Cautare

351 de rezultate pentru "la dolce vita" (2.91 secunde)
Pe scena BURGERFEST 2017 vor urca Vita de Vie, Byron, ROA (Rise Of Artificial), Grimus si Zob. ... A treia editie BURGERFEST, singurul eveniment din Romania dedicat in exclusivitate burgerilor, are loc intre 19 si 21 mai, la Verde Stop, in Bucuresti.
La Snagov In weekendul trecut am hotarat sa petrecem o zi aproape de Bucuresti, in padurile Snagovului. La 35 km pe soseaua Bucuresti - Ploiesti, dupa localitatea Ciolpani, un indicator dreapta directioneaza spre Club Nautic.
Locul in care stalinismul intalneste balcanismul Rusofilii din Crimeea striga dupa sprijinul "mamei Rusia", la fel cum faceau si separatistii transnistreni acum 22 de ani. ... Vizele au fost doar pe 10 ore - la minut, fara sa ne spuna de ce sau sa ne intrebe ceva.
Romania poate sa mai planteze 2.800 de hectare cu vita-de-vie ca sa acopere suprafata totala de 240.000 de hectare pe care o poate detine dupa integrarea in UE, potrivit directorului general al Oficiului National al Viei si Vinului (ONVV), citat de NewsIn.
Din 2 noiembrie, in fiecare miercuri, de la ora 23.00, TVR 2 aduce telespectatorilor prima si singura emisiune tv dedicata in exclusivitate vinurilor si oenoturismului.
Pentru ocaziile speciale, reteta preferata a Juliei este Muschiul de vita flambat Mia Musica cu garnitura de broccoli. ... "Muschiul de vita flambat este o reteta pe care am invatat-o la restaurantul meu favorit, La Mia Musica.
Vita Lepadatu din Valcea impreuna cu fiul ei, Constantin Lepadatu, participa in luna decembrie la targul de la Universitate. ... Unul dintre fiii mei, Gheorghe, a fost tamplar la Fabrica de Mobila, iar celalalt fiu, Constantin, a facut Liceul de Mecanica Auto.
Vita Lepadatu disi sotul ei, Iordan Lepadatu, din Valcea, participa in acest week-end la targul traditional Piata Taraneasca din Amzei, cu obiecte cioplite in lemn. ... Unul dintre fiii mei, Gheorghe, a fost tamplar la Fabrica de Mobila, iar celalalt fiu, Constantin, a facut Liceul de Mecanica Auto.
Conservele de la Facos S.A.sunt recomandate de cantareata Sofia Vicoveanca.
TVR si Dolce vor transmite simultan meciurile de la Campionatul European de Fotbal TVR va transmite in direct toate meciurile din cadrul EURO 2012, oferind Romtelecom dreptul de a transmite simultan aceste meciuri, incepand de sambata, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
Sa nu uitam si de meciurile echipei nationale, care joaca pentru calificarea la CM 2014 din Brazila.
Sa nu uitam si de meciurile echipei nationale, care joaca pentru calificarea la CM 2014 din Brazila.
De aceea nu exista la noi nici un ocol silvic privat. De fapt, exista unul in Gorj, la care sunt afiliati si proprietari de paduri de-ai nostri. Pentru a creste suprafata padurilor, trebuie sa profitam la maximum de actualul program guvernamental de impaduriri.
Chiar daca Romania nu mai exporta la fel de mult ca in perioada de dinainte de 1989, cantitatea de vin care pleaca in strainatate ramane una destul de insemnata.
Retrocedarea terenurilor cultivate cu vita de vie catre fostii proprietari a fost blocata, mai bine de trei ani, in judetul Constanta, ca urmare a unei decizii, mai mult sau mai putin legale, a fostului director al Agentiei Domeniilor Statului, Corneliu Popa.
La ora actuala, in Romania se vinde cea mai scumpa carcasa de porc din Europa, iar calitatea carnii autohtone nu se ridica la nivelul celei din import. ... Companiile de profil au apelat la importuri de carcasa, pentru ca nu mai exista complexuri de crestere a porcilor atat de numeroase.
Proprietarii de plantatii viticole din judet sunt ademeniti cu pana la 15.000 de euro pe hectar sa-si defriseze vita de vie in ideea unei "organizari comune a pietei viti-vinicole".
De asemenea, potrivit reprezentantilor companiei, Murfatlar va investi circa 2,8 milioane de euro in 2009 pentru plantarea a aproape 175 hectare de vita de vie.
Ambasadorul Italiei la Bucuresti, ES Mario Cospito, a organizat recent o degustare de vinuri italienesti oferite de firma Vinimondo, prezentarea vinurilor fiind realizata de renumitul enolog italian Luca Maroni, care s-a aflat in Romania cu ocazia Targului international de carte "Gaudeamus".
Vita Lepadatu din Valcea impreuna cu fiul ei, Constantin Lepadatu, participa in luna decembrie la targul de la Universitate. ... Unul dintre fiii mei, Gheorghe, a fost tamplar la Fabrica de Mobila, iar celalalt fiu, Constantin, a facut Liceul de Mecanica Auto", ne-a spus Vita Lepadatu.
google-analytics.com