Cautare

351 de rezultate pentru "la dolce vita" (3.40 secunde)
Inimi surde este titlul noului single Vita de Vie, la 3 ani de la aparitia albumului Acustic si dupa 20 de ani de activitate muzicala VdV.
In cadrul expozitiei Asia Fest 2014, care se desfasoara pana marti inclusiv, cei de la restaurantele LI-WU au un stand de unde puteti cumpara mancare vietnameza delicioasa. "Am venit la Asia Fest 2014 ca sa promovam mancarea asiatica cu produse traditionale vietnameze! Printre acestea, puteti gasi la standul nostru:
Asociatia Pro Consumatori (APC) a achizitionat din marile structuri comerciale (hipermarketuri/supermarketuri) 25 de tipuri de mititei, in vederea realizarii unui studiu referitor la continutul acestor produse traditionale la potentialele lor efecte asupra sanatatii.
1,5 kg oase de vita cu maduva 1,5 kg burta proaspata 1 radacina telina 5 galbenusuri 300 gr smantana 2 morcovi 1 lingura de faina 1 ceapa 1 bucata radacina patrunjel 3 linguri de ulei 2 radacini de pastarnac piper negru, proaspat rasnit 1 capatana de usturoi putin otet Mod de preparare:
INGREDIENTE - 1 kg burta de vita prefiarta - 1 bucata rasol de vita - 2 cepe mari - 1 telina - 2 morcovi - 1 ardei gras - 5 oua - 300 ml smantana - 1 capatana usturoi - sare grunjoasa - piper negru macinat si boabe - otet de mere - 2-3 fire patrunjel MOD DE PREPARARE 1.
Adrian Botis de la crama Vie-Vin Lechinta din judetul Bistrita-Nasaud participa in acest week-end la Targul de Turism cu un stand superb amenajat, la acre gasiti diferite sortimente de vin. Ingrijim 50 de hectare de vita-de -ie. Am revigorat vita-de-vie ramasa mostenire de la sasi.
Adrian Botis de la crama Vie-Vin Lechinta din judetul Bistrita-Nasaud participa in acest week-end la Targul de Turism cu un stand superb amenajat, la acre gasiti diferite sortimente de vin. Ingrijim 50 de hectare de vita-de -ie. Am revigorat vita-de-vie ramasa mostenire de la sasi.
Programul zilei de joi 28 iunie la Campionatul European de fotbal - EURO 2012, in Polonia si Ucraina, competitie care se desfasoara in perioada 8 iunie - 1 iulie: ... GERMANIA - ITALIA la TVR 1 si Dolce Sport 1.
Schwartzenberg a preluat controlul emisiei duminica, la ora 18.00. ... Elan si echipa sa - condusa de Sergiu Toader si Sorin Enache - au preluat controlul emisiei si controlul distributiei catre cablisti duminica seara, la ora 18.00, emitind din noul sediu din cladirea Willbrook (amplasata aproape de Otopeni).
Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, a intrat in direct prin telefon la Dolce Sport si a explicat ce risca Rapidul dupa ce a cerut insolventa la tribunal, informatie publicata in premiera de www.dolcesport.ro acum trei saptamani si negata la acea vreme de Copos.
Program si televizari Inca de vineri va avea loc un meci foarte interesant la Targu Jiu, intre proaspat calificata in grupele Europa League, Pandurii si Dinamo Bucuresti, care vine dupa o victorie categorica cu U Cluj.
Ceea ce parea la inceput o gluma sosita la inchiderea editiei, in editia din 20 noiembrie anul trecut am publicat stirea cu temerea ca ne pacalim, s-a transformat intr-un examen de seriozitate, pe care nimeni nu-l mai credea posibil in viata acestei vedete pursinge de 35 de ani.
In tur, scorul a fost 2-2. Steaua va afla vineri, la tragerea la sorti, adversara din play-off, LIVE pe Dolce Sport. ... dolce-sport.ro
GERMANIA elimina ITALIA la loviturile de departajare Echipa de fotbal a Germaniei s-a calificat in semifinalele EURO 2016, dupa ce a invins Italia cu scorul de 6-5 la loviturile de departajare, sambata seara, la Bordeaux. ... Sfert NEBUN la Bordeaux!
Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic inseamna cele mai bune melodii Vita de Vie, stranse in decursul celor 16 ani de existenta, reorchestrate intr-o maniera neobisnuita, mergand uneori pana la clasic, jazz sau bossanova.
Colonelul Robert Iulian Vita (foto) este de ieri noul inspector-sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Gorj. ... Robert Iulian Vita a fost instalat ieri in functie in prezenta colonelului Marian Zaharia, seful Directiei Resurse Umane, din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane.
Ministerul Agriculturii va acorda in perioada urmatoare proprietarilor de vita de vie nobila un sprijin in valoare de 15 milioane de lei (150 de miliarde de lei vechi) pentru achizitionarea de substante de combatere a bolilor daunatoare aparute in acest an, ca urmare a conditiilor climatice nefavorabile.
Nivelul subventiilor in agricultura se ridica la 6.000 de miliarde de lei vechi pentru anul viitor. ... La vegetal se mai adauga si cele 3.000 de miliarde care au fost folosite deja pentru cultura de toamna.
Ultima, si cea mai radicala, urmareste reducerea suprafetei plantate cu vita-de-vie, inclusiv prin oferirea unor prime de abandon pentru scoaterea sau defrisarea permanenta a unor suprafete de vita-de-vie.
Potrivit unor statistici intocmite de Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Valcea, pana in prezent s-au recoltat struguri de pe mai bine de 754 de hectare de vita-de-vie, ceea ce reprezinta aproape 20% din suprafata totala existenta pe teritoriul judetului.
google-analytics.com