. Il puteti gasi pe facebook la Artisan.Eu si pe Twitter la Artisan.Eu.
Dupa ce autoritatile de la Londra au anuntat, fleasca de suparare, ca au importat burgeri din carne de cal din Franta, produsa in Romania, iar The Independent a supralicitat, sustinand ca era vorba de carne de catar si de magar, bomba a explodat ieri fix in capul englezilor.
• Mananca fructe numai pana la 11:30 am. ... • Mananca o supa si o salata la pranz. ... • Mananca cel putin 3 legume sau o salata mare la cina.
Cum sa-ti racoresti casa fara aer conditionat A venit vara, caldura ne toropeste si toti visam la aparatul de aer conditionat care sa ne aduca racoarea.
Bucurestenii sunt asteptati la Piata Amzei sa deguste si sa cumpere din roadele toamnei:
Obiceiul lui de a rama dupa radacini ajuta la afanarea solului, iar faptul ca este omnivor (mananca orice) il face usor de hranit cu toate resturile menajere.
Fiecare dintre cele trei sortimente Kotanyi Rubs reprezinta o invitatie la o fascinanta calatorie in lumea gustului.
Mancarea kosher si bucataria israeliana kosher 1In alimentatia kosher este interzis consumul carnii provenind de la anumite animale, iar restrictia se extinde si asupra organelor, oualor si laptelui provenind de la acea specie.
La standul Delicii traditionale - Romania, Siria, Turcia, din cadrul targului din curtea MTR, vizitatorii au putut cumpara de la Valentin Dinca, detinatorul brandului, cataif, suberek cu vita, suberek cu branza, ciocolata de casa si salam de biscuiti, cozonaci si poale-n brau, pasca, cataif cu nuca.
La standul Delicii traditionale - Romania, Siria, Turcia, din cadrul 100 de traditii romanesti din curtea MTR, vizitatorii au putut cumpara produse de post precum baclavele, cataiful si salamul de biscuiti. ... Dar si langosul cu branza, mantana sau dulceata - la 7 ron, este la mare cautare.
O mama saraca si cu multi copii la masa a gasit o solutie ingenioasa pentru a le satisface poftele. ... Altul cerea mancare de vita. “De vita iti pune mama“, ii zicea ea luand cu polonicul din aceeasi oala. ... Cu pilda sa, profesorul Boda se referea direct la politica:
Potrivit noilor reguli, boabele de soia, carnea de vita, uleiul de palmier, lemnul, boabele de cacao si cafeaua vor mai putea fi vandute in Uniunea Europeana doar atunci cand comerciantii se asigura ca obtinerea produselor nu a contribuit la defrisarea padurilor, informeaza EUobserver.
Carnea de vita devine un lux! ... Pretul bovinelor vii la intrarea in abatoare a crescut cu 30% in ultimul an, potrivit datelor comisiei de clasificare a carcaselor.
Erau la moda, la un moment dat, discutiile despre monarhie, despre cat de bine ne-ar prinde ca vremurile de alta data sa fie readuse in actualitate.
google-analytics.com